Ξεκίνησαν τα ειδύλλια στα reality! Τα «καυτά» φιλιά στη Φάρμα και το φλερτ στο Survivor

Ξεκίνησαν τα ειδύλλια στα reality! Τα «καυτά» φιλιά στη Φάρμα και το φλερτ στο Survivor

Τα «καυτά» φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη στη Φάρμα με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη και το φλερτ του αγρότη στη Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor που… δεν βρίσκει ανταπόκριση.

Η Φάρμα έχει ξεκινήσει να προβάλλεται εδώ και αρκετό καιρό μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, το Survivor ξεκίνησε τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στο ΣΚΑΪ και ήδη… έχουν αρχίσει να δημιουργούνται τα πρώτα ειδύλλια ανάμεσα στους παίκτες.

Στη Φάρμα το hot ζευγάρι είναι η Αγγελική Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, που έχουν ανταλλάξει αρκετές φορές «καυτά» φιλιά on camera και μπροστά στους συμπαίκτες τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει η γνώμη τρίτων. Από την άλλη, στο Survivor έχουμε το φλερτ του αγρότη, Γιώργου Κατσαούνη, προς τη Μυριέλλα Κουρεντή, χωρίς όμως… ανταπόκριση.

gardelis2

Come with me για να τη βρεις... γίνεται στη Φάρμα - Ο Σταμάτης Γαρδέλης κι οι hot συμπαίκτριες του!

Τα «καυτά» φιλιά της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη στη Φάρμα

Ένα φλογερό ειδύλλιο έχει αρχίσει να δημιουργείται στη Φάρμα του ΑΝΤ1 ανάμεσα στην Αγγελική Ηλιάδη και τον Γρηγόρη Αναστασιάδη. Η τραγουδίστρια είχε εκφράσει από την αρχή του reality τον θαυμασμό της προς τον συμπαίκτη της με… τα «καυτά» φιλιά ανάμεσά τους να έρχονται πολύ γρήγορα.

Συγκεκριμένα, την προπαραμονή των Χριστουγέννων (23/12), η Αγγελική Ηλιάδη δεν δίστασε να εξομολογηθεί στη συμπαίκτριά της, Σάσα Μπάστα, ότι της αρέσει πολύ ο Γρηγόρης Αναστασιάδης. Η Σάσα, στη συνέχεια, ρώτησε τον Γρηγόρη με ποια θα έβγαινε ραντεβού με εκείνον να λέει το όνομα της Αγγελικής Ηλιάδη.



Όπως καταλαβαίνεις το ειδύλλιο δεν άργησε να προχωρήσει. Γρήγορα ήρθαν τα «καυτά» φιλιά Αγγελικής και Γρηγόρη κάτω από τις κουβέρτες, αλλά και μπροστά στους συμπαίκτες τους στην τραπεζαρία του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/CYBejXkqciw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η τραγουδίστρια συνομιλώντας με τη Σάσα Μπάστα δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου που αυτό βγήκε στις κάμερες γιατί είναι κάτι αληθινό.



«Αφού με είδανε. Εντάξει δεν έγινε και κάτι, απλά ήρθε και κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ελεύθερη είμαι. Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ότι με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά κι είναι κάτι πολύ όμορφο κι αναπάντεχο θα έλεγα. Νιώθουμε πολύ ωραία. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το οτιδήποτε να το ζω 100%… Αν ήμουν με έναν άνθρωπο έξω, εννοείται πως δεν θα έκανα κάτι. Η αλήθεια μου είναι αυτή, όπως με βλέπεις. Είμαι όπως με έχετε γνωρίσει κι είμαι αληθινή. Ό,τι γουστάρω, το κάνω. Οτιδήποτε μου δίνει χαρά, το θέλω στη ζωή μου», είπε η Αγγελική Ηλιάδη στη Σάσα Μπάστα.



Το φλερτ του αγρότη στη Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor

Την αποκάλυψη για το φλερτ του αγρότη, Γιώργου Κατσαούνη, προς τη Μυριέλλα Κουρεντή έκανε ο Βαλάντης. «Πιστεύω και από ό,τι βλέπω από την πλευρά του Γιώργου είναι μια συμπάθεια προς τη Μυριέλλα. Της δείχνει συναισθήματα που δεν ξέρω αν είναι αληθινά, ή είναι μέρος στρατηγικής. Εύχομαι να μην επηρεαστεί η Μυριέλλα, γιατί αυτό θα κάνει κακό όχι μόνο σε εκείνη αλλά και στην ομάδα αν επηρεαστεί από τέτοιου είδους κολακείες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.



Η Μυριέλλα Κουρεντή έδωσε- με τη σειρά της- τη δική της απάντηση on camera για το φλερτ του Γιώργου: «Ο Βαλάντης πιστεύει ότι έχω γοητευτεί από τον Γιώργο, ενώ οι υπόλοιποι θεωρούν πως ο Γιώργος έχει γοητευτεί από εμένα. Είναι αστείο όλο αυτό. Βέβαια, μου έχει πει ότι είμαι η αδυναμία του και πως με θέλει στην ομάδα του για αυτό και οι συμπαίκτες μου νομίζουν ότι θα επηρεαστώ και δεν θα αποδίδω στα αγωνίσματα. Είναι παράλογο όλο αυτό», είπε η Μυριέλλα, ενώ σε κατ' ιδίαν συζήτηση που είχε με τον Βαλάντη του εκμυστηρεύτηκε πως έχει σύντροφο έξω και ότι θέλει λίγο χρόνο να προσαρμοστεί.

Μην ξεχνιόμαστε, όμως! Τα reality δεν έχουν μόνο ειδύλλια. Έχουν και κόντρες και ήδη χθες βράδυ (29/12) είδαμε να δημιουργείται μία ανάμεσα στον Βαλάντη και τον Απόστολο Ρουβά στο Survivor.



Δες στην gallery τι ακριβώς συνέβη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor: Η απίστευτη δήλωση του James Καφετζή για τον Γιωρίκα Πηλίδη και τη συμμετοχή στο reality

Survivor: Πρεμιέρα με κόντρες και μηνύματα από James Καφετζή, Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο