Meghan και Harry έβγαλαν προς πώληση το «παλάτι» στο Montecito: Το παρασκήνιο της μετακόμισης

Πατούλια Κατερίνα
Meghan και Harry έβγαλαν προς πώληση το «παλάτι» στο Montecito: Το παρασκήνιο της μετακόμισης

Ακόμα μία μετακόμιση για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, αυτή τη φορά με δύο παιδιά!

Μέσα σε δύο χρόνια, πλησιάζουμε κοντά σε ένα ακόμα Megxit μιας και η Μeghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έχουν ήδη βγάλει στο σφυρί το παλατάκι τους στο Montecito, το οποίο κόστισε περίπου 11 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror UK το ζευγάρι θέλει να μετακομίσει σύντομα, μιας και η πολυτελής κατοικία τους δεν τους έχει ευχαριστήσει όσο θα ήθελαν ενώ έχουν ήδη αποκαλύψει πως θέλουν να φύγουν για ένα μέρος στην Καλιφόρνια που θα είναι ιδανικότερο για την ανατροφή των δύο παιδιών τους, Archie και Lili.

Μεγάλο πρόβλημα το σημείο του σπιτιού:

Η 40χρονη Meghan και ο 37χρονος Harry έχουν αποκαλύψει σε άτομα του περιβάλλοντός τους πως δεν είναι ικανοποιημένοι με το σημείο που βρίσκεται η ιδιωτική κατοικία τους στο Montecito, παρότι κοντά κατοικούν κι άλλοι celebs με παιδιά, όπως ο Orlando Bloom με την Katie Perry.\



Ο τρόπος της πώλησης διαφέρει:

Πηγή της Daily Mirror επιβεβαίωσε πως έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες πώλησης του σπιτιού αλλά αυτό δεν θα βγει ακριβώς στο σφυρί:
΅«Σκέφτονται πώς θα πουλήσουν το σπίτι εξαιτίας του royal παρελθόντος τους. Το δείχνουν μόνο σε άτομα που μπορούν να επιβεβαιώσουν το κεφάλαιό τους και μόνο σε σοβαρούς αγοραστές. Θέλουν να παραμείνουν κοντά στη γειτονιά αυτή αλλά δεν είναι ενθουσιασμένοι με την τοποθεσία και το σπίτι το ίδιο», τόνισε άτομο κοντά στους Sussexes.

meghan markle elln show 11

Νέες εντάσεις θα προκαλέσει η Meghan το 2022 αποκαλύπτει η αστρολόγος της Diana

Meghan και Harry, ακόμα μία μετακόμιση:

Οι Sussexes βρέθηκαν στο Montecito της Καλιφόρνια στο ξεκίνημα της πανδημίας το 2020, μετά τη σύντομη διαμονή στον Καναδά.
Harry και Meghan είχαν αρχικά ανακοινώσει τον Οκτώβριο του 2019 πως θα περάσουν τις γιορτές των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων στον Καναδά, το δεύτερο σπίτι της Markle όταν πραγματοποιούσε εκεί τα γυρίσματα της σειράς Suits ενώ στην περιοχή μένουν και πολλοί φίλοι της πάλαι ποτέ ηθοποιού.

Η μακρά ιστορία μετακομίσεων

Στο ξεκίνημα του 2020, ανακοίνωσαν πως δεν θα επιστρέψουν στο Λονδίνο, μιας και έκαναν το Megxit, ή Sussexit, με τους δυο τους να ανακοινώνουν πως παραιτούνται των royal καθηκόντων τους.

Προηγουμένων, Meghan και Harry πέρασαν τις πρώτες τους στιγμές ως νιόπαντρο ζευγάρι και την γέννηση του Archie στο Frogmore Cottage στο Windsor, το οποίο και ανακαίνισαν πλήρως με τη βοήθεια του Κάρολου αλλά ξεχρέωσαν τελικά κάθε κόστος για την ανακαίνιση του σπιτιού.
Το Frogmore έχει δοθεί από τον Harry στην εξαδέρφη του πριγκίπισσα Ευγενία όπου μένει εκεί με τον σύζυγό της Jack και τον γιο της Αύγουστο και όπου διαμένει και ο Harry τις δύο φορές τουλάχιστον που επέστρεψε στο Λονδίνο, στην κηδεία του Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021 και στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana, την 1η Ιουλίου 2021, όταν η θλιμμένη πριγκίπισσα θα συμπλήρωσε 60 χρόνια ζωής.

Το υπέροχο σπίτι στο Montecito:

Το σπίτι στο Montecito, ήταν γεμάτο πράσινα δέντρα και θέα στην θάλασσα με δικό του κελάρι, γυμναστήριο, παιδότοπο και pub με παιχνίδια. Στα συν της πολυτελούς κατοικίας, το γυμναστήριο, το σπα, το σινεμά το γήπεδο τένις, ο ξεχωριστός ξενώνας και η εντυπωσιακή πισίνα.

Προηγούμενος ιδιοκτήτης του Chateau of Riven Rock όπως ονομαζόταν το χτισμένο σε ιταλική φιλοσοφία σπίτι των Sussexes, ήταν ο Ρώσος επιχειρηματίας Sergey Grishin που αγόρασε το σπίτι το 2009 και έχει στην κατοχή του και μια ακόμα ιδιοκτησία το λεγόμενο σπίτι του σημαδεμένου, μιας και αυτό εμφανίστηκε στην ταινία ο Σημαδεμένος του 1983 με τον Al Pacino.



To εσωτερικό του σπιτιού, ειδικά το καθιστικό, το είδαμε στα zoom calls των Sussexes στη διάρκεια της καραντίνας για τον covid19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Harry και η Meghan Markle στο στόχαστρο- Τα tweets που ερευνά η αστυνομία

Η Meghan Markle απέκτησε έναν ακόμη τίτλο στη Βρετανία και αυτόν σίγουρα δεν τον περιμέναμε

Για πρώτη φορά βλέπουμε το πρόσωπο της Lilibet! Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της Meghan και του Harry