Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα έβαλε με το Instagram για την topless πόζα (photos)

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα έβαλε με το Instagram για την topless πόζα (photos)

Η Ηλιάνα παραμένει στο Beverly Hills και το πείσμα της παρουσιάστριας την έκανε να κερδίσει το ίδιο το Instagram.

Στο Beverly Hills παραμένει η Ηλιάνα Παπαγεωγίου, την οποία τις τελευταίες ημέρες είχαμε δει με τον καλό της φίλο Δημήτρη Γιαννέτο.

Η παρουσιάστρια παραμένει στις ΗΠΑ όπου έχει ζήσει και κάποια χρόνια της ζωής της, στη Νέα Υόρκη στο παρελθόν που κυνηγούσε την καριέρα της ως μοντέλο και στην επιστροφή της αυτή, πέρα από υπέροχες βόλτες στους δρόμους της Καλιφόρνια, δημοσίευσε και ένα post με topless εικόνες της από το σπίτι στο οποίο μένει τις ημέρες αυτές.

Οι πόζες που έφεραν το ban από το Instagram

ilianapapageorgiou topless

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στο Beverly Hills: Τα stories με τον Δημήτρη Γιαννέτο

«Νιώθω Μαντόνα στην τοποθεσία Μπεβερλι Χιλς, what is wrong with a covered female body @instagram», έγραψε η Ηλιάνα ζητώντας από το Instagram να της εξηγήσει τι ακριβώς πάει στραβά με ένα ποστ με το γυναικείο σώμα πλήρως καλυμμένο.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως το Instagram καταργεί αυτόματα τις εικόνες στις οποίο φαίνεται το γυναικείο στήθος, στην περίπτωση της Ηλιάνας, οι πόζες ήταν με καλυμμένο το στήθος της παρουσιάστριας και με την πλάτη γυρισμένη στον φακό.

Η Παπαγεωργίου, μέσα από τα stories της εξήγησε πως θα ανεβάσει ξανά τις εικόνες και αυτό και έκανε.


https://www.instagram.com/p/CZC1SU6vIIQ

Τελικά οι φωτογραφίες παρέμειναν δημοσιευμένες με περίπου 35.000 likes για την παρουσιάστρια του Style Me Up!

Η εμφάνιση και τα κιλά της Ηλιάνας

Η εμφάνιση της Ηλιάνας είναι πλέον στα καλύτερά της. Η ίδια μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πριν λίγους μήνες, είχε αναφερθεί και στις φήμες περί νευρικής ανορεξίας, εξηγώντας χαρακτηριστικά:

«Ήταν μια περίοδος, κατά την οποία ήμουν σε μια σύγχυση. Είχα γυρίσει από το εξωτερικό, είχα μια νέα πραγματικότητα, μια νέα δουλειά, κάποιες δυσκολίες. Πολλά πράγματα μπορεί να συμβαίνουν πίσω από μια ωραία εικόνα που βλέπεις. Με γνωρίσατε σε μια άλλη συνθήκη και όχι όπως ήμουν στα κανονικά μου. Ήμουν πάντα έτσι αδύνατη, επειδή είμαι μοντέλο, επειδή έτσι είναι και το σκαρί μου. Τα πέρασα όλα αυτά και ήρθε η φάση που έλεγαν ότι είμαι έγκυος. Δεν ήμουν, είχα κάποια άλλα προβλήματα, τα οποία δεν τα έχω πια. Επανήλθα στα κανονικά μου», εξηγησε χαρακτηριστικά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα σχόλια για το GNTM και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου (video)

Τα matching sets θα είναι super hot το 2022- Inspo η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει διακοπές με τις φίλες της στην Courchevel (photos)