Αλαλούμ με τη φημολογούμενη αλλαγή ομάδων στο Survivor: Έρχεται νίκη για τους Διάσημους στο έπαθλο;

Αλαλούμ με τη φημολογούμενη αλλαγή ομάδων στο Survivor: Έρχεται νίκη για τους Διάσημους στο έπαθλο;

Πέντε μέρες θα προβάλλεται πια το Survivor στις οθόνες μας και οι αγώνες θα είναι πολλοί, ενώ οι φήμες ότι οι ομάδες θα αλλάξουν δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί.

Πιο δυναμικά από κάθε άλλη σεζόν έχει ξεκινήσει το Survivor 2022, μιας και οι παίκτες, έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα την πείνα τους και όπως εύστοχα παρατήρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από το Χαμογέλα και Πάλι στο Mega, ξεκίνησαν νωρίς οι καυγάδες, οι έριδες και οι έρωτες.

Αλλαγές στις ημέρες προβολής



Πέντε μέρες θα προβάλλεται πια το Survivor, με αγώνα επάθλου κάθε Σάββατο βράδυ, αγώνα ασυλίας Κυριακή και Δευτέρα. Κάθε Τρίτη μπαίνει πια το έπαθλο επικοινωνίας ενώ την Τετάρτη θα υπάρχει έπαθλο φαγητού αλλά και η αποχώρησης της εβδομάδας, στο συμβούλιο που θα κερδίζει όπως φαίνεται τα νούμερα τηλεθέασης.

xatzigeorgiou2

Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γελάει με το φλέρτ της Μυριέλλας - Γιατί την αποκάλεσε αμαζόνα

Αλαλούμ με την αλλαγή ομάδων:

Ένα δημοσίευμα ήταν αρκετό για να προκαλέσει το ενδιαφέρον των απανταχού fans του Survivor, χωρίς όμως αυτό να επιβεβαιώνεται από πουθενά. Σύμφωνα με όσα αναπαράχθηκαν και στο Twitter, πρόκειται να γίνει αλλαγή ομάδων στο αυριανό συμβούλιο του νησιού, κάτι που βέβαια έγινε και πέρσι στα Ιανουαρίου με τους κόκκινους να μπλέκονται με τους μπλε και να σπάνε από την αρχή οι δύο ομάδες, των διασήμων και των μαχητών. Κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον ΣΚΑΙ κι ας υπάρχουν τιτιβίσματα που έχουν ήδη κάνει διαχωρισμό των παικτών σε νέες ομάδες. Άλλωστε, το παιχνίδι φέτος ξεκίνησε λίγο αργότερα, οπότε το ανακάτεμα της τράπουλας ίσως μετατεθεί πιο μετά τον Ιανουάριο.



Το φλερτ Μυριέλλας – Γιώργου

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης, είναι το πρώτο ζευγάρι που φαίνεται να δημιουργείται σιγά σιγά στο παιχνίδι. Ο καλός φίλος της Μυριέλλας Κουρεντή και προπονητής της, Φίλιππος, αποκάλυψε σχετικά με την ηθοποιό:



«Τη Μυριέλλα τη προπονώ περίπου τρία χρόνια, είναι από τις καλύτερες μου μαθήτριες και πολύ καλή μου φίλη. Όταν ήταν να μπει στο Survivor της έκανα ειδικές προπονήσεις. Είναι πολύ καλό και φιλότιμο παιδί και μπράβο της που λέει ότι κάνει ότι κάνει για να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της. Πίστεψε με δε το κάνει για να κλέψει τις εντυπώσεις», ενώ από τη μεριά του, φίλος του Γιώργου ανέφερε

«Πιστεύω ότι νιώθει υπεύθυνος για το ότι βγήκε στον τάκο η Μυριέλλα. Σίγουρα νιώθει πράγματα για αυτή από τη στιγμή που το είπε», όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά.



Θρίλερ με το έπαθλο και την Ασυλία:

Οι τουιτεράδες, βλέπουν λίγο πριν το σημερινό επεισόδιο, νίκη των Διασήμων τόσο για στον αγώνα του επάθλου που κανείς δεν γνωρίζει αν θα είναι έπαθλο φαγητού, όσο και στην αυριανή ημέρα ασυλίας. Οι διάσημοι θα χάσουν έτσι κι αλλιώς έναν παίκτη την Τετάρτη, μιας και είχε μπει στον πάγο η αποχώρηση, εξαιτίας της οικειοθελούς φυγής του ηθοποιού Γιάννη Χατζηγεωργίου. Όπως είχε τονίσει ο Γιώργος Λιανός, οι ψήφοι κρατώνται και θα ανακοινωθούν πια στο επόμενο συμβούλιο αποχώρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου έφερε αναστάτωση - Nέος παίκτης στο reality;

Ο νικητής του Survivor Σάκης Kατσούλης θέλει 3 παιδιά με την Μαριαλένα (video)

Ο Βαλάντης θέλει να αποχωρήσει από το Survivor: «Είμαι ένας σακατεμένος άνθρωπος»