Το πρόσωπο της Khloe Kardashian έχει αλλάξει τελείως: Οι μεγάλες διαφορές από το 2007 ως σήμερα

Το πρόσωπο της Khloe Kardashian έχει αλλάξει τελείως: Οι μεγάλες διαφορές από το 2007 ως σήμερα

Δεν είναι μόνο τα μαλλιά της που έγιναν ξανθά, ούτε και το σώμα της που έχει μεταμορφωθεί μετά από διατροφή και έντονη άσκηση. Μια προσεκτική ματιά στα χαρακτηριστικά του προσώπου της Khloe Kardashian θα αποκαλύψει αυτό που βλέπουμε όλοι: Η Khloe είναι μια άλλη. 

Αν έτυχε να δεις το πιο πρόσφατο post της Khloe Kardashian στο Instagram, σίγουρα κόλλησες με τους σμιλεμένους κοιλιακούς, την γραμμωμένη πλάτη και το εντυπωσιακό τζιν παντελόνι της εταιρίας Good American της οποίας είναι ambassador αλλά και το αψεγάδιαστο πρόσωπό της.

Η Khloe δεν είναι πια ούτε η παχουλή, ούτε η άσχημη αδερφή, όπως η ίδια είχε εξομολογηθεί κάποτε πως την χαρακτήριζαν. Είναι όμως, μια άλλη!

Από το Keeping Up with the Kardashians ως σήμερα, το πρόσωπο της Khloe μεταμορφώθηκε.

«Για μένα, όλοι λένε, Θεέ μου, θα μεταμοσχεύσει το πρόσωπό της πια. Αλλά το μόνο που έκανα ήταν μια επέμβαση στη μύτη, με τον dr. Raj Kinodia, και όλοι αναστατώνονται, λέγοντας γιατί δεν μιλάω γι' αυτό», είχε εξομολογηθεί πριν λίγους μήνες η Khloe ενώ μετά από μια φωτογραφία της που είχε κατεβάσει η ίδια επειδή δεν είχε γίνει ρετούς σε αυτή, η 37χρονη Khloe, η μικρότερη κόρη του Robert Kardashian και της Kris Jenner, είχε ξεσπάσει:



«Η πίεση, η συνεχής γελοιοποίηση και η κρίση ολόκληρη τη ζωή μου για να είμαι τέλεια και για να ανταποκριθώ στα πρότυπα του άλλου για το πώς θα έπρεπε να είμαι ήταν πάρα πολύ για να το αντέξω. Η Khloe είναι η χοντρή αδερφή”. H Khloe είναι η άσχημη αδερφή. Ο μπαμπάς της δεν είναι ο πραγματικός γιατί δεν μοιάζουν καθόλου. Ο μόνος τρόπος για να χάσει κιλά είναι με χειρουργείο”. Να συνεχίσω;», είπε η Khloe γεμάτη πικρία.

Πλαστική μόνο στη μύτη; Οι ειδικοί λένε όχι!

khloekardashian tristan

Ο πλαστικός χειρουργός Fulvio Urso-Baiarda μίλησε στην εφημερίδα Sun και έκανε μια πλήρη περιγραφή των επεμβάσεων που φαίνεται πως έχει κάνει η Κhloe στο πρόσωπό της.

Khloe Kardashian - Tristan Thompson: Οριστικό τέλος στη σχέση τους- Ο ρόλος της Kris Jenner


https://www.instagram.com/p/CZaitPlPeTd

Ο ειδικός εξήγησε πως η επέμβαση στη μύτη και το σαγόνι της είναι μεγάλη και καίριας σημασίας. Από το 2005 και μετά ξεκίνησαν οι μικροεπεμβάσεις στο πρόσωπο της Khloe οι οποίες και έγιναν πιο έντονες και μεγάλες μετά την απόκτηση της κόρης της Τrue. Μετά τον ερχομό της True, πριν τρία χρόνια, η Κhloe ξεκίνησε μεταμορφώνοντας το σώμα της και ταυτόχρονα λάμβανε χώρα και η αλλαγή στο πρόσωπό της με νέα επέμβαση στη μύτη, πιο γεμάτα ζυγωματικά ενέσεις στα χείλια αλλά και botox.

Ανάμεσα στο 2015 και 2016, τα ζυγωματικά της Khloe άλλαξαν τελείως, ίσως έγινε προσθήκη λίπους ενώ και η επιδερμίδα της Khloe έγινε λεία και άρχισε να λάμπει. Το 2019 άλλαξε ξανά το σαγόνι της Khloe και η ίδια συνέχισε να επιμένει πως το αποτέλεσμα αυτό είναι χάρη στο διαφορετικό μακιγιάζ που δοκίμασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έξαλλη η Khloe Kardhashian! Ο Tristan Thompson φημολογείται πως έκανε παιδί με άλλη γυναίκα

Khloe Kardashian: Η τρυφερή photo με την ανιψιά της και το φαντασμαγορικό party

Khloe Kardashian: Περνά καραντίνα με την κόρη της και ανέβασε το πιο γλυκό insta story (video)