Survivor: Το κοινό στο Twitter «δίκασε» τον Βαλάντη - Νεύρα δίχως τέλος και ο διπλωμάτης Γιωρίκας

Κατερίνα Μπούσιου
Survivor: Το κοινό στο Twitter «δίκασε» τον Βαλάντη - Νεύρα δίχως τέλος και ο διπλωμάτης Γιωρίκας

 Απίστευτοι χαρακτηρισμοί που έκαναν ακόμη και τον Γιώργο Λιανό να αντιδράσει. Μία λιποθυμία και ένα φλέρτ έφεραν έναν τσακωμό που έμοιαζε έως και...παιδικός.

Ίσως έφταιξε η ζέστη, ίσως η πείνα, αλλά χθές το βράδυ δεν καταλάβαμε γιατί στον πρώτο αγώνα ασυλίας της φετινής τηλεοπτικής σεζόν στο Survivor, έγιναν όλα άνω κάτω εξαιτίας του Βαλάντη. ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να τα βάζει αρχικά με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, στη συνέχεια με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τέλος με τον αγρότη των Μαχητών τον Γιώργο Κατσαούνη. Απίστευτοι χαρακτηρισμοί ακούστηκαν που έκαναν ακόμη και τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό να αντιδράσει. Το κοινό στα social media και το Twitter δίκασαν δίχως έλεος τον τραγουδιστή από τη Ρόδο.



Τα φιλάκια οι καρδούλες και ο μπαρμπα...Βαλάντης

Πανηγυρικά κέρδισαν οι Μαχητές με 10-3 την ομάδα των Διασήμων και ο τσακωμός στους δεύτερους, ξεκίνησε από την αιτία που δεν τα κατάφεραν. Και δεν ήταν άλλη από τη λιποθυμία της Μυριέλλας Κουρεντή. Η ηθοποιός κατέβαλλε υπερπροσπάθεια για να παίξει στο αγώνισμα, αλλά κάποια στιγμή εξαντλήθηκε, λιποθύμησε και ο αγρότης των Μαχητών Γιώργος Κατσαούνης έτρεξε να την πάρει στα χέρια του προσπαθώντας να την συνεφέρει. Παρόλο που η ηθοποιός συνήλθε και μάλιστα συνέχισε με πείσμα στο αγώνισμα, παρά την ήττα της ομάδας της, τα νεύρα του Βαλάντη έφτασαν στο peak τους. Είχε προγηθεί και ένα λεκτικό επεισόδιο με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου και με την επική αντίδραση του Θανάση Βισκαδουράκη που κάλυψε το πρόσωπό του με την μπαντάνα του τύπου «Δεν το ζω αυτό τώρα».

valadis mpotsi

Ο αγρότης κατηγορήθηκε πως αποσυντόνισε με την κίνησή του τους Διάσημους και μάλιστα ότι φλερτάρει ασύστολα την αντίπαλο Μυριέλλα και εκείνος ως άλλος τηλεοπτικός ήρωας από τους «Συμπέθερους στα Τίρανα» ανταπέδωσε λέγοντας...μπάρμπα τον Βαλάντη και υπονόησε πως θίγεται για την γουστάρει και εκείνος όπως είπε. Δίχως τέλος ο καβγάς και μέχρι και ο Γιώργος Λιανός αναγκάστηκε να επιβάλλει την τάξη.



Ακολούθησε ο αγώνας για την ατομική ασυλία, όπου ο Βαλάντης συνέχισε το κρεσέντο των μεγάλων δηλώσεων λέγοντας πως θα σταυρωθεί όπως ο Χριστός, με τελικό νικητή τον Γιάννη Χατζηγεωργίου που κέρδισε και το προνόμιο να μην ψηφιστεί από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Στο συμβούλιο η ένταση κορυφώθηκε, η Μυριέλλα προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους και ο Γιωρίκας...η κρυφονυφίτσα του Survivor όπως χαρακτηρίστηκε από τους χρήστες του Twitter υπερασπίστηκε τον Βαλάντη ο οποίος και ψηφίστηκε τελικά ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Με το που άκουσε το αποτέλεσμα βέβαια, σχολίασε κάτι περί μυστικού δείπνου, λέγοντας πως καταδικάστηκε από τους υπόλοιπους. ως ο ένας ανάμεσα στους πολλούς. Αλήθεια τώρα;

Και αν θέλετε τη γνώμη μας; Ο καβγάς θύμιζε κάτι από το παρελθόν με τις συχνές και αναίτιες εκρήξεις του Αλέξη Παππά και χάθηκε πολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος για το τίποτε. Πάντως το κοινό δεν έδωσε κανένα ελαφρυντικό στον Βαλάντη όπως θα δείτε και στα σχόλια στη photo gallery που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Έξαλλος ο Βαλάντης με το φλερτ Μυριέλλας- Γιώργου- Η ατάκα για αλλαγή ομάδας της ηθοποιού

Survivor: Η απίστευτη δήλωση του James Καφετζή για τον Γιωρίκα Πηλίδη και τη συμμετοχή στο reality

Survivor: Πρεμιέρα με κόντρες και μηνύματα από James Καφετζή, Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο