Έχασαν και το έπαθλο επικοινωνίας οι Μαχητές - Ξανά ο Ντάφι στο προσκήνιο αλλά και ο Χρήστος Δάντης

Έχασαν και το έπαθλο επικοινωνίας οι Μαχητές - Ξανά ο Ντάφι στο προσκήνιο αλλά και ο Χρήστος Δάντης

Επικό τρολάρισμα του Twitter στην Ασημίνα για τις αναπάντητες κλήσεις!

Η εβδομάδα αυτή στο Survivor βάφτηκε κόκκινη μιας και οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν και το έπαθλο επικοινωνίας και να ακούσουν τα πολυπόθητα ηχογραφημένα μηνύματα από τους συντρόφους τους.

Τρένταρε η Ασημίνα και ο Χρήστος Δάντης



Πριν το αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατάφερε να γίνει θέμα στο Twitter, μιας και η 22χρονη παίκτρια επιβεβαίωσε έμμεσα τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη:

«Γιώργο μου δεν είμαι και πολύ καλά. Φυσάω και ξεφυσάω από το πρωί. Θα σου πω μόνο έναν στίχο Αναπάντητες κλήσεις παντού και ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου όλο νόημα για το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου μουσική στο οποίο έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

Όπως ήταν φυσικό, στο Twitter, γράφτηκαν απίθανα τιτιβίσματα εμπνευσμένα από κομμάτια του Χρήστου Δάντη.

Νίκησαν τελικά οι Διάσημοι:

Το έπαθλο επικοινωνίας πήγε τελικά και αυτό στην ομάδα των διάσημων και όπως ήταν φυσικό δύο ήταν τα αγόρια παικτριών που ξεχώρισαν με τα μηνύματά τους.

Εννοείται πως ο Τζον της Μυριέλλας ήταν ένα πρόσωπο που όλοι περίμεναν να ακούσουν το μήνυμά του προς την ηθοποιό ενώ και η σχέση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, ο Κώστας Πηλαδάκης είχε τεράστιο ενδιαφέρον στο μήνυμα που έστειλε για την αγαπημένη του, τονίζοντας πως δεν περίμενε πως θα το κάνει κι αυτό για την Ναυσικά.

Τα συγκινητικά λόγια του Τζον στη Μυριέλλα:

Με μια μελωδία η οποία τους συνδέει και με συγκινητικά λόγια, ο Τζον έστειλε μήνυμα αγάπης προς την Κουρεντή, δείχνοντας πως δεν έχει επηρεαστεί καθόλου με όσα έχει δει ανάμεσα στην αγαπημένη του και τον Γιώργο Κατσαούνη:



«Μυριέλλα θέλω να σου πω πως είμαστε όλοι καλά, μιλάω με τους γονείς σου και μας λείπεις, να προσέχεις την υγεία σου και τον εαυτό σου και θα σου παίξω μια μελωδία που θα σου δώσει δύναμη να συνεχίζεις», είπε ο Τζον με τη Μυριέλλα να ξεσπά σε κλάματα και να τονίζει πως αυτός είναι ο Τζον που όλοι ξέρουμε και πως της λείπει πάρα πολύ.

Το μήνυμα του Κώστα Πηλαδάκη

Ο κουμπάρος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, είναι ο επιχειρηματίας αγαπημένος της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και πρώην μιας παλιάς παίκτριας του Survivor, της τραγουδίστριας Ειρήνης Παπαδοπούλου από το ριάλιτι επιβίωσης του 2017.



«Έχεις ευλογία που ζεις κάτι τόσο ξεχωριστό που το ήθελες τόσο πολύ, αλλά και εμείς το ίδιο που σε έχουμε στις ζωές μας και μας κάνεις περήφανους με τη στάση και τη συμπεριφορά σου. Δεν έχετε τίποτα ουσιαστικά να χωρίσετε, οπότε ζήστε το όλοι στο μάξιμουμ. Μας λείπεις και σε φιλώ και δεν σου κρύβω πως δεν περίμενα να το κάνω κι αυτό», τόνισε ο Κώστας Πηλαδάκης.

savvas dinei gianni

Μέχρι και ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε στο συμβούλιο του Survivor - Στο στόχαστρο του Twitter o Σάββας

Πάντως, το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του Survivor, δείχνει πως οι Μαχητές έχουν καταλάβει ποιο ήταν το κόλπο εκείνο των Διάσημων που τους έκανε να διασπαστούν ως ομάδα με τον Γιώργο Κατσαούνη να εξηγεί πως αυτή η βόμβα που έριξαν οι Διάσημοι ήταν ένα τρικ της Μυριέλλας για να προκαλέσει κρίση στην ομάδα του.



Το Twitter πάντως, βλέπει να έχει πέσει μάτι στην ομάδα των Μαχητών, το οποίο θα μπορούσε να διώξει μόνο ο παπά Ντάφυ, ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, ο οποίος είχε αγιασμό μαζί του στο περσινό ριάλιτι επιβίωσης για να διώχνει το κακό το μάτι.

Όσον αφορά τη σημερινή αποχώρηση, με υποψήφιους τους: Γιώργος Κατσαούνης, Ανδρέας Ματθαιακάκης και Άσπα Πρεδάρη, σίγουρη φαίνεται να είναι μόνο η παραμονή του Κατσαούνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Το spoiler για αποχώρηση Πηλίδη και η αγανάκτηση του κοινού με την πονηρή Μυριέλλα

Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor! Το story από τη Ζυρίχη «άναψε φωτιές»

Survivor: Αποθέωση για την Πελαγία, κατακραυγή για τη Μυριέλλα - Η φαρμακερή ατάκα στο Twitter