Survivor 2022: Τα παράπονα του Απόστολου Ρουβά έφεραν την αντίδραση των παικτών του Survivor 2017

Survivor 2022: Τα παράπονα του Απόστολου Ρουβά έφεραν την αντίδραση των παικτών του Survivor 2017

Μπορεί οι Διάσημοι να είναι σε πλήρη διάσπαση με καυγάδες χωρίς τέλος όμως οι Μαχητές δεν έχουν όλοι όρεξη να παραμείνουν στο Survivor 2022.

Ήταν ένα ακόμα συμβούλιο με εντάσεις και πολλές κόντρες στο Survivor 2022 από την ομάδα των Διασήμων και με την ομάδα των Μαχητών να είναι έτοιμη να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Έξαλλος ο Απόστολος Ρουβάς:

Μπορεί μέχρι σήμερα να είχε κρατήσει χαμηλούς τόνους, όμως ήρθε η ώρα που Απόστολος Ρουβάς άστραψε και βρόντηξε. Ο σεφ και αδερφός του Σάκη Ρουβά που πέρσι ήταν ο τηλεοπτικός σεφ της Δανάης Μπάρκα, φαίνεται πως είναι ο σεφ και του Survivor 2022.



Οι διαφορετικές όμως απαιτήσεις των συμπαικτών του, έκαναν τον Απόστολο έξαλλο, με αποτέλεσμα ενώ αρχικά ήταν εκείνος που θα μαγείρευε μετά τη νίκη των Διασήμων και πριν το συμβούλιο, τελικά τα παράτησε και ζήτησε από όποιον άλλον ήθελε να φτιάξει επιτέλους το ρύζι για τους συμπαίκτες του.

Τα σχόλια των Διασήμων για το αν προτιμούν το ρύζι λαπά ή το ρύζι με καρύδα, έκαναν έξαλλο τον Ρουβά,ο οποίος έφυγε από το καζάνι και άφησε τελικά τον Βαλάντη να αναλάβει τον ρόλο του μάγειρα τονίζοντας με έξαλλο ύφος πως σε ένα παιχνίδι επιβίωσης βρίσκονται όλοι και δεν κάνουν μοριακή κουζίνα, φτιάχνουν ένα ρύζι.

Αντέδρασαν και οι παίκτες του πρώτου Survivor:

Οι παίκτες πάντως του Survivor 2017, του πρώτου Survivor στον ΣΚΑΙ που παρακολουθούν με ενθουσιασμό και το φετινό ριάλιτι επιβίωσης, έδειξαν να διασκεδάζουν πολύ με την κόντρα περί μαγειρικής στο φετινό Survivor, αποκαλύπτοντας με χιούμορ πώς έτρωγαν οι ίδιοι το ρύζι στην δική τους χρονιά επιβίωσης.

survivor fagito 2017 2
survivor fagito 2017 2

O Κώστας Κοκκινάκης «έδωσε» τους συμπαίκτες της , η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αντέδρασε ενώ και ο πάλαι ποτέ Μισθοφόρος, Κώστας Αναγνωστόπουλος, έσπευσε να στηρίξει τον Απόστολο Ρουβά, αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο περιστατικό από το Survivor 2017, όταν ο Σάκης Ρουβάς είχε εμφανιστεί στην καλύβα των παικτών και είχε φάει μαζί τους.



Πάντως ο Απόστολος Ρουβάς, ξεσπάθωσε και στο συμβούλιο του νησιού και δεν μάσησε τα λόγια του για το τι χάλασε το μενού!

«Είναι αρκετά άτομα που νομίζουν πως είναι διακοπές και πάμε σε αλά καρτ εστιατόριο. Τα πράγματα θα ήταν αρμονικά αν όλοι παίρναμε μία απόφαση. Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και όχι μόνο στο θέμα της μαγειρικής. Πρέπει όλοι να κάνουμε ένα βήμα πίσω για το καλό της ομάδας», είπε ο Απόστολος.

Οι υποψήφιοι Μαχητές θέλουν να φύγουν!

Η χτεσινή βραδιά ασυλίας έφερε τη νίκη για τους Διάσημους και έτσι οι Μαχητές έπρεπε να επιλέξουν τους δύο δικούς τους παίκτες προς αποχώρηση. Η Παρασκευή Σταματοπούλου ήταν εκείνη που βγήκε από την κάλπη ενώ ο Σταμάτης Καλαφατάς ήταν εκείνος που υπέδειξε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο νικητής της ατομικής ασυλίας. Και οι δύο Μαχητές, προσπάθησαν να πείσουν το κοινό που τους παρακολουθούσε για το πρωτοφανές, να μην τους ψηφίσουν δηλαδή, μιας και οι δύο δεν θέλουν να παραμείνουν στο νησί.



Η μεν Παρασκευή τόνισε πως η επιβίωση είναι δύσκολη για εκείνη ενώ ο Σταμάτης εξήγησε πως το παιχνίδι από τον καναπέ του σπιτιού μοιάζει πολύ εύκολο αλλά δεν είναι καθόλου στην πραγματικότητα.



koyrenti fili

Survivor:Το «ανήθικο» φιλί Μυριέλλας-Γιώργου εξαγρίωσε την Αθηνά και το twitter τρελάθηκε στα σχόλια

Αθηνά vs Μυριέλλας:

Στην ομάδα των Διασήμων, το συμβούλιο σημαδεύτηκε από την κόντρα της Αθηνάς με τη Μυριέλλα. Η Αθηνά ήταν η νικήτρια της ατομικής ασυλίας και υπέδειξε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ως τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Σταμάτη και την Παρασκευή.



Και μπορεί η Ναυσικά να ήταν υποψήφια, η Μυριέλλα όμως ήταν εκείνη που επιτέθηκε στην Αθηνά, κατηγορώντας την για την ψήφο αυτή, την οποία και έδωσε γιατί σύμφωνα με την Κουρεντή φοβάται τη Ναυσικά που φέρνει νίκες για την ομάδα. Ποιος είδε την Αθηνά και δεν την φοβήθηκε!

Διπλή αποχώρηση εν όψει:

Στο επόμενο συμβούλιο αποχώρησης, θα υπάρξει όπως όλα δείχνουν μια διπλή αποχώρηση. Αρχικά, πρέπει να αποχωρήσει είτε ο Βαλάντης, είτε η Μυριέλλα Κουρεντή, είτε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από τις ψήφους της προηγούμενης εβδομάδας που είχαν κρατηθεί, σε μια αποχώρηση που τελικά δεν έγινε εξαιτίας της οικειοθελούς αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου. Ταυτόχρονα, θα αποχωρήσει ένας εκ των: Σταμάτη Καλαφατά, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Λάμπρου Κωνσταντάρα και Παρασκευής Σταματοπούλου.

Τι έγινε στο Twitter;

Περισσότερα από 25 χιλιάδες σχόλια γράφτηκαν για το Survivor, κάνοντας πρώτο trend το #survivorgr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Πάρτυ στο Twitter με τις αγκαλιές της Μυριέλλας - Μπαίνει στο παιχνίδι ο 'Αρης Σοϊλέδης;

Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γελάει με το φλέρτ της Μυριέλλας - Γιατί την αποκάλεσε αμαζόνα

Βασάλος- Βαλαβάνη και Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Η κοινή φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο

d

d