Σασμός: Όλα αλλάζουν - Η τιμωρία της Καλλιόπης, η σωτηρία του Αστέρη και η οργή του Μαθιού

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Όλα αλλάζουν - Η τιμωρία της Καλλιόπης, η σωτηρία του Αστέρη και η οργή του Μαθιού

Ο Άγγελος και ο Μαθιός ρυθμίζουν τις εξελίξεις. Θα ραγίσουν καρδιές με το αποψινό επεισόδιο και σήμανε η ώρα για να βγουν τα όπλα αλλά και όλα τα μυστικά στην επιφάνεια. Η Καλλιόπη και η γιαγιά Ειρήνη τιμωρούνται για όσα έκαναν. 

Είναι το επεισόδιο που όλοι περιμέναμε και σας είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό ότι θα υπάρξουν ανατροπές από σήμερα το βράδυ στο Σασμό του Alpha μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν. Όλοι θα αναμετρηθούν με όλους. Με όπλα ή χωρίς. Και όσοι με τις αποφάσεις τους έκριναν τη μοίρα των ανθρώπων τους, είναι καιρός να τιμωρηθούν. Το ίδιο σκληρά, όσο και το κακό που έκαναν.



Ο Άγγελος βάζει σκοπό να τιμωρήσει την Καλλιόπη

Μέχρι τον Ψηλορείτη θα φτάσουν οι κραυγές της Μαρίνας μόλις μάθει την ώρα του γάμου της Θοδώρας το μαντάτο πως ο Αστέρης σκότωσε το γιό της. Παρόλο που τον είχε προειδοποιήσει να προσέχει και πως ο Αστέρης τον ψάχνει θυμωμένος, το κακό έγινε πάνω στα νεύρα και των δύο. Από λάθος ή από την κακιά στιγμή η μοίρα των δυό τους καταστρέφεται. Ο Αστέρης φεύγει έντρομος με αυτό που έκανε από το σημείο του φόνου, το ίδιο και η Σεμίνα που ήταν μπροστά στο φονικό και θα είναι ο πιο κρίσιμος μάρτυρας, όταν βρεθεί. Ο Μαθιός φτάνει στο σημείο του φόνου για να προλάβει τον αδελφό του αλλά δεν τα καταφέρνει και απεγνωσμένος ψάχνει να τον βρει. Ο Αστέρης θα βρεί κρυσφήγετο στα βουνά αλλά δεν ήρθε η ώρα ακόμη να εμφανιστεί. O Mαθιός τελικά τον βρίσκει σε άθλια κατάσταση και προσπαθεί να τον συνεφέρει.



Εκείνος που θα σοκαριστεί διπλά είναι ο Άγγελος. Χάνει τον κολλητό του φίλο και φονιάς είναι ο ξάδελφός του. Θα βρεθεί ανάμεσα στις δύο οικογένειες και η θέση του θα είναι δύσκολη. Μέχρι την ημέρα που θα πάει τη λύρα του στον μάστορα του Μάρκου Βρουλάκη ο οποίος και θα δει το ρολόι του και θα τον ρωτήσει που βρήκε το ρολόι του Μάρκου. Ο 'Αγγελος λοιπόν μαθαίνει την αλήθεια για τον πατέρα του. Και η πρώτη που θα τιμωρηθεί για τα ψέμματα, τις συγκαλήψεις και την κοροιδία στο πρόσωπό του θα είναι η θεία του η Καλλιόπη. Ευθύνεται για την αυτοκτονία της μητέρας του και αυτό δεν θα το αφήσει έτσι. Ο γιατρός θα βάλει σκοπό της ζωής του να την αποκαλύψει και αυτό θα γίνει αργά και....βασανιστικά για την καπετάνισσα. Ο Μαθιός είναι επίσης εκείνος που στρέφεται εναντίον της «Από εμένα ξεκίνησαν όλα και είμαι ο μόνος που δεν πλήρωσε. Εσύ φταίς» της λέει με θυμό.

giatros

Στη μόνη που θα φερθεί με κατανόηση ο Άγγελος είναι στη γιαγιά Ειρήνη, όταν πια πηγαίνει στο σπίτι και του τα αποκαλύπτει όλα. Του ζητά συγγνώμη που δεν αποκάλυψε το μυστικό της Ανθούλας στο γιό της και που αγνόησε την ύπαρξή του. Εκείνος αρχικά είναι θυμωμένος, αλλά λυγίζει όταν τη βλέπει διαλυμένη και εκείνη μετά το θάνατο του αγαπημένου της εγγονού του Πετρή. Λίγο πριν πεθάνει θα του δώσει την ευχή της. Ο Άγγελος πια είναι ένας Βρουλάκης.


https://www.instagram.com/p/CZG2D2cqlqW

Ο Αστέρης παραδίδεται στην αστυνομία και βρίσκει τον άνθρωπο που θα τον στηρίξει

Παλεύοντας με τις τύψεις του, θα αποφασίσει πως είναι πιο σωστό να παραδοθεί και να αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Θα κλειστεί στη φυλακή και μέχρι να βρεθεί η Σεμίνα που είναι ο κύριος μάρτυρας θα ζει την προσωπική του κόλαση. Η μητέρα του θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ακόμη και με απόπειρα δραπεύτευσης για να το σώσει, αλλά και να σώσει τον Μαθιό.


https://www.instagram.com/p/CZG2D2cqlqW

Και θυμάστε που όλοι αναρωτιόμαστε ποιός είναι ο σκοπός που εμφανίστηκε στη σειρά, ο νέος μας ήρωας ο Βλάσσης Καραπάνος; Είναι εκείνος που θα στηρίξει στη φυλακή τον Αστέρη, αλλά....και θα του λύσει κάποιες απορίες του στη συνέχεια. Γιατί όταν δειλά - δειλά εκείνος θα αρχίσει να του λέει μερικά πράγματα για εκείνον θα φτάσουμε και στον...Μαθιό. Αλλά αυτό σας το κρατούμε ως έκπληξη για τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η γκρίνια του κοινού για το σενάριο και το πάρτυ μνημόσυνο για τον Πέτρο - Οι νέες εξελίξεις

Σασμός: Με τα όπλα η Καλλιόπη προσπαθεί να γλιτώσει τον Αστέρη - Ο θάνατος της γιαγιάς Ειρήνης

Σασμός: Η φυγή του Αστέρη μετά τον φόνο και το σοκ της Καλλιόπης- Όλα τα ζευγάρια χωρίζουν