Γη της ελιάς: Ήρωας στο Twitter ο Φίλιππος στην κόντρα με την πεθερά του - Η Βασιλική κινδυνεύει

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ήρωας στο Twitter ο Φίλιππος στην κόντρα με την πεθερά του - Η Βασιλική κινδυνεύει

«Τη γυναίκα μου δε θα την ξανακουμπήσεις και θα της μιλάς πιο όμορφα», λέει ο Φίλιππος και ζητωκραυγάζει το κοινό στο Twitter!

Ίσως να ήταν και η καλύτερη σκηνή του Φίλιππου ever, η στιγμή που μπήκε μπροστά για να υπερασπιστεί τη γυναίκα του, τη Βασιλική, βάζοντας στη θέση της την Αρετή που πήγε να σηκώσει χέρι πάνω στην κόρη της στη Γη της ελιάς! Το κοινό στο Twitter, πάντως, ξεσηκώθηκε για τα καλά και το έζησε μαζί με τον Φίλιππο, βάζοντάς τα και πάλι με τη σκληρή μάνα της Βασιλικής.

Εν τω μεταξύ, ακόμη μία λαχτάρα μας περιμένει με την εγκυμοσύνη της Βασιλικής, αφού ένας ξαφνικός πόνος θα την οδηγήσει στο νοσοκομείο και θα υπάρξει μεγάλη ανησυχία για την πορεία της εγκυμοσύνης της.

gi tis elias 48

Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη στέλνει τον Στέφανο στη μαμά του και το κοινό στο Twitter κάνει πάρτι!

Ο Στέφανος γυρίζει στο πατρικό του

Μετά τον επικό χωρισμό Μυρτάλης-Στέφανου, όπου η Μυρτάλη τού έδωσε στην κυριολεξία τη βαλίτσα στο χέρι, ο Στέφανος επιστρέφει στο πατρικό του και ανακοινώνει στους γονείς του πως χώρισε με τη Μυρτάλη. Ωστόσο, αρνείται να εξηγήσει τους λόγους, προφανώς για να μη γίνει έξαλλη η Αρετή και τα βάλει με τη Μυρτάλη για ακόμη μία φορά.



Ο Στάθης, χωρίς να ξέρει τίποτα, του λέει πως θεωρεί ότι αιτία του χωρισμού του είναι η εξάρτηση που έχει από τη μητέρα του και προσπαθεί να του εξηγήσει ότι προσεγγίζει με λάθος τρόπο την κατάσταση.

Ο Στέφανος, από την άλλη, κατηγορεί τον Στάθη για όσα του συμβαίνουν, ενώ η Μυρτάλη εξιστορεί τα γεγονότα στην Ιουλία και τον Ιάκωβο, με τον θείο της να τη δικαιολογεί απόλυτα για την επιλογή της.

Η Βασιλική εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

Και ενώ η εγκυμοσύνη της Βασιλικής κυλά ομαλά, μια ξαφνική αδιαθεσία την οδηγεί στο νοσοκομείο. Η ανησυχία τόσο της Βασιλικής και του Φίλιππου, όσο και της Χάιδως, είναι πολύ μεγάλη όπως είναι φυσικό.


https://www.instagram.com/tv/CZfZ-VZAyk6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, το πρόβλημα θα ξεπεραστεί και η Βασιλική θα επιστρέψει σύντομα στο νέο της σπίτι υγιής, τόσο αυτή όσο και το μωράκι της. Αυτή όμως η μικρή της περιπέτεια θα σταθεί αφορμή για να αλλάξουν λίγο τα συναισθήματα του Στάθη προς την κόρη του. Γιατί θα μάθει πως μπήκε στο νοσοκομείο και όπως είναι φυσικό θα ανησυχήσει.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τον... ηρωισμό του Φίλιππου και την άσχημη συμπεριφορά της Αρετής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Ερωτευμένο το κοινό του Twitter με τον Φίλιππο! Η κούνια και το ψάρεμα έφεραν...ταραχή

Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη χάνει τον Στέφανο, χάνει και τη δίκη με τον Ισίδωρο και τον Μάνο

Γη της ελιάς: Έρχεται νέος χωρισμός-βόμβα - Η Ισμήνη χωρίζει τον Κωνσταντίνο