Survivor: Άλλοι στον Άγιο Δομίνικο κι άλλοι στο Μέτσοβο-Ο Μπόγδανος σε ρομαντικό ταξίδι (photos)

Survivor: Άλλοι στον Άγιο Δομίνικο κι άλλοι στο Μέτσοβο-Ο Μπόγδανος σε ρομαντικό ταξίδι (photos)

Ο τραγουδιστής πήρε την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου για να απολαύσουν ένα ταξίδι αναψυχής στην Ορεινή Ήπειρο.

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο frontman των INCO και πρώην Survivor, είναι full ερωτευμένος με το νεαρό μοντέλο και οι δυο τους είναι αχώριστοι. Καθημερινά περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί όπου μαγειρεύουν ή κάνουν βόλτες στην πόλη με φίλους.

Όταν ο Ηλίας έχει κάποια live εμφάνιση, το κορίτσι του δίνει το «παρών» για να τον εμψυχώσει. Η Αλεξάνδρα είχε στηρίξει έμπρακτα τον σύντροφό της όταν εκείνος έλειπε στον Άγιο Δομίνικο λόγω του reality επιβίωσης, με την σχέση τους αργότερα να δναμώνει ολοένα και περισσότερο. Μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης ο Ηλίας είχε επικοινωνία στα έπαθλα με το κορίτσι του, με την Αλεξάνδρα να βρίσκεται στο πλευρό του στον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι.

«Είμαι σίγουρη πως νιώθεις τη στήριξη όλων μας και παίρνεις μια υποσυνείδητη δύναμη από αυτή και πραγματικά το ζούμε στο έπακρο. Στεναχωριόμαστε με τις λύπες σου και χαιρόμαστε με τις χαρές σου αλλά είμαστε ήσυχοι γιατί ξέρουμε ότι έχεις τον δικό σου τρόπο να κρατάς τα σημαντικά και αυτό θα σε φτάσει ως το τέλος. Ξέρουμε πως θα περιμένουμε αρκετό καιρό ώσπου να γυρίσεις και θα είσαι νικητής» είχε στείλει η Αλεξάνδρα στον Ηλία όσο εκείνος βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Το ρομαντικό ταξίδι του Ηλία Μπόγδανου και της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου στο Μέτσοβο

https://www.instagram.com/p/CYhQzP7MA8h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μιας και το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν έκλεισε προσωρινά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο Ηλίας έχει πλέον περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Ο τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής με την αγαπημένη του, επιλέγοντας ως προορισμό την Ήπειρο και συγκεκριμένα το Μέτσοβο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν σταμάτησε να δημοσιεύει Instagram-stories από το ταξίδι τους όπου τους είδαμε να ποζάρουν αγκαλιασμένοι με θέα τα βουνά. Ο Ηλίας και η Αλεξάνδρα απόλαυσαν το καλό φαγητό στα εστιατόρια της περιοχής, έκανα βόλτες στη φύση και πόζαραν μαζί στον φακό, δημοσιευόντας αργότερα τις #couplegoals φωτογραφίες στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CYgxIDKMqyp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @iliasbogdanos

ilias bogdanos kotero atzoyn

Survivor: O Σάκης κέρδισε, ο Ηλίας Μπόγδανος όμως απολαμβάνει το κότερο του Ατζούν



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Full in love ο Ηλίας Μπόγδανος! Οι τρυφερές φωτογραφίες με το κορίτσι του στη Ρώμη

Έκανε χαμό ο Μπόγδανος! Ο χορός και το γλέντι με την σύντροφό του μέχρι πρωίας (video)

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι του ζευγαριού.