Άγγελος Μπράτης: Στη #tbt φωτογραφία που πόσταρε τον παρομοιάζουν με τον Eros Ramazzotti

Άγγελος Μπράτης: Στη #tbt φωτογραφία που πόσταρε τον παρομοιάζουν με τον Eros Ramazzotti

Μια αναδρομή στα παλιά με μια φωτογραφία από το 2000, 21 χρόνια πριν, έκανε τους followers του να τον παρομοιάσουν με τον Ιταλό τραγουδιστή. Άραγε μοιάζουν;

Ο Άγγελος Μπράτης τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό όχι μόνο για τα ρούχα και τις collection που παρουσιάζει αλλά και για τη χαρακτηριστική του προσωπικότητα. Το δημιουργικό του ταλέντο έχει αναγνωριστεί εδώ και χρόνια, όμως η συμμετοχή του στο GNTM έκανε το ευρύ κοινό να γνωρίσει όχι μόνο τον σχεδιαστή αλλά και τον άνθρωπο Άγγελο Μπράτη.

Οι followers του στο Instagram αυξήθηκαν, τα σχόλια πλήθυναν και ο ίδιος φαίνεται να έχει ανοίξει μια νέα δίοδο επικοινωνίας με τους ανθρώπους που τον ακολουθούν και θαυμάζουν τη δουλειά του. Ο Έλληνας σχεδιαστής είναι πολύ ενεργός στα social media και αρκετές φορές μέσα από εκεί ανεβάζει φωτογραφικό υλικό από προσωπικές του στιγμές.

bratis kentriki

Ο Άγγελος Μπράτης σχεδίασε μία συλλογή με τα πιο κομψά basics της σεζόν, αποκλειστικά για το GNTM 4

GNTM, backstage φωτογραφήσεις και γυρίσματα, νέες του collection και ιδιωτικές στιγμές είναι μερικά από τα στιγμιότυπα που μπορεί να δει κανείς στο προφίλ του στο Instagram. O Άγγελος Μπράτης αυτές τις ημέρες κάνει ένα μικρό ταξίδι ..στα παλιά, ανεβάζοντας στα posts του φωτογραφίες παλαιότερων χρόνων. Σήμερα μάλιστα το στιγμιότυπο που ανέβασε μας μεταφέρει στον ...Άγγελο του 2000, στην Ακράτα.


https://www.instagram.com/p/CYyJHONI_AV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά από το συγκεκριμένο post -που έχει αποσπάσει ήδη περίπου 2.000 likes- πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν δίπλα στη φωτογραφία του σχεδιαστή, μια θαυμάστριά του δε τον παρομοίασε μάλιστα με τον τραγουδιστή... Eros Ramazzotti!

bratis ramazzotti

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άγγελος Μπράτης δημοσιοποιεί παλιότερες φωτογραφίες του. Πριν από λίγες ημέρες ανέβασε πάλι μια φωτογραφία του, από το 2003 στη Ρώμη.


https://www.instagram.com/p/CYtYkjeI0Rl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Άγγελος Μπράτης μας έχει συστήσει ακόμη και ...τους γονείς του

Τους γονείς του τους υπεραγαπά, σπάνια τους βλέπουμε όμως στα stories του. Χαρακτηριστική ήταν η φωτογραφία που είχε ανεβάσει τον Δεκέμβριο του 2020 -λίγο μετά το τέλος του GNTM- που έδειχνε τη μητέρα του και τον πατέρα του να μαζεύουν ελιές. Ο Άγγελος Μπράτης αγαπά τη φύση και το έχει αποδείξει αυτό και στις collection του.

bratis elies1

Η φωτογραφία που είχε ανεβάσει τότε σηματοδοτούσε το τέλος του GNTM, καθώς μόνο έτσι ο ίδιος μπορούσε να αφιερώσει -μετά από τα εξαντλητικά γυρίσματα του show- λίγο χρόνο στην ύπαιθρο δίπλα στην οικογένειά του.

goneis brati2

Επίσης άλλη μια φορά που είχαμε δει την μητέρα του, την κυρία Έλλη, την πρώτη γυναίκα που πίστεψε στο όνειρό του όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδοος, ήταν σε ένα από τα επεισόδια του GNTM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

GNTM: Ο Άγγελος Μπράτης εξομολογείται τη μάχη του με την κατάθλιψη - «Δε με αναγνώριζα»

Η Ζενεβιέβ απαντά για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά - Η απίστευτη δήλωσή της για τον Άγγελο Μπράτη