Ο νικητής του Survivor Σάκης Kατσούλης θέλει 3 παιδιά με την Μαριαλένα (video)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο νικητής του Survivor Σάκης Kατσούλης θέλει 3 παιδιά με την Μαριαλένα (video)

Καλεσμένοι της εκπομπής «Ηappy Day» ήταν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη όπου σχολίασαν το φετινό Survivor και αποκάλυψαν άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Μέσω Skype εμφανίστηκαν στην εκπομπή«Happy Day» ο περσινός νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης και η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Οι πρώην Survivors μίλησαν για την καθημερινότητά τους ως ζευγάρι αφού είναι επίσημα μαζί μετά την λήξη του reality επιβίωσης. Την ίδια ώρα σχολίασαν τους παίκτες του φετινού Survivor και αποκάλυψαν μερικές άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

«Θα ήθελα 3 παιδιά με την Μαριαλένα»

https://www.instagram.com/p/CSmVXIYMJXX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε για την επιθυμία του να κάνει οικογένεια και ανέφερε πως ιδανικά θα ήθελε στο μέλλον 3 παιδιά με την αγαπημένη του. Αν και δεν ξέρει αν η Μαριαλένα θα ήθελε να αποκτήσει τόσα παιδάκια, ο νικητής του Survivor δεν παύει να κάνει σχέδια για το κοινό τους μέλλον.

«Το δικό μας love story δεν έχει καμία σχέση με της Κουρεντή και του αγρότη»

https://www.instagram.com/p/CQ6tAelgttA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το ζευγάρι αποκάλυψε ότι παρακολουθεί το φετινό Survivor στο σπίτι τους. Όπως είπαν χαρακτηριστικά πολλά πράγματα που συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες δεν προβάλλονται στα επεισόδια με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να απορούν με ορισμένες αντιδράσεις και συμπεριφορές των παικτών. Σε ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Βαλάντη ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε ότι έχει την ίδια «τρέλα» με τον Τριαντάφυλλο, μιας και κατάγονται από το ίδιο μέρος.

Όσον αφορά το φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον αγρότη και τη σύγκριση με εκείνους, το ζευγάρι τόνισε πως είναι μια εντελώς διαφορετική κατάσταση. Ο Σάκης και η Μαριαλένα γνωρίζονταν πολύ καλά όταν μπήκαν στο παιχνίδι αφού πριν λίγους μήνες είχαν δώσει τέλος στην πολυετή σχέση τους. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην περίπτωση της ηθοποιού με τον αγρότη αφού γνωρίστηκαν στο reality επιβίωσης.



Γιατί δεν κάνουν πια παρέα με τον Ηλία Μπόγδανο

Ο Σάκης Κατσούλης διευκρίνισε πως δεν έχουν μαλώσει με τον Ηλία Μπόγδανο ωστόσο δεν κάνουν πια τόση παρέα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο Σάκης εργάζεται πρωί στα μαγαζιά που διατηρεί ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος είχε αρκετές βραδινές live εμφανίσεις με αποτέλεσμα τα ωράριά τους να μην συμπίπτουν.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Στο Survivor δεν ευδοκιμούν οι φιλίες»

Η γυμνάστρια είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή πως αν ξαναέμπαινε ποτέ στο reality επιβίωσης δεν θα επένδυε σε ανθρώπους και φιλίες αφού εν τέλη αυτές δεν ευδοκιμούν. Μη θέλοντας να παραδεχθεί αν απογοητεύτηκε από κάποιους φίλους της μέσα στο Survivor, η Μαριαλένα απλά άφησε να εννοηθεί ότι για να φτάσεις στον τελικό του Survivor πρέπει να έχεις μόνο προσήλωση και στόχο.

Η αποκάλυψη για τις αμοιβές Μαχητών- Διασήμων

Το ζευγάρι Κατσούλης- Ρουμελιώτη επιβεβαίωσαν τις φήμες που ακούγονται για τα ποσά που λαμβάνουν οι παίκτες του Survivor. Ο Σάκης Κατσούλης συμπλήρωσε πως κανείς δεν γνωρίζει με ακρίβεια πόσα χρήματα παίρνει ο κάθε παίκτης ενώ ομολόγησε ότι δεν έγινε αναπροσαρμογή στις πληρωμές τους μετά την παράταση του περσινού Survivor.

Τα επαγγελματικά τους σχέδια

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε on air πως θα δημιουργήσει μια online πλατφόρμα γυμναστικής ενώ παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα αυτοάμυνας. Ο σύντροφός της Σάκης Κατσούλης την στηρίζει σε κάθε της βήμα ενώ εκείνος συνεχίζει να δραστηροποιείται στον χώρο του εμπορίου διατηρώντας διάφορα μαγαζιά (κατάστημα ρούχων, spa, barber shop κ.ά).

Πηγή κεντρικής: @sakiskats

myriella

Ξεκίνησαν τα ειδύλλια στα reality! Τα «καυτά» φιλιά στη Φάρμα και το φλερτ στο Survivor

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου έφερε αναστάτωση - Nέος παίκτης στο reality;

Ο Βαλάντης θέλει να αποχωρήσει από το Survivor: «Είμαι ένας σακατεμένος άνθρωπος»