Γη της ελιάς: Ο θυμός των Καπερνάρων έφερε τρελό γέλιο στο Twitter! Η Χάιδω υποδέχεται τη Βασιλική

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ο θυμός των Καπερνάρων έφερε τρελό γέλιο στο Twitter! Η Χάιδω υποδέχεται τη Βασιλική

Τρολάρισμα δίχως τέλος στους Καπερνάρους! Η αποκάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου για την ηθοποιό που αντικατέστησε την Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Η αντίδραση του Στάθη, της Αρετής και του Στέφανου στην είδηση ότι η Βασιλική είναι έγκυος από τον Φίλιππο Στεφανέα στη Γη της ελιάς, εκτός από οργή, έχει φέρει και τρελή... έμπνευση στο κοινό στο Twitter, αφού τα σχόλιά τους είναι ξεκαρδιστικά! Η χθεσινή (20/1/21/) σκηνή, δε, με τον Στέφανο να πιάνει από τον γιακά τον Φίλιππο στους πορτοκαλεώνες, φάνηκε τόσο αστεία στους τηλεθεατές, που δεν μπόρεσαν να την αφήσουν ασχολίαστη!

Βέβαια, και ο Στάθης είχε την τιμητική του στο Twitter, αφού το γεγονός ότι πήγαινε από σπίτι σε σπίτι για να ζητήσει εξηγήσεις, έκανε το κοινό να... τρομάξει ότι θα πάει και στο δικό τους!

Η Βασιλική βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της Χάιδως

Στο επεισόδιο της Κυριακής, 23 Ιανουαρίου 2022, ο Φίλιππος καταφέρνει μετά από μεγάλη προσπάθεια να κάμψει τις αμφιβολίες και τους φόβους της Βασιλικής και την πείθει να γυρίσουν πίσω την Αρεόπολη.



Οι δυο τους είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους πάντες και ο Φίλιππος τής ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν να την πειράξει. Όπως και θα γίνει, αφού ο Φίλιππος στέκεται και θα σταθεί «βράχος» στο πλευρό της Βασιλικούλας.

Έτσι, λοιπόν, τα παιδιά επιστρέφουν στον τόπο τους, η Χάιδω υποδέχεται στο σπίτι της τη νύφη της και στέκεται δίπλα της σαν πραγματική μητέρα.

Η Αρετή, από την άλλη, τον... χαβά της! Παρά τον θυμό και τα νεύρα της για τον κρυφό γάμο και την εγκυμοσύνη της κόρης της, αυτό που την «καίει» περισσότερο απ' όλα είναι ο χωρισμός της από τον Στάθη. Με τη δικαιολογία ότι βάλλεται από παντού, κάνει ακόμη μία προσπάθεια να τον πείσει να ξαναείναι μαζί και τον παρακαλάει να γυρίσει στο σπίτι τους. Εκείνος, όμως, αρνείται πεισματικά.


https://www.instagram.com/p/CR91XvYIBdL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Βαρβάρα Λάρμου είναι η ηθοποιός που «ντούμπλαρε» την Αντιγόνη Κουλουκάκου

Όπως σου αποκαλύψαμε χθες, η γυναίκα που ήταν με τον Αλέξανδρο Μαρτίδη στο Παρίσι δεν ήταν η Αντιγόνη Κουλουκάκου, αλλά κάποια άλλη που την αντικατέστησε αναγκαστικά, αφού η ίδια δεν μπόρεσε να ταξιδέψει.

gi tis elias 2 copy

Γη της ελιάς: Κάποια άλλη είναι στο Παρίσι και όχι η Ιουλία; - Το Twitter ανακάλυψε τα λάθος πλάνα

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου, αφού μετά την παρατηρητικότητα του τηλεοπτικού κοινού, που μεγάλη μερίδα κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για κάποια άλλη και όχι για την Ιουλία, κλήθηκε να δώσει τη δική του εξήγηση.

Το insta story που ανέβασε ο Ανδρέας Γεωργίου:

gi tis elia

Η ηθοποιός, λοιπόν, που υποδύθηκε την Ιουλία στο Παρίσι ήταν η επί χρόνια φίλη και συνεργάτιδα του σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου, Βαρβάρα Λάρμου, (πρωταγωνίστρια και στο «Μπρούσκο») και αυτό καθώς η Αντιγόνη Κουλουκάκου είχε μία μικρή αδιαθεσία και δεν μπόρεσε να συμμετέχει στα γυρίσματα που πραγματοποιήθηκαν στην Πόλη του Φωτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter θέλει να γυρίσει στη Μάνη η Αθηνά - Η μητέρα της στην αντεπίθεση

Γη της ελιάς: Το Twitter δόξασε τη Μαργαρίτα - Ο Φίλιππος δίνει έγκριση στη νέα σχέση της Χάιδως