Η Μαρία Ηλιάκη βγήκε από το σπίτι μετά την περιπέτεια με τον covid: «Δεν είμαι η Μαρία που ήμουν»

Η Μαρία Ηλιάκη βγήκε από το σπίτι μετά την περιπέτεια με τον covid: «Δεν είμαι η Μαρία που ήμουν»

H Mαρία Ηλιάκη εξήγησε πως στην μετά covid εποχή, νιώθει πως δεν είναι η ίδια!

Η Μαρία Ηλιάκη βγήκε επιτέλους από το σπίτι της, μετά την περιπέτεια με τον covid19 που πέρασε και η ίδια και η κόρη της.

H παρουσιάστρια του Τι λες Τώρα πέρασε περισσότερες από δέκα ημέρες στο σπίτι, καθώς βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η αποκάλυψη είχε γίνει μέσα από την εκπομπή στην οποία συμμετέχει η παρουσιάστρια στον Mega με την ίδια να αποκαλύπτει πως είχε πυρετό και δεν είχε προλάβει να κάνει την Τρίτη δόση κατά του covid19.

Η Ηλιάκη που έχει στενή επικοινωνία με τους ακόλουθούς της στο Instagram, είχε αποκαλύψει πως και μετά τις πέντε ημέρες της απαραίτητης καραντίνας, η ίδια παρέμενε θετική στον κορονοϊό ενώ θετική στον κόβιντ ήταν και η κόρη της παρουσιάστριας.

Βγήκε από το σπίτι η Μαρία



Η Ηλιάκη βγήκε επιτέλους από το σπίτι της μετά από δέκα και πλέον ημέρες και μίλησε για το τι της άφησε η περιπέτεια αυτή, κυρίως σωματικά:

«Βγήκα έξω σήμερα, έχω χάσει τις μέρες, δεν ξέρω πόσες ήμουν με τον covid αγκαλιά. Περίεργη φασούλα, ύπουλο πράγμα, δεν είμαι η Μαρία που ήμουν, οργανικά, αισθάνομαι μια τεράστια κόπωση. Βγήκα λίγο να περπατήσω και δεν με αναγνώριζα, μου είπε και η γιατρός να προσέχω και να μην ξεκινήσω απότομα γυμναστική αλλά και να συνεχίσω να παίρνω τις βιταμίνες μου», τόνισε η παρουσιάστρια.

Ταλαιπωρήθηκε η Μαρία

«Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά. Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε. Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει», είχε πει η Ηλιάκη τις πρώτες ημέρες των συμπτωμάτων του covi19.

Iliaki 1

Η Μαρία Ηλιάκη έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα στη μητέρα της την οποία έχασε το 2012

Επιστροφή και στο στούντιο του Τι λες Τώρα:

Όλα δείχνουν πως η Μαρία θα είναι κανονικά στη θέση της στο αυριανό Τι λες Τώρα μετά από δύο εβδομάδες. Την προηγούμενη εβδομάδα την Ηλιάκη αντικατέστησε η Κατερίνα Στικούδη.


https://www.instagram.com/p/CYn5pPlJu4r

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Ηλιάκη: Είναι θετικές στον κορονοϊό και μας δείχνουν πώς περνούν στο σπίτι

Μαρία Ηλιάκη: Το συμβάν που την έκανε να χάσει την ψυχραιμία της