Σασμός: Ενέδρα θανάτου για τον Μαθιό και ο μεγάλος κίνδυνος για τον Αστέρη

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ενέδρα θανάτου για τον Μαθιό και ο μεγάλος κίνδυνος για τον Αστέρη

Η Δανάη Παππά κάνει την έκπληξη με τις δηλώσεις της για τις εξελίξεις που έρχονται. 

Όσα επεισόδια και αν περάσουν από τον Σασμό στον Alpha, η αδυναμία που έχουν οι τηλεθεάτριες στον αγαπημένο τους ηθοποιό Δημήτρη Λάλο που υποδύεται τον Μαθιό, δυναμώνει. Και σε λίγα επεισόδια από σήμερα θα ζήσουν με την αγωνία για την τύχη του. Όχι δεν θα τον συλλάβουν για την δολοφονία του Στεφανή, ούτε θα τον χωρίσει για δεύτερη φορά η Βασιλική. Αυτή τη φορά κινδυνεύει σοβαρά από τους συγγενείς της Μαρίνας Βρουλάκη, που ζητούν απεγνωσμένα εκδίκηση για τον φόνο του Πετρή.


https://www.instagram.com/tv/CZcstfRl6Kv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η συνάντηση Μαθιού και Αργυρώς

Μακάρι να είχαμε ευχάριστα γεγονότα να σχολιάσουμε. Γιατί στο σενάριο, το ερωτικό ενδιαφέρον στις ιστορίες των αγαπημένων τηλεοπτικών ζευγαριών, έχει ελαττωθεί αισθητά (υπάρχει και γκρίνια για αυτό από τους τηλεθεατές στα social media) και το επίκεντρο είναι πια η βεντέτα Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων. Ωστόσο πριν την κορύφωση, ο Μαθιός θα ζητήσει απόψε από την έκπληκτη Αργυρώ να συναντήσει στη φυλακή τον Αστέρη. Το «όχι» της είναι κατηγορηματικό. Και με θυμό. Μα ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν έτσι; Πως μπορεί να συγχωρέσει τον άντρα που αγαπούσε, από την στιγμή που σκότωσε τον αγαπημένο της αδελφό;



Ο Μαθιός ο οποίος όπως σας έχουμε ενημερώσει θα αντιδράσει στο σχέδιο απόδρασης που οργανώνει η μητέρα του για τον Αστέρη, θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια έναν μεγάλο κίνδυνο. Οι συγγενείς της Μαρίνας Βρουλάκη, δεν έχουν εγκαταλείψει το σχέδιο εκδίκησης. Και με τον Αστέρη ήδη στη φυλακή, εκείνος γίνεται ο κεντρικός στόχος. Ξέρουν όμως, ότι είναι δύσκολο να έρθουν αντιμέτωποι μαζί του. Ο Μαθιός θα γλιτώσει την τελευταία στιγμή. Κίνδυνο όμως θα αντιμετωπίσει και ο Αστέρης από τις διάφορες συμμορίες μέσα στην φυλακή, με τον Βλάσση Καραπάνο (τον οποίο υποδύεται ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος) να τον προστατεύει αρχικά αλλά να τον βάζει σε θανάσιμο κίνδυνο στη συνέχεια.


https://www.instagram.com/p/CZPVW9BNKET/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο γρίφος της Δανάης Παππά

Η ηθοποιός η οποία φέτος υποδύεται την Θοδώρα έχει γίνει όπως είναι φυσικό το...κόκκινο πανί για τους τηλεθεατές. Ο ρόλος φταίει φυσικά. Και όπως είπε στην συνέντευξή της στο Στούντιο 4, στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο: «Πολλοί από τους τηλεθεατές, έχουν ταυτιστεί με τον ρόλο και δεν τον έχουν πάρει και τόσο καλά. Με βλέπουν στο δρόμο και μου στέλνουν μηνύματα: «Έλα κοριτσάκι μου, ηρέμησε λίγο, σου αξίζουν αυτά που παθαίνεις». Γελάω με αυτά, δεν απαντώ». Στη συνέχεια βέβαια έδωσε και ένα σημαντικό spoiler για τη σειρά: «Δεν είναι καθόλου αναμενόμενο αυτό που έρχεται. Πέρασε ήδη έναν μεγάλο χαμό η Θοδώρα και θα έρθουν και άλλοι και άλλες απώλειες. Μπορεί να μην τους ξέρουμε, μπορεί να είναι από άτομα που δεν τα ξέρουμε αυτή τη στιγμή. Είναι επίσης πολύ πιθανό να έχουμε εγκυμοσύνη της Θοδώρας στο μέλλον...»



Η εμφάνιση της Σεμίνας

Σίγουρα πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα άτομα που θα έρθουν και θα ενταχθούν στη σειρά, αφορούν συγγενείς από τις δύο οικογένειες που θα δώσουν συνέχεια στην βεντέτα. Αν και θανάσιμο κίνδυνο αντιμετωπίζει και η Σεμίνα. Η οποία ωστόσο στην πιο κρίσιμη στιγμή θα εμφανιστεί ξανά και η μαρτυρία της θα είναι καταλυτική για την σωτηρία του Αστέρη, αλλά ας μην μπούμε ακόμη σε τέτοιες δικαστικές λεπτομέρειες. Κανείς πια δεν είναι χαρούμενος στο μικρό χωριό της Κρήτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Spoiler Σασμός: Η νέα ηθοποιός της σειράς και η σύγκρουση Άγγελου και Καλλιόπης

Μαρία Τζομπανάκη: «Η νύφη μου είναι ένας κορίτσαρος μία βασίλισσα» - Η κοινή συνέντευξη με τον Ορφέα

Σασμός: Η γκρίνια του κοινού για το σενάριο και το πάρτυ μνημόσυνο για τον Πέτρο - Οι νέες εξελίξεις