Rihanna-A$AP Rocky: Σχεδιάζουν να παντρευτούν στα Barbados μετά τη γέννα

Rihanna-A$AP Rocky: Σχεδιάζουν να παντρευτούν στα Barbados μετά τη γέννα

Η τραγουδίστρια θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Rihanna και ο σύντροφός της, A$AP Rocky αφού η τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Το ζευγάρι κράτησε τα ευχάριστα νέα σαν επτασφράγιστο μυστικό όλο αυτό το διάστημα ωστόσο πριν λίγα 24ωρα πήραν την απόφαση να δημοσιοποιήσουν το γεγονός με τον ωραιότερο τρόπο. Οι μελλοντικοί γονείς πόζαραν στον φακό αγκαλιασμένοι, με τη φουσκωμένη κοιλιά της τραγουδίστριας να κλέβει όλα τα βλέμματα.

https://www.instagram.com/p/CZfyFxOpIkF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
rihanna asap pregnant

Η Rihanna είναι έγκυος - Το χρονικό της σχέσης της με τον A$AP Rocky

Τα σχέδια γάμου μετά τον ερχομό του παιδιού τους

https://www.instagram.com/p/CZZi7sxuq2m/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Rihanna πρόκειται να παντρευτεί τον A$AP Rocky στα Barbados (γενέτειρά της) αμέσως μετά τη γέννηση του μωρού τους. Η Daily Mail αναφέρει πως η 33χρονη τραγουδίστρια θα ζητήσει από την πρωθυπουργό των Barbados, Mia Mottley, να γίνει η νονά του μωρού της.




«Θα παντρευτούν, σίγουρα. Έχει πει στους φίλους ότι θέλει να είναι μαζί του για πάντα, και εκείνος έχει πει το ίδιο», δήλωσαν άτομα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γάμος θα γίνει στα Barbados αφού η οικογένεια της Rihanna μένει μόνιμα εκεί και το μέρος κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στις καρδιές του ζευγαριού. Ο μπαμπάς του A$AP Rocky ο οποίος δεν βρίσκεται πια εν ζωή καταγόταν κι εκείνος από την πατρίδα της αγαπημένης του.



«Ο Rocky νιώθει πως η Rihanna είναι το κατάλληλο άτομο για εκείνον και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς εκείνη. Έχουν συζητήσει και για γάμο και για την απόκτηση παιδιών. Παρότι η σχέση τους δεν μετρά πολύ καιρό, ο Rocky πιστεύει πως και οι δύο θέλουν τα ίδια πράγματα. Το ότι ήταν φίλοι πολύ καιρό προτού γίνουν ζευγάρι ήταν η καλύτερη βάση για τον δεσμό τους», τόνισε πριν λίγο καιρό πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού.


Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: