Γη της ελιάς: Το dress code των κοριτσιών της Μάνης έγινε πρώτο θέμα στο Twitter

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το dress code των κοριτσιών της Μάνης έγινε πρώτο θέμα στο Twitter

Πώς βαθμολόγησαν οι τηλεθεατές το event και το στιλ των πρωταγωνιστών; Ο Κουράκος συζητάει με την Ιουλία για παιδί, αλλά ένας πυροβολισμός θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Τα εγκαίνια της Μυρτάλης και της Ισμήνης για την εταιρεία καλλυντικών τους ήταν το γεγονός της χρονιάς στην Αρεόπολη, αλλά και πρώτο θέμα στο Twitter!

Το κοινό έσπευσε να σχολιάσει τους πρωταγωνιστές που παρευρέθηκαν για να τιμήσουν τα κορίτσια στο νέο τους επαγγελματικό ξεκίνημα, τους δημοσιογράφους και τις κάμερες που έδωσαν το παρών για να διαφημίσουν την επιχείρηση, το... ειδύλλιο Αθηνάς και Ιάκωβου, που δεν ξεκολλούσαν ο ένας από τον άλλον, ενώ όσον αφορά στις στιλιστικές επιλογές, οι τηλεθεατές της Γης της ελιάς ήταν πολύ... αυστηροί κριτές!

gi tis elias 59

Γη της ελιάς: Ήρωας στο Twitter ο Φίλιππος στην κόντρα με την πεθερά του - Η Βασιλική κινδυνεύει

Η κατάσταση του Αλέξη όλο και χειροτερεύει

Στο επεισόδιο της Κυριακής (6/2/22), ο Αλέξης έχει πλέον καταλάβει ότι η κατάσταση του όλο και χειροτερεύει, και παίρνει τηλέφωνο τον ψυχίατρό του για να του αλλάξει αγωγή. Δεν αντέχει πια τις εμμονές και τις φαντασιώσεις που έχει με τη Μυρτάλη και θέλει να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό.


https://www.instagram.com/p/CZfEE8Vr_1a/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παράλληλα, η Μαργαρίτα και ο Θεοδόσης ασχολούνται με το καινούριο τους σπίτι, χωρίς εκείνη να μπορεί καν να υποψιαστεί τι την περιμένει, καθώς ο πρώην άντρας της δεν είναι αυτός που θέλει να δείχνει και κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά, που πολύ σύντομα θα αποκαλυφθούν!

Ο Στάθης μαθαίνει ότι η Βασιλική μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Μετά τους πόνους που πιάνουν τη Βασιλική, η νεαρή εγκυμονούσα πρωταγωνίστρια μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Σπάρτης με ασθενοφόρο.

Η Βασιλική υποφέρει από τους πόνους και τόσο ο Φίλιππος όσο και η Χάιδω με τον Λυκούργο ανησυχούν πολύ και βρίσκονται στο πλευρό της.



Ο Πότης ακούει τη σειρήνα και ξεκινά «έρευνα» για να μάθει ποιον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Μόλις μαθαίνει ότι πρόκειται για την κόρη του Στάθη, του το λέει και εκείνος παθαίνει σοκ. Αυτή είναι και η αρχή της συμφιλίωσης πατέρα και κόρης.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα επικά tweets για τα εγκαίνια της Μυρτάλης και της Ισμήνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη στέλνει τον Στέφανο στη μαμά του και το κοινό στο Twitter κάνει πάρτι!

Γη της ελιάς: Η νέα γυναίκα - μυστήριο στη Μάνη και το φλερτ με τον Στάθη