Η ερώτηση που έκανε την Jennifer Aniston να θέλει να εξαφανιστεί από το πλατό (video)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η ερώτηση που έκανε την Jennifer Aniston να θέλει να εξαφανιστεί από το πλατό (video)

Η διάσημη ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπη με τις αδιάκριτες ερωτήσεις του David Letterman τις οποίες προσπέρασε με μαεστρία.

Αν η Jennifer Aniston μπορούσε να κατανομάσει έναν και μόνο παρουσιαστή ως τον άνθρωπο που της κάνει τις πιο αμήχανες ερωτήσεις, αναμφίβολα θα επίλεγε τον David Letterman. H 52χρονη σταρ και ο οικοδεσπότης του «Τhe Late Night with David Letterman» έχουν... προϊστορία αφού η Jennifer έχει βρεθεί αρκετές φορές καλεσμένη του, με τις συνεντεύξεις να παίρνουν άλλη τροπή από την αναμενόμενη.

Όταν η Jennifer Aniston ήθελε να «εξαφανιστεί» από το πλατό

Ο παρουσιαστής έχει φέρει σε δύσκολη θέση αρκετές celebrities ανάμεσά τους η Angelina Jolie, η Lindsay Lohan, η Madonna και η Jennifer Aniston, η οποία φρόντισε να απαντήσει με διπλωματία και χιούμορ.



Στις αρχές της καριέρας της, όταν η φήμη της είχε εκτοξευθεί με τα «Φιλαράκια» η Aniston βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Letterman και η συνέντευξη ήταν κάτι περισσότερο από αμήχανη. Οι τηλεθεατές δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Letterman να λέει αδέξια: «Συγγνώμη αν αυτό είναι αγενές, θέλω απλώς να δοκιμάσω κάτι», ενώ συνέχιζε να βάζει τα μαλλιά της Aniston στο στόμα του και να τα γλύφει.



Το συγκεκριμένο απόσπασμα είναι μια πολύ κακή τηλεοπτική στιγμή για την Jennifer Aniston, η οποία σίγουρα θα παλεύει να την ξεχάσει ακόμη και μετά από τόσα χρόνια.

Jennifer Aniston: Η ερώτηση που δεν θέλησε ποτέ να απαντήσει

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, μετά από μερικά χρόνια η ηθοποιός ξαναπήγε καλεσμένη στην εκπομπή του David Letterman παρά το αξέχαστο περιστατικό. Ωστόσο η συνάντησή τους στον τηλεοπτικό αέρα δεν πήρε για ακόμη μια φορά την επιθυμητή τροπή αφού ο παρουσιαστής έκανε επίμονα πολύ προσωπικές ερωτήσεις.

Ο Letterman θέλησε να μάθει για τη σχέση της με τον Vince Vaughn, ενώ η συνέντευξη θα ξεκινούσε πολύ περίεργα, με τον οικοδεσπότη να επαινεί την Aniston για την εμφάνισή της: «Ουάου, φαίνεσαι υπέροχη. Αυτό είναι τρομερό ντύσιμο και ο λόγος που είναι τρομερό ντύσιμο είναι επειδή έχεις τρομερά πόδια». Η Jennifer προσπαθούσε να σώσει την κατάσταση λέγοντας ότι έξω είχε ζέστη και έτσι αποφάσισε να φορέσει σορτς.

Έπειτα ακολούθησαν μερικές ακόμη ειρωνικές ερωτήσεις, με τον Letterman να ρωτά επίμονα την Aniston πώς τα πάει ο συμπρωταγωνιστής της, Vince Vaughn. Παρά την ηρεμία και «αδιαφορία» της ηθοποιού να απαντήσει, εκείνος δεν σταμάτησε εκεί αφού αργότερα την ρώτησε εάν οι δυο τους βγαίνουν ραντεβού. Η Jennifer Aniston πήρε αργότερα «βραβείο υπομονής» από τους χρήστες των social media, που έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο επαγγελματικά χειρίστηκε την κατάσταση.

Πηγή κεντρικής: @jenniferaniston

jennifer aniston dating

Η Jennifer Aniston ανοιχτή σε νέα σχέση - Τι ψάχνει στον επόμενο σύντροφό της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Jennifer Aniston: «Μεγάλωσα βλέποντας τη μαμά μου να κάθεται αναπαυτικά σε θέση θύματος»

Ευχαριστούμε Jennifer! Η Aniston θυμήθηκε iconic χτενίσματά της κι εμείς θα τα αντιγράψουμε όλα