Όλοι πιστεύουν ότι η Rihanna κυοφορεί δίδυμα – Την πάτησε μέχρι και η Gigi Hadid

Όλοι πιστεύουν ότι η Rihanna κυοφορεί δίδυμα – Την πάτησε μέχρι και η Gigi Hadid

Μεγάλη «φασαρία» έγινε στο Instagram με την Gigi Hadid να δηλώνει δημόσια «συγγνώμη».

Στις 31 Ιανουαρίου η Rihanna με τον σύντροφό της, A$AP Rocky, ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Η τραγουδίστρια πόζαρε στο πλευρό του συντρόφου της, στους δρόμους της Νέας Υόρκης, έχοντας ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και θέλοντας πια να κάνει γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά.

Τα likes και τα σχόλια κάτω από το post της Rihanna πήραν «φωτιά» με τους fans να λένε στη Rihanna ότι θα γίνει πολύ καλή μητέρα. Ένα σχόλιο, ωστόσο, το οποίο προήλθε από την Gigi Hadid, προκάλεσε μια… αναταραχή στον κόσμο των social media.

rihanna

Η Rihanna είναι έγκυος και ποζάρει όλο γλύκα στα ροζ στην αγκαλιά του αγαπημένου της

Η Gigi Hadid ευχήθηκε για τα «δίδυμα»

Η πρώτη αντίδραση της Gigi Hadid στο post της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της Rihanna ήταν η εξής παρακάτω: «Three angels» (aka τρεις άγγελοι) έγραψε το supermodel με τους fans να καταλαβαίνουν ότι η τραγουδίστρια κυοφορεί δίδυμα.

https://www.instagram.com/p/CZfyFxOpIkF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γι’ αυτό και αμέσως μετά ακολούθησαν κι άλλα σχόλια για την εγκυμοσύνη της Rihanna, τα οποία «μιλούσαν» για δίδυμη κύηση της τραγουδίστριας.

gigi rihanna sxolio

«Omg, η θεωρία μου είναι ότι εκείνη φοράει ροζ για το κορίτσι και ο Rocky μπλε για το αγόρι», έγραψε ένας fan, ενώ άλλος σχολίασε: «Είναι μια ‘’πανδημία’’ διδύμων». Κάποιος άλλος ανέφερε: «Δεν μοιάζει με την ανακοίνωση που είχε κάνει η Beyoncé ότι περιμένει δίδυμα;».



Η «συγγνώμη» της Gigi Hadid για τη φασαρία που προκάλεσε

Μετά τη σωρεία σχολίων περί δίδυμης κύησης, η Gigi Hadid έσπευσε να ζητήσει «συγγνώμη» για τη «φασαρία» που προκλήθηκε από το σχόλιό της κάτω από τη φωτογραφία της Rihanna.

riri gigi

Τρεις μέρες μετά το πρώτο σχόλιό της, η Gigi Hadid ξεκαθάρισε πως δεν εννοούσε ότι η Rihanna περιμένει δίδυμα και έγραψε χαρακτηριστικά: «Μόλις κατάλαβα την αναταραχή. Εννοούσα τη Rihanna, τον Rocky και το μωρό τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ