Rihanna: Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τις φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της

Νατάσσα Σχοινά
Rihanna: Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τις φωτογραφίες της εγκυμοσύνης της

Είχε τόσο κρύο που έπρεπε η φωτογράφιση να γίνει μέσα σε δευτερόλεπτα.

Οι φανς της Rihanna δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους που μετά από τόσο έντονη φημολογία περί εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας, επιτέλους δικαιώνονται. Η 33χρονη σταρ ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μανούλα και να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον A$AP Rocky.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στις 3 Φεβρουαρίου και δείχνουν τη Riri με φουσκωμένη την κοιλίτσα και τον ράπερ να της κρατάει το χέρι είναι αποτέλεσμα δικής της απόφασης. Η μέλλουσα μανούλα προσέλαβε έναν φωτογράφο των celebrities, τον Miles Diggs, τον οποίο πια εμπιστεύεται καθώς συνεργάζεται μαζί του για χρόνια, και δημοσίευσε στο κοινό τις περίφημες φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CZfyFxOpIkF


Τι έχει να πει ο Miles Diggs για το παρασκήνιο της φωτογράφισης

Ο Miles Diggs είναι 27 ετών και από το 2012 φωτογραφίζει τακτικά τη Rihanna. Σύμφωνα με το Hollywood Life, το ζευγάρι τού ζήτησε ακριβώς το σκηνικό στην παγωμένη Νέα Υόρκη που είδαμε στις φωτογραφίες και συγκεκριμένα στο Harlem. Η επιλογή της τοποθεσίας δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού εκεί είναι που γεννήθηκε ο A$AP Rocky.




Ο φωτογράφος, τώρα, αποφάσισε να μιλήσει στο Μέσο και να αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο της φωτογράφισης στο κοινό που αναμένει νεότερα για το ζευγάρι. Όταν ο δημοσιογράφος σχολίασε το πόσο ωραίο και ερωτευμένο έδειχνε το ζευγάρι στις φωτογραφίες, εκείνος απάντησε: «Η ενέργεια που εκλάμβανα ήταν καταπληκτική. Η αγάπη είναι πολύ προφανής και αυτό θέλεις να βλέπεις», σχολίασε.




Ο Diggs αναφέρθηκε επίσης στο κρύο που επικρατούσε εκείνη τη μέρα στη Νέα Υόρκη αλλά και στο πόσο έπρεπε να βιαστούν να τραβήξουν τις φωτογραφίες ώστε να μην κρυώσει η Rihanna στην κατάστασή της. «Ναι, έκανε πολύ κρύο. Το κάναμε πολύ γρήγορα. 30 δευτερόλεπτα. Θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι εκείνη θα ήταν ζεστή, ειδικά επειδή είχε ακάλυπτο δέρμα. Ήταν μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή», είπε.

https://www.instagram.com/p/CZcrsnuvnr4


Όσον αφορά στην ίδια τη Rihanna, ο φωτογράφος τη χαρακτήρισε ως τον πιο «πραγματικό» άνθρωπο, ενώ τόνισε πόσο καλή κρίση έχει όσον αφορά στους ανθρώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Baby bump rules! Η Rihanna έκανε την πρώτη ανάρτηση με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στο Instagram

Η Rihanna είναι έγκυος - Το χρονικό της σχέσης της με τον A$AP Rocky

Η Rihanna είναι έγκυος και ποζάρει όλο γλύκα στα ροζ στην αγκαλιά του αγαπημένου της