Survivor: Η αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου έφερε αναστάτωση - Nέος παίκτης στο reality;

Κατερίνα Μπούσιου
Survivor: Η αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου έφερε αναστάτωση - Nέος παίκτης στο reality;

Τι θα συμβεί με την ψηφοφορία; Για οικογενειακούς λόγους αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, την ώρα που γινόταν μία ακόμη κόντρα μεταξύ Βαλάντη και των περισσότερων παικτών των Διασήμων που έχασαν με διαφορά από τους Μαχητές. 

Αν είστε από εκείνους τους τηλεθεατές του Survivor που παρακολουθούσατε με πάθος τα τελευταία χρόνια το reality επιβίωσης, αλλά φέτος δυσκολεύεστε να καταλάβετε όσα παράλογα συμβαίνουν, είστε μία ή ένας από εμάς. Το χθεσινό επεισόδιο ήταν η επιτομή της ανατροπής. Kυρίως με την κατάληξη του συμβουλίου όπου ανακοινώθηκε η οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου που έφερε πρωτοφανείς αλλαγές και στην ψηφοφορία. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, μιλούν για την είσοδο νέου παίκτη στο Survivor.



Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι κλειδώνουν οι ψήφοι για τους υποψήφιους, οι οποίοι ωστόσο θα παραμείνουν ως υποψήφιοι και την επόμενη εβδομάδα χωρίς όμως να τεθούν στην κρίση του κοινού για δεύτερη φορά, μαζί με εκείνους που θα προκύψουν από τα δύο επόμενα αγωνίσματα για την ασυλία. Αυτό όπως καταλαβαίνετε σημαίνει προφανώς ότι θα έχουμε διπλή αποχώρηση. Αυτό στο reality έγινε όπως λένε μέλη της παραγωγής για να μην διαταραχθεί η ισορροπία μεταξύ των δύο ομάδων, αφού και αυτός που θα αποχωρούσε χθές το βράδυ, αλλά και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ανήκαν στην ομάδα των Διασήμων. Ωστόσο τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε έντονα μια φήμη, ότι θα έχουμε είσοδο νέου παίκτη στο reality για να καλυφθεί η θέση του ηθοποιού στην ομάδα των διασήμων.


https://www.instagram.com/p/CYXUF0HsOTP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για ποιο λόγο αποχώρησε ο Χατζηγεωργίου

Αρχικά στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός είχε ενημερώσει πως ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο για λόγους υγείας. Στη συνέχεια και αφού έγινε μια μικρή διακοπή γιατί έπρεπε να ενημερωθεί από τους συνεργάτες του, ανακοίνωσε στις δύο ομάδες πως αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους που προυπήρχαν και πριν τη συμμετοχή του στο παιχνίδι. Υπονοώντας προφανώς πως κάποιο μέλος της οικογένειάς του, αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και όχι ο ίδιος. Αυτό άφησε πολλά ερωτηματικά στους παίκτες αλλά και στο κοινό.



Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει επεισοδιακά από τα πρώτα λεπτά της κοινής συμβίωσης στην παραλία. Αρχικά με τις προσβολές δίχως τέλος του Βαλάντη στη Μυριέλλα Κουρεντή, την επίθεση στον Λάμπρο Κωνσταντάρα, την ερωτική εξομολόγηση του αγρότη Γιώργου Κατσαούνη στη Μυριέλλα, τη συγχώρεση που ζήτησε ο Βαλάντης στη συνέχεια με την ευχή να γίνει κουμπάρος τους και έφτασε μέχρι το συμβούλιο. Eνδιάμεσα είχαμε και ένα αγώνισμα με έπαθλο ένα πιάτο φακές, το οποίο κέρδισαν οι Μαχητές, μετά από λανθασμένες επιλογές στα ματσαρίσματα των Διασήμων.


https://www.instagram.com/tv/CYXOZrxJtbJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δε ντρέπεσαι που χαλβαδιάζεις; Σε σιχάθηκα»

Η συζήτηση που έγινε για όσους ψήφισαν την Ευριδίκη, που επίσης ήταν προτεινόμενη προς αποχώρηση μαζί με τον Βαλάντη και την Μυριέλλα, έφερε μία βραδινή ένταση δίχως τέλος από τον τραγουδιστή. Οι χαρακτηρισμοί ήταν απίστευτοι οι οποίοι ξεκίνησαν από το ότι η ηθοποιός έχει σχέση εκτός παιχνιδιού αλλά....χαλβαδιάζει όπως είπε ο Βαλάντης με τον Γιώργο Κατσαούνη από τους Μαχητές και κατέληξε στο:«Τι έχεις προσφέρει εσύ; Λίγο τσίπα. 'Εχεις παίξει κομπάρσος σε ένα σίριαλ;»

agrotis

«Ξεχνάω και την πείνα και τη δίψα όταν βλέπω τη Μυριέλλα»

Ο αγρότης Γιώργος Κατσαούνης από την πλευρά του μιλώντας στην κάμερα εξομολογήθηκε τον έρωτά του για την Μυριέλα, ζητώντας μάλιστα ως άλλος Τριαντάφυλλος, την στήριξη από τους συντοπίτες του στη Θεσσαλία, για να μην φύγει το κορίτσι που τον έχει γοητεύσει. Παρόλο που η Μυριέλλα δεν έχει εκδηλώσει αντίστοιχα συναισθήματα για εκείνον, ο αγρότης έριξε ατάκα φωτιά: «Ξεχνάω και την πείνα και τη δίψα όταν βλέπω τη Μυριέλλα». Μα είναι αληθινός αυτός ο έρωτας θα αναρωτηθείτε. Την ίδια απορία έχουμε και εμείς.



Η πλειοψηφία των σχολίων ωστόσο από το κοινό στο Twitter, ήταν για μια ακόμη φορά εστιασμένα στον Βαλάντη. Ο οποίος έφερε στα όρια του ακόμη και τον μετριοπαθή Απόστολο Ρουβά και τον ήρεμο Θανάση Βισκαδουράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Το κοινό στο Twitter «δίκασε» τον Βαλάντη - Νεύρα δίχως τέλος και ο διπλωμάτης Γιωρίκας

Ο Βαλάντης θέλει να αποχωρήσει από το Survivor: «Είμαι ένας σακατεμένος άνθρωπος»

Ξεκίνησαν τα ειδύλλια στα reality! Τα «καυτά» φιλιά στη Φάρμα και το φλερτ στο Survivor