O Van Hunt αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί την Halle Berry

O Van Hunt αποκάλυψε πότε θα παντρευτεί την Halle Berry

Λίγες ημέρες μετά τον υποτιθέμενο μυστικό γάμο τους ο μουσικός έδωσε τη δική του απάντηση για το πότε θα παντρευτεί την αγαπημένη του.

Ήταν η 2η ημέρα του 2022 όταν η Halle Berry δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της Van Hunt, σε ένα παρεκκλήσι με αποτέλεσμα όλοι να νομίζουν ότι παντρεύτηκαν. Λίγο αργότερα ωστόσο αποκαλύφθηκε πως το ερωτευμένο ζευγάρι δεν ενώθηκε ακόμη με τα δεσμά του γάμου, απλώς απόλαυσαν τις τροπικές διακοπές τους μακριά από όλους και όλα.

O 51χρονος μουσικός θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, μιλώντας για την «φάρσα» που έκαναν με την Berry στους εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram. Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει το πότε σκοπεύουν στα αλήθεια να παντρευτούν και να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους.

https://www.instagram.com/p/CYNbjmfrVUl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
halleberry n43

Halle Berry: Φοράει το μπικίνι, φιλάει τον νυν και «καρφώνει» τους πρώην της!

https://www.instagram.com/p/CYPSnDRrgch/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πότε θα παντρευτούν Halle Berry και Van Hunt

Ο Van Hunt ήταν καλεσμένος στο «The Domenick Nati Show» όπου μίλησε για την σχέση του με την Halle Berry και τη συνεργασία τους. To ζευγάρι ένωσε τις δυνάμεις του για την παραγωγή του τραγουδιού «Automatic Woman» που συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας «Bruised» και αποτελεί σημαδιακή στιγμή για εκείνους.

«Ίσως μετά την υποψηφιότητα του «Automatic Woman» για ένα Όσκαρ και μετά την απόκτησή του», είπε ο Van Hunt σε ερώτηση για το πότε θα γίνει ο πολυαναμενόμενος γάμος τους.



Πηγή κεντρικής: @halleberry

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Halle Berry-Van Hunt: Kρυφός γάμος για το ερωτευμένο ζευγάρι- Οι πρώτες φωτογραφίες (photos)

Η Halle Berry ζει τον απόλυτο έρωτα: «Είναι ο άντρας της ζωής μου»