Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη στέλνει τον Στέφανο στη μαμά του και το κοινό στο Twitter κάνει πάρτι!

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη στέλνει τον Στέφανο στη μαμά του και το κοινό στο Twitter κάνει πάρτι!

«Τα ρούχα σου και στη μάνα σου» λέει η Μυρτάλη και οι τηλεθεάτριες ταυτίζονται μαζί της.

Έχουμε εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Mega, με τον Φίλιππο - ως συνήθως - και την Μυρτάλη να είναι ξεκάθαρα οι πρωταγωνιστές του Twitter χθες (1/2), αφού οι... ηρωικές τους πράξεις έκαναν το κοινό να τους αποθεώσει! Η επική ατάκα της Μυρτάλης στον Στέφανο για τη μαμά του και η προτροπή της να φύγει από το σπίτι, έκανε μεγάλη μερίδα των τηλεθεατριών να ταυτιστούν και τα tweets ήταν ξεκαρδιστικά.

Ο Φίλιππος, από την άλλη, φέρεται αντρίκια για ακόμη μία φορά στη Γη της ελιάς, βάζοντας την Αρετή στη θέση της την ώρα που πάει να χτυπήσει τη Βασιλική, ξεκαθαρίζοντάς της ότι η κακή της συμπεριφορά προς την κόρη της δεν... περνάει πια.

larmou

Γη της ελιάς: Η νέα γυναίκα - μυστήριο στη Μάνη και το φλερτ με τον Στάθη

Ο Φίλιππος προστατεύει τη Βασιλική

Στο αποψινό επεισόδιο (2/2/), η Αρετή επιτίθεται στη Βασιλική με οργή κι εκείνη την ακούει σοκαρισμένη, χωρίς να βγάλει λέξη. Όταν, όμως, η Αρετή ορμάει στην κόρη της για να τη χτυπήσει, ο Φίλιππος αντιδρά και δείχνει ξεκάθαρα ότι είναι αποφασισμένος να προστατεύει τη Βασιλική με κάθε τρόπο.



Ο Ιάκωβος δεν μπορεί πια να κρύβει αυτά που νιώθει για την Αθηνά

Ο Ιάκωβος φεύγει εσπευσμένα από το Σούνιο, δείχνοντας στην Αθηνά ότι θέλει να κρατήσει απόσταση για λίγο, καθώς τρέφει έντονα συναισθήματα για εκείνη και δεν μπορεί πια να τα συγκρατήσει, φοβούμενος τις επιπτώσεις.

Η Αθηνά, από την πλευρά της, πιστεύει ότι δεν πρέπει να εκδηλωθούν τα συναισθήματά τους, φοβούμενη ότι θα πυροδοτηθούν αντιδράσεις που δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει, ειδικά από την οικογένεια των Βρεττάκων.


https://www.instagram.com/p/CXqjxwkoF4v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, αυτός ο έρωτας δε θα μείνει ανεκπλήρωτος και σύντομα τόσο ο Ιάκωβος όσο και η Αθηνά θα υποκύψουν στα συναισθήματά τους.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets που αποθεώνουν τη Μυρτάλη η οποία πήρε την απόφαση να χωρίσει πια τον Στέφανο, ο οποίος βλέπει ξαφνικά να του έχει ετοιμάσει τη βαλίτσα με τα ρούχα του για να τον διώξει από το σπίτι και αφού την ρωτά: «Πας ταξίδι;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Ερωτευμένο το κοινό του Twitter με τον Φίλιππο! Η κούνια και το ψάρεμα έφεραν...ταραχή

Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη χάνει τον Στέφανο, χάνει και τη δίκη με τον Ισίδωρο και τον Μάνο

Γη της ελιάς: Έρχεται νέος χωρισμός-βόμβα - Η Ισμήνη χωρίζει τον Κωνσταντίνο