Ο Δημήτρης Λάλος εξήγησε πώς αντιμετωπίζει όσους θέλουν να μάθουν την εξέλιξη του Σασμού

Πατούλια Κατερίνα
Ο Δημήτρης Λάλος εξήγησε πώς αντιμετωπίζει όσους θέλουν να μάθουν την εξέλιξη του Σασμού

Στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» ήταν καλεσμένος ο Δημήτρης Λάλος και μίλησε για τις εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του. 

Στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» εμφανίστηκε ο Δημήτρης Λάλος, ο Μαθιός από τον Σασμό.

Ο ηθοποιός που είναι το πρόσωπο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, μίλησε για τις εκδηλώσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό του, την επιλογή του να μην μαθητεύσει σε σχολή υποκριτικής αλλά και το πώς αντιμετωπίζει όσους θέλουν να μάθουν την εξέλιξη του τηλεοπτικού Σασμού στον Alpha.

Η γνώμη που έχει για την εξωτερική του εμφάνιση:

«Άλλο η ομορφιά, άλλο η γοητεία. Η προσωπικότητα είναι αυτή που φέρνει την ομορφιά, το κάλλος, αυτό που έχει δημιουργήσει μέσα του, το εγώ είναι ένα χωράφι που θέλει κάθε μέρα όργωμα, αν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, είσαι και γοητευτικός. Δεν παίρνω ρόλους με αυτόν τον τρόπο. Δεν πιστεύω πως είμαι όμορφος πάντως. Εκδηλώσεις θαυμασμού που λαμβάνω είναι από άντρες, γυναίκες και παιδιά», τόνισε ο Λάλος,ο οποίος αποκάλυψε πως μια γυναίκα τον αποκάλεσε κρητικό έρωτα.



H διατροφή του Λάλου:

Ο τηλεοπτικός Μαθιός επιβεβαίωσε πως τα τελευταία τρία χρόνια ακολουθεί vegeterian διατροφή, αποφεύγοντας το κρέας:



«Δεν τρώω κρέας τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι κάτι πολύ απλό. Απλά, από τότε που ξεκίνησα, θεωρώ πως είναι κάτι πιο ευγενικό», εξήγησε χαρακτηριστικά.

Η viral φωτογραφία του Δημήτρη Λάλου με τη σύζυγό του και τα σχόλια για τη Βασιλική και τον Μαθιό



Η αντίδραση του… Μαθιού όταν τον ρωτούν για τις εξελίξεις στον Σασμό

«Ο κόσμος με γνώριζε από το θέατρο, πιο περιορισμένα, το θέατρο είναι για συγκεκριμένες παραστάσεις και για συγκεκριμένο κοινό. Εγώ από το σπίτι πάω στο γύρισμα και από το γύρισμα στο σπίτι. Στον δρόμο με χαιρετάνε. Στο μάρκετ που πηγαίνω με έχουν συνηθίσει και είναι διακριτικοί οι άνθρωποι. Όλοι με ρωτάνε τι θα γίνει στη συνέχεια κι απαντάω ‘θες να σου πω, θες να σου πω πώς τελειώνει’ κι όλοι αρνούνται τελικά να μάθουν», τόνισε ο Λάλος για τη συνέχεια του Σασμού.


https://www.instagram.com/p/CVyUtwPLSiw


Όσο για τον ρόλο του μπαμπά, τον πιο σημαντικό στη ζωή του, ο ηθοποιός εξήγησε με χιούμορ τι σό μπαμπάς είναι:

«Θα κάνω όλα τα λάθη που υπάρχουν, παλεύω να κάνω λάθη από την πρώτη μέρα, βάζω τα δυνατά μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λάλος.



Ο Λάλος και η σύζυγός του επίσης ηθοποιός, Ελένη Μαυρίδου είναι παντρεμένοι από τις 10 Μαΐου 2017, έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη και το ότι κάνουν το ίδιο επάγγελμα, λειτουργεί ευεργετικά:

«Είναι ψύχραιμη η γυναίκα μου, είναι του επαγγέλματος, είμαστε ψύχραιμοι και αγαπημένοι και προχωράμε. Προσπαθώ όσο ελεύθερο χρόνο έχω, να τον περνάω με την κόρη μου, πιστεύω ότι το εικοσιτετράωρο έχει πολλές ώρες, παίζω με την κόρη μου, προσπαθώ να την πηγαίνω και να την φέρνω από το σχολείο, θέλω να το γνωρίζω το παιδί μου, να ξέρω πόσους πόντους πήρε από πέρσι μέχρι φέτος», τόνισε πριν λίγο καιρό ο Λάλος.

Η επιλογή του Λάλου να μην σπουδάσει σε σχολή υποκριτικής:

«Κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου να πάω σε σχολή, μπορούσα όμως να κάνω μαθήματα με την Ελένη, αποφάσισα να αυτοεκπαιδεύσω τον εαυτό μου. Το πρόβλημα είναι όταν πας σε μια επαγγελματική σχολή να φέρνεις τη νοοτροπία του σχολείου. Η βασική μου εκπαίδευση στο θέατρο, κράτησε 12 χρόνια. Ενώ ήμουν επαγγελματίας ηθοποιός, το πρωί έκανα μαθήματα, όχι στο τυπικό που λέει το Υπουργείο αλλά σε αυτό που πίστευα», τόνισε ο Λάλος, για το γεγονός πως δεν πήγε ποτέ σε σχολή υποκριτικής.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η βουκαμβίλια του Μαθιού που έγινε viral και το κρυφό στοιχείο που βρίσκει για την Ανθούλα

Σασμός: Με εμπόδια η επανασύνδεση Μαθιού και Βασιλικής - Το μυστήριο με την Ανθούλα

Σασμός: Μαθιός και Αστέρης σώζουν την Αργυρώ - Ο γρίφος με τον φόνο του Βρουλάκη