H απάντηση της Khloè Kardashian για τη νέα της σχέση μετά τον χωρισμό από τον Tristan Thompson

H απάντηση της Khloè Kardashian για τη νέα της σχέση μετά τον χωρισμό από τον Tristan Thompson

Khloe Kardashian: Έδωσε τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Harry Jowsey να της δωρίζει λουλούδια και ένα πολυτελές αυτοκίνητο.

Ένα fan account της Khloè Kardashian στο Ιnstagram πυροδότησε τις φήμες που την ήθελαν να δέχεται φανταχτερά δώρα από τον Harry Jowsey. Όλα αυτά ξεκίνησαν λίγο μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Tristan Thompson, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια κόρη. Ο 30χρονος μπασκετμπολίστας επιβεβαίωσε πριν μερικές εβδομάδες πως το αγοράκι που κυοφορούσε η trainer Maralee Nichols είναι δικό του παιδί με αποτέλεσμα να έρθει η τελική ρήξη ανάμεσά τους.

Nέος έρωτας για την Khloè Kardashian;

Η τηλεπερσόνα είναι πια μια ελεύθερη και ωραία γυναίκα του Ηοllywood, έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή. Η Khloè και ο Harry Jowsey φαίνεται πως αντάλασσαν προσωπικά μηνύματα το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι εικασίες για τη μεταξύ τους σχέση.

Ο συγκεκριμένος λογαριασμός έγραψε πως ο Jowsey είχε πάρει ένα Bentley και λουλούδια με στόχο να τα παραδώσει στο σπίτι της Khloè. Κανείς δεν φανταζόταν όμως τι θα συμβεί λίγο αργότερα αφού η Khloè Κardashian έδωσε τη δική της αφοπλιστική απάντηση.



Η απάντηση της Khloè Kardashian για τη σχέση της με τον Harry Jowsey

https://www.instagram.com/p/CZhye7DBHqr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Khloè Kardashian έγραψε κάτω από το post: «Δεν είναι αλήθεια». Οι εκατομμύρια θαυμαστές της πείστηκαν από την απάντηση και όπως είπαν «Η βασίλισσα μίλησε».

Πριν λίγες ημέρες η τηλεπερσόνα δημοσίευσε στο Instagram τα εκατοντάδες ροζ τριαντάφυλλα που δέχθηκε στην έπαυλή της στο Los Angeles. Όλοι τότε έσπευσαν να σχολιάσουν πως ο Tristan Thompson κρύβεται πίσω από αυτό το δώρο ωστόσο η Khloe δεν αποκάλυψε ποτέ ποιος της έστειλε τα λουλούδια.

khloekardashian tristan

Khloe Kardashian - Tristan Thompson: Οριστικό τέλος στη σχέση τους- Ο ρόλος της Kris Jenner

Πηγή κεντρικής: @khloekardashian



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: