Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Ανατρεπτική ακόμα και στο πρώτο ποστ στο Instagram η νικήτρια του GNTM 4

Πατούλια Κατερίνα
Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Ανατρεπτική ακόμα και στο πρώτο ποστ στο Instagram η νικήτρια του GNTM 4

Η πρώτη ανάρτηση της Κυβέλης ήταν λιτή, απλή και κατανοητή.

Με ένα λιτό και ανατρεπτικό τρόπο, η 19χρονη Κυβέλη Χατζηευστρατίου από την Κέρκυρα, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά από απουσία μηνών και μετά τη μεγάλη νίκη της στο GNTM 4.

Χωρίς πολλά λόγια, χωρίς πολλά ευχαριστώ, η Κυβέλη που δίχασε το κοινό αλλά ταυτόχρονα και το ιντρίγκαρε από τα πρώτα επεισόδια του φετινού ριάλιτι μοντέλων, δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της με το προφίλ της να κυριαρχεί και έγραψε:


https://www.instagram.com/p/CXwS-5_Mvgr

«Ευχαριστώ πολύ την παραγωγή του @starchanneltv και τους υπέροχους ανθρώπους που δουλέψαμε για το @gntmgr ,αλλά και τον κόσμο που με στήριξε. Ευγνώμων για το ταξίδι προς το φως», τόνισε χαρακτηριστικά η Κυβέλη.

kiveli gntm

Crash test: Είναι η Κυβέλη το απόλυτο GNTM; Η σύγκριση με τις προηγούμενες νικήτριες

Κυβέλη for the win:

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου ήταν η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4. Η Κυβέλη κέρδισε το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα καινούργιο αυτοκίνητο SUV, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ, καθώς και ένα συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Elite London.

«Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δεν μπορούσα να σταματήσω τα κλάματα, από τη χαρά μου την περηφάνεια μου. Το έζησα πάρα πολύ. Δεν ήμουν σίγουρη για το αποτέλεσμα. Κρατώ μικρό καλάθι γενικά, παρόλο που δείχνω πως έχω αυτοπεποίθηση. Ήμουν 90% σίγουρη για εμένα. Πίστευα πως μπορεί να είμαι εγώ με την Όλγα στη δυάδα. Το ένιωθα λίγο. Νιώθω πως δεν το έχω συνειδητοποιήσει 100%. Με προετοίμαζα τόσο καιρό, αλλά εν τέλει δεν ξέρω. Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα είναι ότι αγκάλιασα τον coach, μετά τους υπόλοιπους κριτές και μετά τον Ντίνο. Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Είδα ξανά την ώρα που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα», είπε όλο χαρά το 19χρονο μοντέλο στο Breakfast @ Star.



Το όνειρο της Κυβέλης που έγινε πραγματικότητα:

«Το όνειρό μου γενικά, από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να νικήσω. Το κατάφερα, νιώθω πάρα πολύ περήφανη, νιώθω τρισευτυχισμένη. Απέδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να καταφέρω! Εξελίχθηκα πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Γνώρισα πάρα πολύ όμορφους ανθρώπους και πολύ σημαντικούς του χώρου! Αισθάνομαι πολύ όμορφα! Είμαι σε λίγο ζεν φάση γιατί είναι εκεί που φτάνεις στο σημείο που λες 'εντάξει'. Μετά δεν σταμάτησα να κλαίω, δεν ξέρω τι με έπιασε. Από τη χαρά μου, την περηφάνια μου. Παρόλο που δείχνω ότι έχω αυτοπεποίθηση, κρατώ μικρό καλάθι γενικά. Ήμουν στο 90% για μένα», είπε γεμάτη ενθουσιασμό η Κυβέλη.

Η εξέλιξη στο Instagram:

Στις 10 Δεκεμβρίου, η Όλγα ήταν νικήτρια σε folllowers στο Instagram με περισσότερους από 40 χιλιάδες ενώ η Κυβέλη είχε μόλις 8700 followers. Μετά τη νίκη της, η Κυβέλη εκτοξεύτηκε στους 29.5 χιλιάδες followers ενώ η Όλγα έχει 55 χιλιάδες ακόλουθους πια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Κυβέλη εσύ superstar: Η παίκτρια που έχει κερδίσει το GNTM πριν τον τελικό

GNTM 4: Η Κυβέλη είπε ότι τώρα τους αγαπάει όλους αλλά το Twitter δεν την πιστεύει με τίποτα

GNTM Spoiler: Η Όλγα εκτός παιχνιδιού; Η φωτογραφία που γεννά ερωτηματικά (photos)