Ελλάδα έχεις ταλέντο: Έρχεται με εκπλήξεις πολλά ταλέντα και ανατροπές

Κατερίνα Μπούσιου
Ελλάδα έχεις ταλέντο: Έρχεται με εκπλήξεις πολλά ταλέντα και ανατροπές

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η 'Ελενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα στην επιτροπή ετοιμάζονται για την μεγάλη πρεμιέρα, το Σάββατο 8 Iανουαρίου στις 20.00 στον ANT1. 

To διασημότερο show παγκοσμίως, επιστρέφει στην Ελλάδα και το Ελλάδα έχεις Ταλέντο υπόσχεται να κάνει τα βράδια του Σαββάτου, πιο διασκεδαστικά αλλά και πιο ιδιαίτερα. Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος μοιράζονται την παρουσίαση του και οι τέσσερις της κριτικής επιτροπής είναι αυτό που λέμε, ένας και ένας: Γρηγόρης Αρναούτογλου, Τάκης Ζαχαράτος, 'Ελενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα.



Οι ίντριγκες και οι κόντρες των κριτών

Παρά τη φημολογία των προηγούμενων μηνών ότι τα γυρίσματα του show είχαν καθυστερήσει λόγω της χαμηλής συμμετοχής σε ταλέντα, η παραγωγή ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Στα πρώτα επεισόδια μάλιστα έχουμε αρκετές ανατροπές, προσωπικές ιστορίες που συγκίνησαν τους κριτές αλλά και ταλέντα πολύ ιδιαίτερα, ένα εκ των οποίων κέρδισε και το πάτημα του χρυσού buzzer που του δίνει το δικαίωμα να περάσει απευθείας στην τελική φάση. Οι κριτές απέδειξαν πως είναι μια δυνατή ομάδα και μάλιστα είχαν μιλήσει στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 για το ποιος είναι ο πιο ελαστικός στην κριτική του και ποιος είναι ο πιο αυστηρός. Όπως δήλωσε ο Τάκης Ζαχαράτος, του ήταν πολύ δύσκολο στις πρώτες οντισιόν να πεί το «όχι» ενώ η τραγουδίστρια Κρυσταλλία είχε δηλώσει ότι είχε τύψεις που είχε απορρίψει κάποια παιδιά. Πάντως στα πρώτα επεισόδια, θα δούμε τους κριτές να συμφωνούν και να υπάρχουν ταλέντα που εισέπραξαν τα τέσσερα πολυπόθητα «ναι» για να περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.



Στη συνέντευξη που είχε δώσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «Ενώπιος Ενωπίω» και στον Νίκο Χατζηνικολάου είχε δηλώσει όμως, πως αρχικά πίστευε ότι δεν θα τα πήγαιναν καλά: «'Ενιωσα στην αρχή ότι ήμασταν η χειρότερη κριτική επιτροπή παγκοσμίως, εκτός από την 'Ελενα Χριστοπούλου που είναι κομμένη και ραμμένη για αυτό το show. Και σιγά σιγά ανακάλυψα πως το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο και πως θα το απολαύσει ο κόσμος».



Ο νικητής που θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κριτές και το κοινό θα κερδίσει το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ. Οι προηγούμενοι νικητές του show το 2018 στον ΣΚΑΙ ήταν η παιδική ομάδα ΕΝ ΧΟΡΩ, ενώ δεύτερος φιναλίστ ήταν ο 7χρονος πιανίστας Στέλιος Κερασίδης, ο οποίος μάλιστα είχε στεναχωρηθεί πολύ που δεν είχε κατορθώσει να πάρει τη νίκη και δεν έφευγε από την αγκαλιά του Γιώργου Λιανού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Αρναούτογλου φοβόταν ότι δε θα προλάβαινε να μιλήσει στον γιο του - Οι σκέψεις στο νοσοκομείο

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ανατροπή στην τελική τετράδα των κριτών λίγο πριν την πρεμιέρα

Baby bubble braids: Η Κρυσταλλία με το πιο hot hair trend του 2021