10 πράγματα που δεν ξέρεις για τον A$AP Rocky τον σύντροφο της Rihanna

Τσακιρίδου Χριστίνα
10 πράγματα που δεν ξέρεις για τον A$AP Rocky τον σύντροφο της Rihanna

O 33χρονος ράπερ και σύντροφος της Rihanna «κρύβει» αρκετές ευαισθησίες.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο διάσημος ράπερ A$AP Rocky αφού πριν λίγες ώρες εκείνος και η σύντροφός του, Rihanna αποκάλυψαν πως σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς. Το ερωτευμένο ζευγάρι επιβεβαίωσε με τον ωραιότερο τρόπο τις φήμες εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας, ποζάροντας από κοινού στον φωτογραφικό φακό. Ντυμένη στα ροζ, η μέλλουσα μαμά Riri, άφησε εκτεθειμένη την φουσκωμένη κοιλίτσα της, με τις πρώτες φήμες να αναφέρουν πως κυοφορεί κοριτσάκι.

https://www.instagram.com/p/CZZi7sxuq2m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιος είναι ο A$AP Rocky

Το αληθινό όνομα του ράπερ είναι Rakim Athelstone Mayers και γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 1988. Ο κατά κόσμον, A$AP Rocky, είναι παγκοσμίου φήμης ράπερ και παραγωγός με καταγωγή από το Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Ο 33χρονος είναι μέλος του γκρουπ της hip hop, ASAP Mob, από όπου και εμπνεύστηκε το nickname του.

Η καριέρα του άρχισε να εκτινάζεται τον Αύγουστο του 2011 όταν το single του «Peso», κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και βρέθηκε στην κορυφή των music charts. Λίγο αργότερα υπέγραψε συμβόλαιο με την Polo Grounds Music, την RCA Records και τη Sony Music Entertainment.

Ο Rocky έχει κερδίσει ένα BET Award, δύο BET Hip Hop Awards, ένα MTV Video Music Award Japan και ένα MTVU Woodie Award. Έχει σκηνοθετήσει μουσικά videos για τον ίδιο, τον Danny Brown και άλλα μέλη του A$AP Mob ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως μουσικός παραγωγός με το ψευδώνυμο «Lord Flacko».

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Ο δρόμος προς την κορυφή δεν ήταν καθόλου εύκολος για τον ράπερ. Προέρχεται από φτωχή οικογένεια ενώ σε ηλικία μόλις 12 ετών, είδε τον πατέρα του (ο οποίος καταγόταν από τα Barbados) να μπαίνει φυλακή για εμπόριο ναρκωτικών. Λίγα χρόνια αργότερα, όταν ο Rocky ήταν 24 ετών ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή.

Έναν χρόνο μετά, ο αδερφός του δολοφονήθηκε στο Harlem. Ο θάνατός του αδερφού του τον ενέπνευσε να ασχοληθεί με τη μουσική σε επαγγελματικό επίπεδο. Στα εφηβικά του χρόνια πουλούσε ναρκωτικά και περιφερόταν σε ξενώνες αστέγων μαζί με τη μαμά και την αδερφή του. Το 2004 συνελλήφθη και παρέμεινε για 14 ημέρες φυλακή στο Rikers Island για εμπόριο ναρκωτικών.

Οι γυναίκες της ζωής του

Οι φήμες για τη σχέση του με την Iggy Azalea κυκλοφορούσαν ήδη από το 2011 και επιβεβαιώθηκαν από την τραγουδίστρια έναν χρόνο αργότερα. «Τον αγαπώ, αυτό είναι όλο. ​​Έχουμε τα δικά μας θέματα αυτήν τη στιγμή». Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως είχε κάνει τατουάζ στο δάχτυλό της το όνομα του πρώτου του άλμπουμ, Live.Love.A$AP ωστόσο μετά τον χωρισμό τους η Iggy αφαίρεσε το τατουάζ.

iggyazalea

Η Iggy Azalea.

Το 2013 ο A$AP Rocky έγινε ζευγάρι με τον πρώην άγγελο της Victoria Secret, Chanel Iman. To 2014 δημοσιεύματα ανέφεραν πως το ζευγάρι έχει αρραβωνιαστεί κρυφά ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

chaneliman

H Chanel Iman.

Η γνωριμία του A$AP Rocky με την Rihanna

https://www.instagram.com/p/CZZkTJFLdNe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Rihanna και ο ράπερ γνωρίστηκαν το 2011 κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους για το τραγούδι «Cockiness». Η χημεία μεταξύ τους ήταν εμφανής με τον A$AP Rocky να την συνοδεύει το 2013 στην περιοδεία της αναλαμβάνοντας το opening act.

Οι κοινές τους εμφανίσεις είναι αμέτρητες ωστόσο τον Δεκέμβριο του 2020, η Rihanna και ο A$AP Rocky έδωσαν μαζί το παρών στο Beatrice Inn στη Νέα Υόρκη, με τον Τύπο να αναφέρει πως επισημοποίησαν έτσι τη σχέση τους. Στις 19 Μαίου του 2021, ο A$AP Rocky μιλάει στο GQ και δηλώνει ξεκάθαρα και χωρίς κανέναν ενδοιασμό τον έρωτά του για τη Rihanna: «η γυναίκα μου», «ο έρωτας της ζωής μου», «ποτέ δεν περίμενα να βιώσω κάτι αν κι αυτό». Σε λίγους μήνες το ερωτευμένο ζευγάρι θα κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά τους, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

ASAP Rocky rihanna

Παντρεύεται η Rihanna: Τα σχέδια γάμου με τον ASAP Rocky μόλις αποκαλύφθηκαν

10 πράγματα που αγνοείς για τον A$AP Rocky

https://www.instagram.com/p/CZatwNTvetY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Θέλει να ασχοληθεί περισσότερο με την υποκριτική παρόλο που παραδέχεται ότι είναι κάπως βαρετό

Ο ράπερ έκανε το ντεμπούτο του στην υποκριτική το 2015 στην ταινία «Dope», όπου υποδύθηκε ένα παιδί που συνεργάζεται με έναν έμπορο ναρκωτικών. «Σε κάνουν να λες την ίδια γραμμή ξανά και ξανά και ξανά, ακόμα κι αν έχεις πει τα λόγια τέλεια», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του, μιλώντας παράλληλα για τα εξαντλητικά ωράρια και για το γεγονός πως θα ήθελε να ασχοληθεί περισσότερο με την υποκριτική μελλοντικά.



2) Μεγάλωσε στους δρόμους του Χάρλεμ

Όταν ο Rocky ήταν 13 ετών ζούσε στο ανατολικό Χάρλεμ και είδε πολλά «τρελά» περιστατικά. Για παράδειγμα, συνήθιζε να παρακολουθεί τα μεγαλύτερα παιδιά να ρίχνουν κάτω μηχανές από delivery σε ένδειξη αρρενωπότητας και δύναμης. Δεν ήταν λίγες μάλιστα οι φορές που έβλεπε να διαδραματίζονται μπροστά του ξυλοδαρμοί και τραμπουκισμοί.



3) Του αρέσει να οδηγεί υπό τον ήχο κλασικής μουσικής

«Μερικές φορές βάζω κλασική μουσική όταν είμαι σε κάποιο uber», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Rocky. «Σε κάνει να νιώθεις σαν γκάνγκστερ στο δρόμο».

4) Επισκέπτεται τη γιαγιά του στο Χάρλεμ κάθε χρόνο στην Γιορτή της Μητέρας

Η γιαγιά του Rocky ζει ακόμα στην παλιά του γειτονιά και συνήθως την επισκέπτεται κάθε χρόνο στη γιορτή της μητέρας.



5) Δεν επισκέπτεται τόσο πολύ πια την παλιά του γειτονιά γιατί του προκαλεί κατάθλιψη

Ο ράπερ ανέφερε αρκετές φορές σε συνεντέυξεις πως πιστεύει ότι το Χάρλεμ στο οποίο μεγάλωσε δεν υπάρχει πια. Υποστήριξε ότι η ιστορικά ζωντανή γειτονιά έχει χάσει τον χαρακτήρα της και ότι εκεί που κάποτε τα παιδιά διασκέδαζαν στους δρόμους, τώρα υπάρχει παντού αστυνομία.

6) Oι πρώτες του επιρροές ήταν από την hip-hop μουσική

Ο 33χρονος συνήθιζε να παρακολουθεί hip-hop videos ως παιδί. «Το χιπ χοπ ήταν πραγματικά το πρώτο είδος που συνδέθηκε πραγματικά με συγκεκριμένες μάρκες», δήλωσε ο ράπερ.



7) Έχει βρει την καλλιτεχνική του ταυτότητα

Ως καλλιτέχνης, δεν νιώθει πλέον καμία πίεση να είναι «περίεργος». Στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα ο Rocky συνήθιζε να θεωρεί τον εαυτό του παράξενο λόγω του τρόπου με τον οποίο ντυνόταν και του είδους της μουσικής που άκουγε, αλλά τώρα δείχνει να είναι καλά με αυτό. «Νιώθω ότι στις μέρες μας όλοι κάνουν τα πάντα για να είναι παράξενοι», είπε. «Νιώθω άνετα με τον εαυτό μου και με το ποιος είμαι».

8) Πιστεύει ότι πάρα πολλοί ράπερ ακούγονται το ίδιο

Αν και θεωρεί πως υπάρχουν πολλά ταλέντα στο χώρο, ο Rocky υποστηρίζει ότι οι περισσότεροι ράπερς μιμούνται ο ένας τον άλλον.

9) Είναι μεγάλος φαν του Harry Potter

«Το ραβδί σου πρέπει να επιλέξει εσένα, σε αντίθεση με το ραβδί σου. Έτσι είναι η μόδα, φίλε. Πρέπει να το αφήσεις να σου πάρει τον έλεγχο» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

10) Διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Kanye West

Παρά τον ανταγωνισμό που επικρατεί στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας, ο A$AP Rocky τρέφει μεγάλη αγάπη για τον Κanye West και όπως έχει δηλώσει εκτιμά τη συνεισφορά του στη μόδα και τη ραπ μουσική.

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: