Σασμός: Αστέρης και Μαθιός γίνονται ήρωες και η Θοδώρα βάζει μπροστά το δόλιο σχέδιό της

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Αστέρης και Μαθιός γίνονται ήρωες και η Θοδώρα βάζει μπροστά το δόλιο σχέδιό της

Η Καλλιόπη απειλεί τον αστυνόμο. Ο γρίφος με το νέο πρόσωπο της σειράς, την ώρα που πλησιάζει το τέλος του Πέτρου. 

Αν είστε φαν του Σασμού στον Alpha (οι μετρήσεις τηλεθέασης δείχνουν πως οι περισσσότεροι είστε), το σημερινό επεισόδιο, θεωρείται κομβικό για την εξέλιξη της τηλεοπτικής σειράς. Είναι η αρχή του τέλους για πολλά πρόσωπα και το ξεκίνημα νέων ιστοριών που έχουν κυρίως δραματικό ενδιαφέρον. Οι Σταματάκηδες ενώνονται και ο Αστέρης με τον Μαθιό γίνονται ήρωες στο χωριό γιατί σώζουν τελευταία στιγμή την Αργυρώ από τα χέρια του Διονύση. Η Θοδώρα ενημερώνεται από τη Σεμίνα ότι τα ξαναβρήκε με τον Πέτρο και μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο της.

thodora

Spoiler Σασμός: Το διπλό σχέδιο της Θοδώρας οδηγεί μέχρι και σε θάνατο - Το τραγούδι της Καλλιόπης

Σας το είχαμε αποκαλύψει και τώρα γίνεται πράξη. Η Θοδώρα κάνει πλύση εγκεφάλου στον αδελφό της και ο Μανόλης στον ύπνο του βλέπει έναν εφιάλτη φωνάζοντας το όνομα του Πέτρου. Χωρίς καμία ντροπή τον ηχογραφεί και παίρνει τηλέφωνο τον αστυνόμο για να καταγγείλει τον Πέτρο για τη δολοφονία του Στεφανή. Εκείνος θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση λόγω και της σχέσης του με την Μαρίνα. Μέχρι όμως να κάνει τις έρευνες, τις οποίες θα τις καθυστερήσει τεχνητά, η Καλλιόπη κάνει αναδίπλωση και περνά στην αντεπίθεση. Μέχρι που τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει σε όλους ότι η σχέση του με την Μαρίνα, είναι που τον κάνει να καλύπτει τον ένοχο Πέτρο. Θέλει να σώσει τον Μαθιό. Και στη συνέχεια θυσιάζοντας τον γιό της Αστέρη που θα δολοφονήσει κατά λάθος τον Πέτρο.


https://www.instagram.com/tv/CYmqeialh0k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρόγευση απειλών της Καλλιόπης, αυτή τη φορά στην Αργυρώ, θα έχουμε και σήμερα. Περήφανη θα αισθανθεί που οι γιοί της θα τη σώσουν και όλοι θα μιλούν στο χωριό για τον Αστέρη και τον Μαθιό (ο τελευταίος σηκώνει και όπλο στον 'Αγη) αλλά κατά βάθος δεν της αρέσει που έσωσαν τη ζωή μιας Βρουλάκαινας. Θα της το πεί ευθέως το «Μη με κάνεις να το μετανιώσω» και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρείς, θα την δεί με τον Αστέρη και θα μάθει για το δεσμό τους.



Ξεφεύγοντας από όλα αυτά, το νέο πρόσωπο της σειράς, ο ισοβίτης Βλάσης Καραπάνος που υποδύεται ο ηθοποιός Λάζαρος Γεωργακόπουλος, μας έχει κινήσει ήδη το ενδιαφέρον. Τι σχέση έχει με την όλη ιστορία αναρωτιόμαστε. Αφορά μόνο τη Στέλλα ως δικηγόρο όλο αυτό; Και γιατί ξαφνικά στο σενάριο έχουμε μία εντελώς ξένη ιστορία με όλες τις υπόλοιπες; Ο ίδιος είπε στην Στέλλα (Ευγενία Σαμαρά) και την ιστορία του γιού του, ο οποίος μετά τον χωρισμό με τη γυναίκα του, μέχρι που άλλαξε το όνομά του για να μην έχει σχέση με τον υπόδικο πατέρα του. Ποιος είναι ο γιός; Το κουβάρι αυτής της ιστορίας, ξετυλίγεται αργά. Και θα μάθουμε σύντομα τι σχέση έχει με τους υπόλοιπους ήρωές μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Δημήτρης Λάλος εξήγησε πώς αντιμετωπίζει όσους θέλουν να μάθουν την εξέλιξη του Σασμού

Spoiler Σασμός: Η Καλλιόπη θυσιάζει τον Αστέρη για να γλιτώσει τον Μαθιό - Την πνίγουν οι τύψεις