Η Rihanna είναι έγκυος - Το χρονικό της σχέσης της με τον A$AP Rocky

Η Rihanna είναι έγκυος - Το χρονικό της σχέσης της με τον A$AP Rocky

Η γνωριμία τους πηγαίνει αρκετά χρόνια πίσω.

Πολλές φορές έχουν κυκλοφορήσει φήμες περί εγκυμοσύνης της Rihanna που, τελικά, αποδεικνύονταν λανθασμένες, όμως, χτες, την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου, η τραγουδίστρια αποφάσισε να αποκαλύψει την προχωρημένη της εγκυμοσύνη, ντυμένη στα ροζ και συνοδευόμενη από τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, A$AP Rocky.

Από εκείνη την ώρα, δύο πράγματα άρχισαν να απασχολούν τη showbiz, οι in love φωτογραφίες του ζευγαριού αλλά και ποιο είναι το χρονικό της σχέση τους.

Η Rihanna είναι έγκυος και ποζάρει όλο γλύκα στα ροζ στην αγκαλιά του αγαπημένου της

Το χρονικό της σχέσης της Rihanna με τον A$AP Rocky

Η συνεργασία για το «Cockiness»

Ο κόσμος είδε για πρώτη φορά το όνομα της Rihanna δίπλα σε αυτό του A$AP Rocky το 2012, όχι ως ζευγάρι αλλά κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους για το τραγούδι «Cockiness».



Ο A$AP Rocky στην περιοδεία της Rihanna

Ο A$AP Rocky το 2013 ακολουθά τη Rihanna στην περιοδεία της «Diamonds» και ανοίγει το act της.

rihanna asap rocky relationship6


Rihanna και A$AP Rocky στο σόου του Louis Vuitton στο Παρίσι

Η τραγουδίστρια και ο ράπερ κάνουν τα φλας να αστράφτουν πάνω τους στις 21 Ιουνίου του 2018 κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι. Οι τότε φίλοι κάθονται στην πρώτη γραμμή και παρακολουθούν το σόου του Louis Vuitton.



Η Rihanna προσκαλεί τον A$AP Rocky στο Diamond Ball

Στις 13 Σεπτεμβρίου του 2018, η Rihanna προσκαλεί τον A$AP Rocky στο ετήσιο Diamond Ball, στο οποίο ο ράπερ έκανε το ντεμπούτο του.



Μαζί στα Fashion Awards στο Λονδίνο

Οι δύο φίλοι παρακολουθούν τα Fashion Awards στο Λονδίνο με τη Rihanna να φοράει ένα τιρκουάζ σύνολο από το brand της, Fenty, και ο A$AP Rocky ένα μαύρο κοστούμι επίσης από Fenty.

rihanna asap rocky relationship

Η πρώτη κοινή εμφάνιση που προδίδει την ερωτική σχέση

rihanna asap rocky relationship7

Τον Δεκέμβριο του 2020, η Rihanna και ο A$AP Rocky απαθανατίζονται μαζί στο Beatrice Inn στη Νέα Υόρκη, με τα Μέσα να ισχυρίζονται πως επισημοποίησαν τη σχέση τους.


Το ταξίδι στα Barbados

Στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2020, το ζευγάρι δε νοιάζεται πια για τις κάμερες και πηγαίνει το ένα ταξίδι μετά το άλλο. Στα Barbados, ο φακός τους «πιάνει» σε τρυφερά τετ-α-τετ.



Ο A$AP Rocky μιλάει ανοιχτά για τη Rihanna

Στις 19 Μαίου του 2021, ο A$AP Rocky μιλάει στο GQ και δηλώνει ξεκάθαρα και χωρίς κανέναν ενδοιασμό τον έρωτά του για τη Rihanna: «η γυναίκα μου», «ο έρωτας της ζωής μου», «ποτέ δεν περίμενα να βιώσω κάτι αν κι αυτό», λέει ανάμεσα στα πολλά.

rihanna asap rocky relationship2


Rihanna και A$AP Rocky είναι τρελά ερωτευμένοι

Τον Αύγουστο του 2021, δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι τρελά ερωτευμένο και δίχως καμία διάθεση να κάνουν κάποια παύση. «Είναι τρελοί ο ένας για τον άλλον», λέει πηγή στο Αμερικανικό People.




Οι πρώτες φωτογραφίες της Rihanna με φουσκωμένη κοιλίτσα

Κάπως έτσι, φτάνουμε στον τωρινό Ιανουάριο και στις φωτογραφίες του ζευγαριού, με τη Rihanna να ποζάρει χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό με φουσκωμένη κοιλίτσα και τον A$AP Rocky να της κρατάει το χέρι.

https://www.instagram.com/p/CZZi7sxuq2m

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: