Ο «Μυρμιδόνας» Μαρτίκας έγινε meme στο Twitter από το τρέιλερ του Survivor (photos)

Πατούλια Κατερίνα
Ο «Μυρμιδόνας» Μαρτίκας έγινε meme στο Twitter από το τρέιλερ του Survivor (photos)

Το τρέιλερ του Survivor φανέρωσε τις μάχες που θα δούμε σώμα με σώμα αλλά ήταν ένα στιγμιότυπου του Σπύρου Μαρτίκα που έγινε viral στο Twitter.

Το Survivor επιστρέφει το Σάββατο στις οθόνες μας αλλά το νέο τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης άναψε τα αίματα από σήμερα. Το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού θα φέρει μάχες σώμα με σώμα και πρωταγωνιστής του τρέιλερ ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μαρτίκας ο Μυρμιδόνας

Ο Σπύρος Μαρτίκας θέτει σε εφαρμογή νέο σχέδιο και αυτή τη φορά κατά των Διασήμων, συγκεκριμένα κατά του Άρη Σοϊλέδη.

O φαρμακοποιός του Survivor έχει γίνει ένας άτυπος Professor για το Survivor, θυμίζοντας τον ενορχηστρωτή των σχεδίων πίσω από τις ληστείες του La Casa de Papel στο Netflix.



Στο νέο τρέιλερ, στο οποίο ο Μαρτίκας είναι και thumbnail του βίντεο, βλέπουμε τον Σπύρο σε μια μάχη με τον Άρη Σοϊλέδη ενώ το τρέιλερ είναι τόσο έντεχνα δουλεμένο που μπορεί να πιστέψει κανείς με την πρώτη ματιά πως ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Άρης Σοϊλέδης έχουν πιαστεί στα χέρια εκτός αγωνισμάτων.

Τα σχόλια στο Twitter για τον Σπύρο είναι πολλά μιας και όλοι θυμούνται την επική εκείνη δήλωση του φαρμακοποιού κατά του Γιώργου Κατσαούνη μιλώντας για τους Μυρμιδόνες:

«Ποιος Μυρμιδόνας θα πούλαγε τον στρατό του, ποιος λοχαγός θα πούλαγε τον λόχο του και ποιος Θεσσαλός θα πούλαγε την ομάδα του; Γιατί ξέρω πάρα πολύ καλά τους Θεσσαλούς. Ποιος Θεσσαλός θα εκθέτει ανεπανόρθωτα την ομάδα του;», είχε πει χαρακτηριστικά τότε ο Μαρτίκας στο συμβούλιο του νησιού.

Το κοινό λοιπόν πήρε τη φράση αυτή και τρόλαρε τον Μαρτίκα χωρίς έλεος.

Ανατροπή στην αποχώρηση του Survivor: Τα δάκρυα της Μυριέλλας έκαναν το Twitter να αντιδράσει

Το σχέδιο Μαρτίκα σε εφαμοργή

Μετά το πολυσυζητημένο σχέδιο του Σπύρου Μαρτίκα κατά της Ασημίνας και της Σοφιάννας, έχει τεθεί σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου του φαρμακοποιού που αφορά τον Σοϊλέδη, ο οποίος έχει ανεβάσει την ομάδα των Διασήμων και τους έχει οδηγήσει σε ένα σερί επιτυχιών κόντρα στους Μαχητές.

Στόχος του Σπύρου είναι να καρφώνει στους Διάσημους τα προτερήματα του Άρη Σοϊλέδη στα αγωνίσματα με στόχο να αντιδράσουν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του και να τον βάλουν στο στόχαστρο:



«Να αρχίσουμε να τους λέμε πως τους έχεις απογειώσει όλους και πόσο φοβερός είσαι κι ευτυχώς που ήρθες εσύ γιατί οι άλλοι ήταν άχρηστοι κι ανέστησες την ομάδα. Τους ξεσκίζαμε και δεν είχε φάει ποτέ αυτή η ομάδα.», ανέφερε ο Σπύρος στους συμπαίκτες του.



Κατσαούνης κατά Μαρτίκα:

«Δεν έκανα το χατήρι μου στην ομάδα μου που ήθελε να με διώξει και θα αναφερθώ σε τρία άτομα: Ο Σάββας, ο Μαρτίκας και η Σοφιάννα, άρχισαν να με πλησιάζουν ένας ένας, θα συνεχίσω να έχω την ίδια στάση, αν αγωνίζομαι και να κοιμάμαι κάτω από την καλύβα για να μην με καρφώσουν πισώπλατα», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα και οι διαμάχες στη Μπλε Ομάδα δεν φαίνεται να κοπάζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Το spoiler για αποχώρηση Πηλίδη και η αγανάκτηση του κοινού με την πονηρή Μυριέλλα

Επιστρέφει η Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor! Το story από τη Ζυρίχη «άναψε φωτιές»

Survivor: Αποθέωση για την Πελαγία, κατακραυγή για τη Μυριέλλα - Η φαρμακερή ατάκα στο Twitter