Όλοι σχολίαζαν τα χέρια της Khloe Kardashian μέχρι που τους έκλεισε το στόμα με μία ατάκα

Όλοι σχολίαζαν τα χέρια της Khloe Kardashian μέχρι που τους έκλεισε το στόμα με μία ατάκα

Η νέα φωτογράφιση της Khloe έφερε τα πάνω - κάτω στο Instagram.

Όταν το επίθετό σου είναι «Kardashian», αναμενόμενα θα βρίσκεσαι συχνά στην επικαιρότητα με τα όσα κάνεις. Ίσως το κυνηγάς κιόλας. Τα μέλη της διάσημης οικογένειας φιγουράρουν συχνά-πυκνά στα νέα της διεθνούς showbiz. Ποια είναι έγκυος; Ποιος είναι ο σύντροφός της; Τι φόρεσε κατά την έξοδό της; Αυτά και άλλα ερωτήματα πολλά αναρριχώνται στους τίτλους των Μέσων.

Η τελευταία απασχόληση του κοινού σχετίζεται με ένα αρκετά περίεργο θέμα: τα χέρια της Khloe. Αν εκ πρώτης δε σου ακούγεται ιδιαίτερα φυσιολογικό, πού να δεις και στη συνέχεια.



Τι συμβαίνει με τα χέρια της Khloe Kardashian;

Ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται πως αναρωτιούνται οι φανς της μικρότερης αδερφή της Kourtney και της Kim. Αιτία; Η νέα της φωτογράφιση για το brand «Good American».

https://www.instagram.com/p/CZaitPlPeTd

Στις πόζες που έκανε η Khloe για το διάσημο brand, φαίνεται σαν να κρύβει τα χέρια της, με το κοινό να πιστεύει πως πρόκειται για μία εσκεμμένη κίνηση γιατί κάτι έχουν. Πρόσφατα, μάλιστα, είχαν γίνει θέμα στη διαδικτυακή κοινότητα τα μακριά της δάχτυλα και πολλοί άρχισαν να πιστεύουν ότι μπορεί κι αυτό να έπαιξε ρόλο στο να πάρει την απόφαση να κρύψει τα χέρια της. Όμως, όλοι έκαναν λάθος.

Η απάντηση της Khloe

Η Khloe άρχισε να διαβάζει τα σχόλια στη φωτογραφία της και, όταν είδε ένα που έλεγε πως κρύβει τα χέρια της, απάντησε για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους απλά και χωρίς κανέναν ενδοιασμό: «Ποτέ! Τα χέρια μου πανέμορφα».

khloe kardashian hands3

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά…

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η καμπάνια του ίδιου brand για τις νέες του γόβες έδειχνε επιμηκυμένα τα άκρα της και είχε προκαλέσει πάλι συζητήσεις μεταξύ των φανς της.

https://www.instagram.com/p/CLpk_6THIx5

Βλέποντας όλο αυτό που συνέβαινε, μπήκε πάλι στη διαδικασία να απαντήσει στο Twitter, λέγοντας: «Χα, έχω πεθάνει στα γέλια! (Οι φωτογραφίες) τραβήχτηκαν με φακό που δημιουργεί επιμηκυμένο εφέ. Όσο πιο κοντά είναι το αντικείμενο στην κάμερα, επιμηκύνεται. Οπότε, σε κάποιες από τις φωτογραφίες, τα πόδια και τα δάχτυλα των χεριών μου δείχνουν απίστευτα μακριά. Μην ανησυχείτε».

Συνέχισε παρακάτω για να δεις μερικά από τα σχόλια που της έκανε το κοινό στη νέα φωτογράφιση για το brand.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πρόσωπο της Khloe Kardashian έχει αλλάξει τελείως: Οι μεγάλες διαφορές από το 2007 ως σήμερα

Khloe Kardashian - Tristan Thompson: Οριστικό τέλος στη σχέση τους- Ο ρόλος της Kris Jenner

Η μητέρα του παιδιού του Thomspon αντέδρασε στα νέα του τεστ DNA: Το δώρο του Tristan στην Khloe