H Kylie Jenner αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower που οργάνωσε

H Kylie Jenner αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower που οργάνωσε

Η μέλλουσα μαμά, λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά το δεύτερο παιδάκι της, μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram στιγμιότυπα από το baby shower που οργανώθηκε. Το party είχε θέμα romantic africa style με την Kylie ν' αποκαλύπτει το φύλο του μωρού από το post της κιόλας.

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας και όχι άδικα! Η δισεκατομμυριούχος Kylie Jenner περιμένει με ανυπομονησία να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και η χαρά της είναι απερίγραπτη. To προφίλ της στο Instagram το αποδεικνύει: δε σταματά να δείχνει την κοιλίτσα της.

Μπορεί να κράτησε χαμηλό προφίλ από τότε που ξέσπασε η τραγωδία με τη συναυλία του Travis Scott και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 10 ανθρώπων στο Astroworld Festival, όμως χθες είχε κάθε λόγο για να γιορτάζει. Τα σχόλια για το αν γέννησε ή όχι έκαναν πριν λίγες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου, έχοντας ως αποτέλεσμα να ανεβάσει -μετά από καιρό- μια φωτογραφία ούσα έγκυος, βάζοντας τέλος στις αναφορές περί κρυφού τοκετού. Είναι αλήθεια ή ήθελε να ρίξει στάχτη στα μάτια του κοινού; Κανείς ακόμη δεν ξέρει πραγματικά την αλήθεια.

kylie egkios2

Η Kylie Jenner επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά: Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

Η Kylie Jenner χθες το βράδυ αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της μια από τις όμορφες στιγμές που βιώνει αυτή την περίοδο. Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το baby shower που οργανώθηκε για να γιορτάσει την έλευση του μωρού της. Η 24χρονη επιχειρηματίας αποκάλυψε μέσα από τις φωτογραφίες τι συνέβη στην prive εκδήλωση που οργανώθηκε για το δεύτερο baby shower της ζωής της, ένα event που ήταν θεματικά αφιερωμένο σ' ένα φαινομενικά ουδέτερο concept. Λευκά παντού σε ένα romantic africa concept!

Η Kylie μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα από την εκδήλωση, προσθέτοντας στο post τρία emoji - μια λευκή καρδιά, ένα μωρό αγγελάκι και μια καμηλοπάρδαλη -, ενώ στις φωτογραφίες η ίδια στέκεται μπροστά σε τρία αγάλματα καμηλοπαρδάλεων. Η Kylie φορώντας ένα εφαρμοστό λευκό φόρεμα, με μακριά μανίκια και ζιβάγκο, επέλεξε να δείξει την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, βάζοντας τέλος στα όποια σχόλια. Η διάσημη δισεκατομμυριούχος, μπορεί να επέλεξε να μη βάλει χρώμα στην διακόσμηση όμως επέλεξε στο emoji να βάλει ένα αγοράκι, σημάδι πως το δεύτερο παιδί της είναι αγόρι.

jenner2

Η Kylie πόζαρε μπροστά στη διακόσμηση του baby shower, στις τεράστιες λευκές καμηλοπαρδάλεις και στις elegant art de la table διακοσμήσεις των τραπεζιών που είχαν δημιουργηθεί για τις ανάγκες του party (και των καλεσμένων φυσικά).

Η Κylie επέλεξε να κρατήσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της μυστική

Τον Ιούνιο του 2021, η 24χρονη επιχειρηματίας αποκάλυψε και το γιατί αλλά και το πώς κράτησε μυστική την πρώτη της εγκυμοσύνη. H Kylie είχε δηλώσει συγκεκριμένα: «Έχω μοιραστεί ήδη τόσα πολλά για τη ζωή μου, έμεινα έγκυος πολύ νέα και ήταν κάτι πολύ προσωπικό όλο αυτό για μένα. Δεν ήξερα τι θα προκαλέσει στον κόσμο και ποια γνώμη θα έχουν όλοι. Οπότε αποφάσισα πως ήθελα να το βιώσω μόνη μου».



Δες στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες από το baby shower που ανέβασε η Kylie στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Kylie Jenner σπάει όλα τα ρεκόρ! Η νέα της πρωτιά έρχεται μέσω Instagram

Ο αδερφός της Kylie Jenner έμαθε για την εγκυμοσύνη της από το Instagram