Γη της ελιάς: Η Ιουλία ντύθηκε επιτέλους νύφη - Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο και το γλέντι

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: Η Ιουλία ντύθηκε επιτέλους νύφη - Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο και το γλέντι

Νέα σύγκρουση Χάιδως και Αρετής η οποία μαθαίνει το γάμο και την εγκυμοσύνη της κόρης της. Οι συμπεθέρες ανοίγουν πόλεμο και το Twitter αδημονεί για τη σκηνή.  

Στης εκκλησιάς την πόρτα βρέθηκαν σήμερα οι Μανιάτες και ετοιμάζονται για το γάμο της χρονιάς στη Γη της ελιάς στο Mega. Μέσα στην καλή χαρά η Ιουλία ως νύφη με το ρομαντικό νυφικό της και στο τραπέζι του γάμου. 'Αρα το μυστήριο γίνεται παρά την παρέμβαση τελευταίας στιγμής του Στάθη για να την...κλέψει. Προς το παρόν το κοινό στο Twitter αναμένει το νέο ρεσιτάλ με κατάρες ανάμεσα στη Χάιδω και την Αρετή, οι οποίες συναντιούνται σε ένα σοκάκι της Αρεόπολης και ακονίζουν τα μαχαίρια τους. Η Χάιδω ωστόσο θα ζητήσει ανακωχή.



Με δόξα και τιμή

Η 'Αντζελα Γκερέκου η αγαπημένη μας Αθηνά, αλλά και η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου που υποδύεται την Ιουλία, εμφανίστηκαν μέσα στην καλή χαρά στο γύρισμα του γάμου και πήραμε μία ιδέα για το πως θα είναι και το νυφικό της με το εντυπωσιακό ομολογουμένως πέπλο της. Ο Νίκος Γαλανός ως Ισίδωρος ήταν το κερασάκι στην τούρτα με το καπέλο του.



Ο Στάθης τριγυρνά σα χαμένος λίγες ώρες πριν, με την συντροφιά του Πότη του μόνου ανθρώπου που τελικά του έμεινε, γιατί όλοι οι υπόλοιποι είναι εναντίον του. Αβάσταχτος ο πόνος του γιατί δεν μπορεί να χωνέψει πως χάνει την αγαπημένη του. Και εκεί πάνω στην τρέλα της στιγμής, θα θελήσει να το παλέψει λίγο παραπάνω. Να κάνει την ανατροπή και να κλέψει τη νύφη. Στάθη συγκρατήσου γιατί δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Οι καλεσμένοι αναστατώνονται με τα νεύρα του Γιώργη να μην μπορούν να συγκρατηθούν, δίπλα στους έκπληκτους γονείς του που ήρθαν για την πιο χαρμόσυνη μέρα του γιού τους. Ωστόσο όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, γίνεται το γλέντι στην ταβέρνα της πόλης και με την παρουσία του Στέφανου, τον οποίο τον έπεισε τελικά η Μυρτάλη να τη συνοδεύσει στο γάμο της θείας της.

dexiosi gitiselias

Οι...θανάσιμες συμπεθέρες

Τα σοκάκια της Μάνης κρύβουν πάντα εκπλήξεις, γιατί δεν ξέρεις ποιον θα συναντήσεις στη στροφή του δρόμου. Η Χάιδω για κακή της τύχη συναντά την συμπεθέρα Αρετή, μόνο που η δεύτερη δεν ξέρει ακόμη πως έχουν συγγενέψει. Πριν ξεκινήσει ένα νέο κρεσέντο με κατάρες, η Χάιδω θα προσπαθήσει να της πεί τα χαρμόσυνα με τα παιδιά τους και να την πείσει πως αυτός ο γάμος είναι μία κατάλληλη ευκαιρία για συμφιλίωση. Ούτε ανακωχή, ούτε τίποτε δεν γίνεται στο τέλος. Η βασανισμένη από το διαζύγιό της Αρετή, κάνει ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα.


https://www.instagram.com/tv/CYkKIF9jEu4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς spoiler: Σε κακό θα τους βγουν οι φωτογραφίες! Φίλιππος, Βασιλική σε νέες περιπέτειες

Γη της ελιάς: Η Χάιδω αποθεώθηκε στο Twitter αλλά ετοιμάζεται για νέα κόντρα με την Αρετή

Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter θέλει να γυρίσει στη Μάνη η Αθηνά - Η μητέρα της στην αντεπίθεση