Survivor 2022: Δύο στα δύο οι Διάσημοι στα έπαθλα φαγητού και επικοινωνίας - Έξαλλοι οι Μπλε

Survivor 2022: Δύο στα δύο οι Διάσημοι στα έπαθλα φαγητού και επικοινωνίας - Έξαλλοι οι Μπλε

Άπειρο γέλιο στο έπαθλο επικοινωνίας των Διάσημων, όπου η Μυριέλλα κατάλαβε τις διαστάσεις που έχει πάρει το φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Survivor 2022: Ήταν μια βραδιά στην οποία οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν όλες τις μάχες. Αφήνοντας πίσω τις εσωτερικές τους διαμάχες, οι Διάσημοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη πρώτα στο έπαθλο επικοινωνίας κι έπειτα και στο πρώτο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας.

Η Μυριέλλα κατάλαβε τις διαστάσεις που έχει πάρει το φλερτ με τον Κατσαούνη

Η νίκη στο έπαθλο επικοινωνίας, έδωσε τη δυνατότητα στους Διάσημους να δουν τι γράφεται στα social media για τους ίδιους και όπως ήταν φυσικό η σύγκριση του Λάμπρου Κωνσταντάρα με τον παππού του και του Απόστολου Ρουβά με τον αδερφό του Σάκη, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού. Και όχι μόνο! Από τα memes που είδε η Μυριέλλα Κουρεντή ήρθε σε αμηχανία και κατάλαβε πόσο μεγάλο είναι πια, και για το τηλεοπτικό κοινό, το φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη.



Οι μπρουσκέτες μήλον της έριδος

Είμαστε ακόμα στην αρχή του φετινού Survivor και τα έπαθλα φαγητού είναι ακόμα ταπεινά, κάτι που βέβαια δεν πτοεί τους παίκτες, οι οποίοι πάλεψαν με νύχια και με δόντια για να κερδίσουν τις πολυπόθητες μπρουσκέτες με ντομάτα και μοτσαρέλα.



Κι όσο οι Διάσημοι απολάμβαναν το δεύτερο έπαθλο της ημέρας, η ρήξη στους Μαχητές μεγάλωνε. Το 0/2 ήταν φυσικό να προκαλέσει καυγάδες στους Μαχητές με πρωταγωνιστή για μια ακόμα φορά τον Γιώργο Κατσαούνη.

survivor epathlo 2

Survivor 2022: Τα παράπονα του Απόστολου Ρουβά έφεραν την αντίδραση των παικτών του Survivor 2017

Έρχεται το συμβούλιο των αποχωρήσεων:



Τετάρτη σήμερα και ήρθε η ώρα της αποχώρησης για το Survivor, σε μια εβδομάδα που θα παρακολουθήσουμε όπως όλα δείχνουν μια διπλή αποχώρηση.

Η αποχώρηση ενός Διάσημου που δεν έφυγε την προηγούμενη εβδομάδα είναι σίγουρη και την πόρτα θα δει είτε ο Βαλάντης, είτε η Μυριέλλα, είτε η Ευρυδίκη, με τις ψήφους που είχαν συγκεντρωθεί την προηγούμενη εβδομάδα, λίγο πριν την αποχώρηση οικειοθελώς, του Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Σε ότι αφορά την αποχώρηση με τους υποψήφιους αυτής της εβδομάδας, τα spoilers θέλουν να είναι ένας εκ των Μαχητών εκείνος που θα αποχωρήσει. Έτσι κι αλλιώς, οι υποψήφιοι Μαχητές, θέλουν να αποχωρήσουν.

Η Παρασκευή Σταματοπούλου ήταν εκείνη που βγήκε από την κάλπη ενώ ο Σταμάτης Καλαφατάς ήταν εκείνος που υπέδειξε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο νικητής της ατομικής ασυλίας. Και οι δύο Μαχητές, προσπάθησαν να πείσουν το κοινό που τους παρακολουθούσε για το πρωτοφανές, να μην τους ψηφίσουν δηλαδή, μιας και οι δύο δεν θέλουν να παραμείνουν στο νησί.

H αποκάλυψη του Γιάννη Χατζηγεωργίου

Ο Διάσημος που αποχώρησε οικειοθελώς, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, μίλησε στον Νίκο Μουτσινά και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες της αποχώρησής του.

«Έπαιξε έναν πολύ σημαντικό ρόλο η κατάσταση μέσα που άρχισε όντως να επηρεάζει την ψυχική μου υγεία. Είχα τραυματισμούς, ένα πρόβλημα στο στομάχι και είχες να διαχειριστείς το ριάλιτι που ερχόταν και έναν Τζέγκινς Χαν που κοιμόταν στο ξύλο δίπλα σου», είπε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε.

«Αν μπορώ να πω ότι το Survivor έχει έναν δείκτη δυσκολίας, το 70% είναι ξεκάθαρα η ψυχολογία και οι παίκτες στο πως θα τους διαχειριστείς» τόνισε, επίσης με νόημα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Πάρτυ στο Twitter με τις αγκαλιές της Μυριέλλας - Μπαίνει στο παιχνίδι ο 'Αρης Σοϊλέδης;

Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γελάει με το φλέρτ της Μυριέλλας - Γιατί την αποκάλεσε αμαζόνα

Βασάλος- Βαλαβάνη και Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Η κοινή φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο