Γη της ελιάς: Ο Θεοδόσης εξαφανίζεται από τη Μάνη και η Μαργαρίτα με τον Αλέξη δέχονται απειλές

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Ο Θεοδόσης εξαφανίζεται από τη Μάνη και η Μαργαρίτα με τον Αλέξη δέχονται απειλές

«Καπνός» γίνεται ο Θεοδόσης, αφήνοντας όλα τα χρέη στη Μαργαρίτα.

Το κοινό στο Twitter το είχε καταλάβει από την αρχή ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Θεοδόση στη Γη της ελιάς, και να που έπεσε μέσα για ακόμη μία φορά, αφού ο Θεοδόσης θα βάλει σε πολλούς μπελάδες τον γιο του Αλέξη και τη Μαργαρίτα.

Ο Αλέξης, μάλιστα, θα δεχτεί άγρια επίθεση από άντρες του υποκόσμου, η οποία θα θορυβήσει τόσο τον ίδιο όσο και τη μητέρα του, που θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι ο Θεοδόσης δεν είναι τελικά ο τίμιος και αθώος άνθρωπος που τους παρουσιάστηκε, αλλά κρύβει πάρα πολλά μυστικά!

gi tis elias 59 1

Γη της ελιάς: Ήρωας στο Twitter ο Φίλιππος στην κόντρα με την πεθερά του - Η Βασιλική κινδυνεύει

Η μυστηριώδης εξαφάνιση του Θεοδόση

Ο Θεοδόσης θα εξαφανιστεί εν μία νυκτί από την Αρεόπολη, καθώς δέχεται απειλές για τη ζωή του, αφήνοντας πίσω του ένα σωρό προβλήματα, αλλά και τη Μαργαρίτα με τον Αλέξη να ανησυχούν, αφού δε θα γνωρίζουν τον λόγο την ξαφνικής φυγής του.


https://www.instagram.com/p/CZeNEpWgg4p/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βέβαια, μάνα και γιος δε θα αργήσουν να συνειδητοποιήσουν ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν μπλεγμένος με επικίνδυνα κυκλώματα και τους εγκατέλειψε ξανά, θέτοντας μάλιστα τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Αλέξης και Μαργαρίτα θα είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με τον πρώτο να προσπαθεί να παρηγορήσει τη μητέρα σου, μάταια όμως...

Η επίθεση που δέχεται ο Αλέξης από ανθρώπους του κυκλώματος

Ο Αλέξης θα ταρακουνηθεί πολύ, όταν δύο άντρες τού ορμήσουν, ρωτώντας τον βίαια πού είναι ο πατέρας του. Εκείνος θα τους ορκιστεί πως δεν έχει ιδέα, όμως αυτοί δε θα σταματήσουν εκεί.

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Αλέξης θα τρέξει να πει στη Μαργαρίτα ότι δέχτηκε επίθεση από ανθρώπους του υποκόσμου, με την ίδια να ταράζεται πολύ και να παίρνει την απόφαση να δράσει άμεσα, όμως δε θα προλάβει.


https://www.instagram.com/p/CZO49rdLrOj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το κύκλωμα αρχίζει να απειλεί κι εκείνη, προειδοποιώντας ότι αν δεν επιστραφούν τα λεφτά που έχει πάρει ο Θεοδόσης, τότε ο θάνατος θα είναι μονόδρομος.

Έντρομη η Μαργαρίτα, θα τρέξει να πάρει τα χρήματα από τον λογαριασμό τραπέζης του Θεοδόση, όμως εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με μία δυσάρεστη έκπληξη, αφού ο λογαριασμός θα είναι εντελώς άδειος!

Cover photo: @make_it_productions

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη στέλνει τον Στέφανο στη μαμά του και το κοινό στο Twitter κάνει πάρτι!

Γη της ελιάς: Η νέα γυναίκα - μυστήριο στη Μάνη και το φλερτ με τον Στάθη