Survivor: Η τρυφερή αφιέρωση της Μαρίας Αντωνά στον Άρη Σοϊλέδη και οι 2 νέοι συμπαίκτες του

Κατερίνα Μπούσιου
Survivor: Η τρυφερή αφιέρωση της Μαρίας Αντωνά στον Άρη Σοϊλέδη και οι 2 νέοι συμπαίκτες του

Αλλάζουν όλα στο παιχνίδι. Ποιοι είναι οι τρεις νέοι παίκτες, δύο για την ομάδα των Μαχητών και ένας για την ομάδα των Διασήμων. Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά έκανε μία τρυφερή αφιέρωση στον αρραβωνιαστικό της και γνωστό ποδοσφαιριστή. 

Ανατροπές και αλλαγές στις ισορροπίες αλλά και στην ψυχολογία των παικτών του Survivor θα προκαλέσει η είσοδος των τριών νέων παικτών. Ο ποδοσφαιριστής 'Αρης Σοϊλέδης, η πρωταθλήτρια κωπηλασίας Θωμαϊς Εμμανουηλίδου και ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ και ΝΒΑ tipster (ειδικός δηλαδή στα στοιχήματα) Ανδρέας Ματθαιακάκης θα παρουσιαστούν στο επεισόδιο του Σαββάτου και περιμένουμε να δούμε τις αντιδράσεις των υπόλοιπων παικτών. Η τριάδα αυτή δεν είναι τυχαία, γιατί πρόκειται για δυνατούς παίκτες αθλητικά και master στην στρατηγική. Η αρραβωνιαστικιά και μέλλουσα σύζυγός Σοϊλέδη, η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά, έκανε μία τρυφερή αφιέρωση για να ευχηθεί την καλή αρχή στον αγαπημένο της.


https://www.instagram.com/p/CY_3tk-oY3Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με το μυαλό της σε εκείνον

Με την φωτογραφία του και τη φράση Go και μία καρδιά να τη συνοδεύει, η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά ευχήθηκε τα καλύτερα στον άντρα της ζωής της τα τελευταία τρία χρόνια. Μετά την πρόταση γάμου που έγινε πέρισυ το καλοκαίρι, το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί φέτος το καλοκαίρι με κουμπάρους τον Κώστα Φραγκολιά και τη σύντροφό του Δώρα.


https://www.instagram.com/p/B8MS7chDxvq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα πρέπει φυσικά να τον περιμένει μέχρι να επιστρέψει από το Survivor, γιατί όλα τα προγνωστικά λένε πως θα είναι τόσο δυνατός παίκτης, που σίγουρα θα φτάσει μέχρι και τον τελικό. Πάντως η Μαρία έχει αρκετή υπομονή και είναι συνηθισμένη στις αποστάσεις, από την εποχή που εκείνος έπαιζε σε ομάδα ποδοσφαίρου της Ρουμανίας.



Εξίσου δυνατή παίκτρια και ως αθλήτρια, είναι η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου που είναι μόλις 24 χρονών και μετρά παγκόσμιους τίτλους σε πρωταθλήματα κωπηλασίας. Και έρχεται να συμπληρώσει ή μάλλον να ανανεώσει τη ομάδα των Μαχητών με τον καλύτερο τρόπο. Το ότι θα γοητεύσει τον Γιώργο Κατσαούνη, είμαστε σίγουροι. Ο οποίος παρεπιμπτόντως στο επεισόδιο του Σαββάτου λαμβάνει μυστικό γράμμα από τη Μυριέλλα, αλλά αυτός παραμένει αμετάπειστος για τη σχέση τους.


https://www.instagram.com/p/B9zjOsYl0Ln/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όνειρό του ήταν να μπει στο Survivor και ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ και NBA tipster με πτυχίο στις Οικονομικές Επιστήμες Ανδρέας Ματθαιακάκης, έρχεται με φόρα για να ανατρέψει τα προγνωστικά. Είναι παίκτης της στρατηγικής και αρκετά ανταγωνιστικός όπως έχει δηλώσει. Και οι τρείς παίκτες σίγουρα θα προσφέρουν στον αγωνιστικό στίβο, που φέτος είναι δυσκολότερος από κάθε άλλη χρονιά.


https://www.instagram.com/p/CReAK9crdNm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Βαλάντης αποχώρησε: Τα δέκα πιο αστεία σχόλια του Twitter για την έξοδο από το Survivor 2022

Survivor: Δύο αποχωρήσεις και δύο νέοι παίκτες - H Eυριδίκη έκανε θραύση και το Twitter την αποθέωσε

Η συγγνώμη του Βαλάντη δεν έπεισε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το Twitter τον καλεί να αποχωρήσει