Γη της ελιάς: Baby boom στη Μάνη με την Ιουλία και τον Γιώργη να περιμένουν παιδί

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Baby boom στη Μάνη με την Ιουλία και τον Γιώργη να περιμένουν παιδί

Η Ιουλία μένει έγκυος και πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον Γιώργη. 

Και εκεί που η Ιουλία δε σκέφτεται καθόλου το θέμα του παιδιού και την δημιουργία οικογένειας, ο Γιώργης φαίνεται πως θα την πείσει και σύντομα θα υπάρξει μία εγκυμοσύνη που θα δέσει μια για πάντα το ζευγάρι στη Γη της ελιάς!

Η εγκυμοσύνη της Ιουλίας θα φέρει απέραντη ευτυχία τόσο στη ζωή του νιόπαντρου ζευγαριού, όσο και στη ζωή των Βρεττάκων, που πάντα ήθελαν το καλύτερο για τη μικρή τους αδερφή και πλέον βλέπουν τα όνειρα που είχαν για εκείνη να πραγματοποιούνται.

gi tis elias 59

Γη της ελιάς: Ήρωας στο Twitter ο Φίλιππος στην κόντρα με την πεθερά του - Η Βασιλική κινδυνεύει

Ιουλία και Κουράκος ετοιμάζονται να γίνουν γονείς

Η Ιουλία, λοιπόν, μένει έγκυος, και ενώ από τη μία χαίρεται που θα φέρει στον κόσμο το δικό της παιδάκι, από την άλλη φοβάται πολύ για αυτό το νέο βήμα που ετοιμάζεται να κάνει στη ζωή της.


https://www.instagram.com/tv/CZfU56zIsIa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ιουλία δεν είχε ποτέ ως προτεραιότητα την οικογένεια και τα παιδιά, ωστόσο φαίνεται πως ο Γιώργης μπήκε στη ζωή της για να την αλλάξει και να ανατρέψει τα πάντα!

Η ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος

Μόλις η Ιουλία κάνει το τεστ εγκυμοσύνης και δει το θετικό αποτέλεσμα, θα ετοιμάσει ένα όμορφο και ρομαντικό δείπνο προκειμένου να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα στον σύζυγό της, τον Γιώργη.



Εκείνος, φυσικά, θα πετάξει από τη χαρά του και οι δυο τους πλέον ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μία αγαπημένη οικογένεια, με την Ιουλία να αφήνει μια για πάντα πίσω της τον έρωτά της με τον Στάθη. Τον αφήνει όμως; Αυτή είναι η απορία των περισσότερων τηλεθεατών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη στέλνει τον Στέφανο στη μαμά του και το κοινό στο Twitter κάνει πάρτι!

Γη της ελιάς: Η νέα γυναίκα - μυστήριο στη Μάνη και το φλερτ με τον Στάθη