Γη της ελιάς: Πανηγυρίζει το Twitter για το χωρισμό Στάθη και Αρετής - Το νέο σοκ με τη Βασιλική

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: Πανηγυρίζει το Twitter για το χωρισμό Στάθη και Αρετής - Το νέο σοκ με τη Βασιλική

Σύγκρουση Αρετής με Ιουλία και Αρετής με Χάιδω. Ο Πότης ανάβει τις φωτιές ανάμεσα στις δύο οικογένειες. 

Η σύγκρουση είναι η μόνη λέξη που ταιριάζει στα νέα επεισόδια στη Γη της ελιάς στο Mega. Ξεκινώντας από σήμερα που θα έχουμε τις εξελίξεις μετά τον οριστικό χωρισμό του Στάθη με την Αρετή. Αυτή του η απόφαση θα τον φέρει αντιμέτωπο με την πρώην πια σύζυγό του και το γιό του. Προς το παρόν στο Twitter το κοινό, δεν συμπαθεί κανέναν από την οικογένεια Καπερνάρου, σε ότι και αν κάνουν. Η επαναπροσέγγιση της Ιουλίας δεν θα πάει τόσο καλά όσο νόμιζε ο Στάθης και ένα λάθος θα φέρει νέες εντάσεις με το γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου. Εντάσεις και συγκρούσεις έχουμε και μεταξύ της Αθηνάς και του Ισίδωρου.


https://www.instagram.com/tv/CYUn7WBjalK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το θρίλερ και ο σπαραγμός της Αρετής

Η Αρετή παρακολουθεί τον Στάθη που πηγαίνει να βρει την Ιουλία για να της ανακοινώσει το χωρισμό του, προσδοκώντας να γίνουν ξανά ζευγάρι. 'Οχι, η Ιουλία δεν θα υποκύψει και αφού εισπράξει το θυμό του Στάθη, θα δεχτεί και την οργή της Αρετής. Ο μόνος που είναι στο πλευρό της μαμάς Καπερνάρου, είναι ο γιός της Στέφανος που συγκρούεται ανοιχτά και με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά του πατέρα του. Έχουμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο και στο παρελθόν και οι τηλεθεατές όχι απλά δεν συμφωνούν με όσα κάνει ο Στέφανος αλλά τον καταδικάζουν με τα σχόλιά τους.


https://www.instagram.com/p/CTgs3Iisia5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Πότης κάνει τη ζημιά

Ο Στάθης που είναι απαρηγόρητος από τα πολλαπλά μέτωπα που έχει ανοίξει, θα δεχθεί ένα ακόμη πλήγμα. Πηγαίνοντας στο καφενείο, ο Πότης θα του ανακοινώσει το γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου και θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ο κουτσομπόλης της Μάνης, είχε μόλις δει μια φωτογραφία που έστειλε η Βασιλική στην 'Αννα και έτρεξε να προλάβει τα νέα, χωρίς φυσικά να φιλτράρει τη σκέψη του, ότι έτσι θα προκαλούσε μια ανυπολόγιστη ζημιά. Ετοιμάζεται νέος πόλεμος των Καπερνάρων με την οικογένεια των Στεφανέων, νέα κόντρα Στάθη και Αρετής μεμονωμένα με τη Χάιδω. Αναμενόμενο και ίσως είναι η ευκαιρία να μάθουμε ποια είναι η αιτία της όλης βεντέτας μεταξύ τους.


https://www.instagram.com/p/CXvz9JvIm09/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Νέα βεντέτα Αθηνάς και Ισίδωρου όμως προ των πυλών επίσης, καθώς εκείνη του ανακοινώνει την απόφασή της να μην του πουλήσει την περιουσία της. Οι Μανιάτες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να επικρατήσουν στο παρασκήνιο και ο Ισίδωρος θα αλλάξει τακτική, καθώς θεωρεί πως όλη αυτή η κατάσταση οφείλεται και σε λάθη του Κωνσταντίνου.

#Χαμός ξανά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η Χάιδω αποθεώθηκε στο Twitter αλλά ετοιμάζεται για νέα κόντρα με την Αρετή

Γη της ελιάς: To κοινό στο Twitter αποκάλυψε ποιος έκλεψε τον θησαυρό των Βρεττάκων

Γη της ελιάς: Το σχέδιο του Αλέξη για να εξοντώσει τη Μυρτάλη - Γάμος μετ' εμποδίων για την Ιουλία