Heidi Klum: Τα εντυπωσιακά πλάνα του GNTM στη Μύκονο με plus size μοντέλα και 60+ (video)

Heidi Klum: Τα εντυπωσιακά πλάνα του GNTM στη Μύκονο με plus size μοντέλα και 60+ (video)

Το Germany's Next Top Model ξεκινά και τα πρώτα επεισόδια από τη Μύκονο είναι άκρως εντυπωσιακά. 

Από τον Νοέμβριο που επισκέφτηκε τη χώρα μας η Heidi Klum με τους παίκτες και το πολυπληθές συνεργείο του Germany's Next Top Model, περιμέναμε με αγωνία να δούμε τα επεισόδια που είχαν ως επίκεντρο την Αθήνα και τη Μύκονο. Τα δύο επεισόδια όπως δείχνουν τα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν είναι αρκετά εντυπωσιακά, τόσο σε επίπεδο δοκιμασιών όσο και στις διαγωνιζόμενες.


https://www.instagram.com/reel/CZJrZe7qDtg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γιαγιάδες και plus size μοντέλα

Το Germany's Next Top Model το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου για 16η τηλεοπτική σεζόν, έχει μεγάλες διαφορές στον τρόπο επιλογής και δοκιμασιών τόσο από το America's Next Top Model με παρουσιάστρια την Tyra Banks στο παρελθόν και σίγουρα και από το δικό μας GNTM. Οι οντισιόν για παράδειγμα, κρατούν για περισσότερα επεισόδια και φροντίζουν στα άτομα που τελικά θα επιλεχθούν για να μπουν στο σπίτι, να αντιπροσωπεύονται διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και σωματότυποι. Τα επεισόδια που γυρίστηκαν αρχικά στην Αθήνα στην πρόσοψη του Ζαππείου με επίδειξη μόδας και δημιουργίες μεγάλων σχεδιαστών και στη συνέχεια στη Μύκονο, το αποδεικνύουν περίτρανα. Συμμετέχουν δύο κυρίες άνω των 60 οι οποίες είναι γοητευτικότατες, καθώς και δύο plus size μοντέλα που κάνουν μάλιστα με άνεση και χάρη το catwalk τους στην παραλία. Η Hedi Klum μάλιστα δείχνει ενθουσιασμένη από τις επιδόσεις τους.


https://www.instagram.com/p/CZM24mgtT-d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Φυσικά και οι δοκιμασίες είχαν τις αντίστοιχες δυσκολίες με το δικό μας τηλεοπτικό διαγωνισμό μοντέλων. Και εκείνοι πέρισυ είχαν φωτογράφηση με πτώση από κτίριο ύψους 100 μέτρων, ενώ φέτος όπως βλέπουμε και από το τρέιλερ, χρησιμοποιήθηκε και γερανός για λήψεις από αέρος. Μη ξεχνάμε πάντως πως οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και ιδανικές τον περασμένο Νοέμβριο που έγιναν τα γυρίσματα τόσο με τους δυνατούς ανέμους όσο και με τις χαμηλές θερμοκρασίες. Πάντως και τα δύο αυτά επεισόδια, αποτελούν μία πολύ καλή διαφήμιση της χώρας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kylie Minogue: Η αναχώρηση από την Ελλάδα μετά το τέλος των γυρισμάτων του GNTM (photos)

Η νέα καυτή εμφάνιση της Heidi Klum στη Μύκονο - Ο αισθησιακός χορός που έγινε viral

Η Heidi Klum με φόντο την ελληνική σημαία! Η ιστορία του μοντέλου με το πιο «χαμογελαστό» Instagram

Photo credits: Instagram @germanysnexttopmodel @heidiklum