H Britney Spears κατηγορεί τώρα τον πατέρα της ότι καταχράστηκε την περιουσία της

Κατερίνα Μπούσιου
H Britney Spears κατηγορεί τώρα τον πατέρα της ότι καταχράστηκε την περιουσία της

'Εξι εκατομμύρια δολάρια λένε οι δικηγόροι της ότι πήρε από την προσωπική της περιουσία ο Jamie Spears  για προσωπικούς σκοπούς. 

Nέο κεφάλαιο ανοίγει στην θυελλώδη σχέση της τραγουδίστριας Britney Spears με τον πατέρα της Jamie. Μετά την απόφαση του δικαστηρίου πριν από δύο μήνες, που την απάλλαξε οριστικά από την 13χρονη κηδεμονία του, τώρα ήρθε η σειρά για να ελεγχθεί από τους δικηγόρους της, η διαχείριση της περιουσίας της από εκείνον. Και η έρευνά τους έβγαλε «λαβράκι».


https://www.instagram.com/p/CYVDsU4pDNE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ήθελε να κάνει δικό του show μαγειρικής με τα λεφτά της κόρης του

Σύμφωνα με το αμερικάνικο δίκτυο NBC, το δικηγορικό της team υποστηρίζει πως ο πατέρας της Jamie, επωφελήθηκε παραπάνω από 6 εκατομμύρια δολάρια από τα κέρδη της κόρης του, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο την κηδεμονία που της ασκούσε με δικαστική εντολή. Ήταν η εποχή που η τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη λόγω της άστατης προσωπικής της ζωής και των καταχρήσεων. Σύμφωνα με την έρευνα που έκανε ο συνήγορός της Matthew Rosengart, o Jamie Spears είχε βρεί τότε την κατάλληλη ευκαιρία ώστε με αυτά τα χρήματα να ξαναστήσει μία προσωπική καριέρα. Είχε μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες και ήθελε να κάνει ένα δικό του show μαγειρικής! Μάλιστα είχε βρεί και τον τίτλο της εκπομπής του και θα ήταν το «Cookin' Cruzin and Chaos with James Spears».



Πάντως η έρευνα φαίνεται ότι θα συνεχιστεί, γιατί στους δικηγόρους της τραγουδίστριας έχει κάνει εντύπωση και το γεγονός πως μέχρι να τελεσιδικήσει το δικαστήριο με την κόρη του, ξόδεψε περισσότερα από 30 εκατομμύρια δολάρια, αλλάζοντας διαρκώς συνηγόρους και μεγάλες δικηγορικές εταιρείες, πιστεύοντας ότι θα κέρδιζε τη δίκη. Σε αυτά τα χρήματα, υπολογίζονται και τα δικαστικά έξοδα που θα πληρώσει και για λογαριασμό της κόρης του, βάσει και της απόφασης του δικαστηρίου για την κηδεμονία. Προς το παρόν ο πατέρας της, δεν έχει σχολιάσει τα νέα στοιχεία, αλλά φαίνεται ότι η τραγουδίστρια δεν θα τον αφήσει τόσο ήσυχο όσο εκείνος νομίζει. Θα διεκδικήσει αυτά που της πήρε. Με όποιο τίμημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Britney Spears γιορτάζει γυμνή την απελευθέρωσή της από την κηδεμονία του πατέρα της

Ο αρραβωνιαστικός της Britney Spears στο And Just Like That; Το casting και η καριέρα στο Hollywood

Britney Spears: Ο πατέρας της «σπάει» τη σιωπή του για πρώτη φορά - Το σκάνδαλο μιας συνέντευξης