Ο Brad Pitt έχει νέο κορίτσι! Η τραγουδίστρια Lykke Li από τη Σουηδία έκλεψε την καρδιά του ηθοποιού

Πατούλια Κατερίνα
Ο Brad Pitt έχει νέο κορίτσι! Η τραγουδίστρια Lykke Li από τη Σουηδία έκλεψε την καρδιά του ηθοποιού

Ξανά ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο Brad Pitt, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

Καινούργιος έρωτας για τον Brad Pitt! Ο 58χρονος ηθοποιός διατηρεί δεσμό με την 35χρονη τραγουδίστρια Lykke Li.

Οι φήμες για τον νέο έρωτα ο οποίος παραμένει μυστικός, ξεκίνησαν πριν μια ημέρα, παρόλο που οι εκπρόσωποι του ηθοποιού και της τραγουδίστριας δεν έχουν επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα και δεν υπάρχει κοινή φωτογραφία του ζευγαριού.

Πώς κράτησαν τον δεσμό μυστικό

Όλα ξεκίνησαν από το gossip site Deuxmoi πηγή του οποίου υποστήριξε πως ο Brad και η Lykke είναι κολλητοί φίλοι.
Στην κουβέντα μπήκε η Sun με δημοσίευμα αναφέροντας πως δεν μιλάμε για απλή φιλία αλλά για δεσμό, μιας και οι δύο stars μένουν τρία λεπτά μακριά, οπότε είναι πανεύκολο να κινούνται ο ένας στο σπίτι του άλλου χωρίς να πάρουν χαμπάρι οι παπαράτσι.



«Έχει λειτουργήσει ιδανικά για τον Brad να έχει κάποια που μένει τόσο κοντά και να μην τον βλέπει κανείς», τόνισε άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού.

Το δημοσίευμα ανέφερε πως οι δυο τους ξεκίνησαν να έρχονται κοντά στα μέσα του 2021 όταν ο Pitt ήταν single ξανά μετά τις σύντομες σχέσεις με την Neri Oxman και το μοντέλο από τη Γερμανία Nicole Poturalski.

Σε εξέλιξη η δικαστική διαμάχη:

Παρά τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή, ο Pitt παραμένει αφοσιωμένος στη δικαστική διαμάχη με την Angelina Jolie για την επιμέλεια των παιδιών τους, διαμάχη με πολλά σκαμπανεβάσματα από το 2016 ως σήμερα.

Η Jolie αποφάσισε να αγοράσει το σπίτι της στο κοντά σε εκείνο που μένει ο Pitt στο Los Feliz, για να είναι και οι δύο κοντά στα παιδιά τους, τα οποία προς το παρόν μένουν με την Αngelina.

H διαμάχη με τη Jolie συνεχίζεται

Ο Maddox σπουδάζει έτσι κι αλλιώς και είναι 20 ετών αλλά και ο Pax έγινε πια 18 και δεν συμμετέχει στην εκδίκαση της κηδεμονίας μετά την ενηλικίωσή του. Οπότε, η 17χρονη Zahara, η 16χρονη Shiloh και τα 13χρονα δίδυμα αποτελούν αντικείμενο της διαμάχης για την κηδεμονία, την οποία ο Pitt ζητούσε να έχει από κοινού με την Angelina.

lykkeli

Στο Instagram της, η Lykke δέχεται ήδη σχόλια για τον Brad.

JOLIE MAMA 1

The Weeknd: Το τραγούδι που «πρόδωσε» τη σχέση του με την Angelina Jolie

Η Lykke πάντως μένει στο σπίτι που αγόρασε το 2018 με τον πρώην της Jeff Bhasker με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο. Η Jolie υποτίθεται πως διατηρεί κι αυτή μυστικό δεσμό με τον ράπερ Weeknd ο οποίος φέρεται να της έχει αφιερώσει και τραγούδι στο νέο του άλμπουμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

O Brad Pitt φλερτάρει τη Sandra Bullock κάνοντας τον Channing Tatum να σκάσει από τη ζήλια του

Άσχημα τα νέα για τον Brad Pitt-«Καταδικαστική» η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια

Άλλαξε η σχέση του Brad Pitt με τη Shiloh: Πατέρας και κόρη πιο κοντά από ποτέ