Baby bump rules! Η Rihanna έκανε την πρώτη ανάρτηση με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στο Instagram

Baby bump rules! Η Rihanna έκανε την πρώτη ανάρτηση με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στο Instagram

Αυτήν τη φορά, τα νέα είναι επίσημα και η Riri νιώθει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Ήταν 31 Ιανουαρίου όταν η Rihanna πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της σε όλον τον πλανήτη. Εκεί που κάθε φορά οι φανς της απογοητεύονταν με τη διάψευση των φημών, τώρα όχι μόνο ήρθε η ώρα να επιβεβαιωθούν, αλλά αυτό έγινε από την ίδια την τραγουδίστρια.

Η Riri κρατώντας από το χέρι τον σύντροφό της, A$AP Rocky, και φορώντας το πιο Barbie pink πανωφόρι, έκανε βόλτα στη Νέα Υόρκη δείχνοντας το πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της. Πριν μερικές ώρες, όμως, η σταρ που ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα, έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram για να δείξει την προχωρημένη της εγκυμοσύνη στο κοινό.



Η πρώτη ανάρτηση της εγκυμονούσαν Rihanna στο Instagram

Στην πρώτη φωτογραφία, η Rihanna φορώντας ένα oversized κολλεγιακό T-shirt για να είναι όσο πιο άνετη γίνεται μέσα στο σπίτι, γύρισε στο πλάι και έδειξε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Οι υπόλοιπες λήψεις ήταν από τη βόλτα της με τον A$AP Rocky που αποκάλυψε τα νέα. Στο caption έγραψε: «Τι έκανε η συμμορία για τον Μήνα Μαύρης Ιστορίας».

Trivia: Ο Μήνας Μαύρης Ιστορίας είναι επίσης γνωστός ως Μήνας της Αφροαμερικανικής Ιστορίας. Έχει αναγνωριστεί από την Αμερική και τον Καναδά, όπου γιορτάζεται τον Φεβρουάριο, ενώ έχουν ακολουθήσει το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιρλανδία, όπου γιορτάζεται τον Οκτώβριο.

https://www.instagram.com/p/CZfyFxOpIkF

Η σχέση της με τον A$AP Rocky

Η αρχή της σχέσης της Rihanna με τον A$AP Rocky πηγαίνει αρκετά χρόνια πίσω, στο 2012, όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν σε μία επαγγελματική συνεργασία για το τραγούδι «Cockiness». Για αρκετά χρόνια, η τραγουδίστρια και ο ράπερ ήταν φίλοι πραγματοποιώντας κοινές εμφανίσεις σε μεγάλα γεγονότα, όπως το σόου του Louis Vuitton στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας ή τα British Fashion Awards.



Μόλις τον Δεκέμβριο του 2020 ήταν που, λόγω φωτογραφιών που κυκλοφόρησαν από το Beatrice Inn στη Νέα Υόρκη, τα Μέσα και το κοινό είχε πια επίσημες αποδείξεις που έδειχναν προς την κατεύθυνση μίας ερωτικής σχέσης μεταξύ τους. Τον ίδιο μήνα, ο φωτογραφικός φακός τούς «έπιασε» σε τρυφερά τετ-α-τετ κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στα Barbados.

Έκτοτε, το ζευγάρι είναι μαζί και, όποτε τυχαίνει να έρχεται κάτι στη δημοσιότητα, είτε από κοντινές τους πηγές είτε από τους ίδιους, δείχνει πόσο ερωτευμένοι είναι ο ένας με τον άλλον. Σε μερικούς μήνες, θα υποδεχτούν στην αγκαλιά τους και το πρώτο τους παιδί.

Στη θέα μίας τόσο γλυκιάς ανάρτησης, γρήγορα η showbiz άρχισε να αφήνει τα δικά της σχόλια. Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από αυτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Rihanna είναι έγκυος - Το χρονικό της σχέσης της με τον A$AP Rocky

10 πράγματα που δεν ξέρεις για τον A$AP Rocky τον σύντροφο της Rihanna

Η Rihanna είναι έγκυος και ποζάρει όλο γλύκα στα ροζ στην αγκαλιά του αγαπημένου της