Kylie Jenner και Travis Scott επέλεξαν όνομα για τον γιο τους - Ο λόγος που δεν το ανακοινώνουν

Ιωάννα Τζανή
Kylie Jenner και Travis Scott επέλεξαν όνομα για τον γιο τους - Ο λόγος που δεν το ανακοινώνουν

Μάλλον οι fans έχουν ήδη ανακαλύψει το όνομα, κι ας μην το έχει ανακοινώσει ακόμα η επιχειρηματίας.

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott καλωσόρισαν το δεύτερο παιδάκι τους στις 2 Φεβρουαρίου, με την επιχειρηματία να ανακοινώνει το γεγονός την Κυριακή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ φαίνεται πως έχουν ήδη αποφασίσει τι όνομα θα δώσουν στο νεογέννητο αγοράκι τους.

kyliejenner gennise deftero paidi

Η Kylie Jenner έγινε μαμά για δεύτερη φορά: Η τρυφερή φωτογραφία με τη Stormi και τον γιο της

Γιατί η Kylie Jenner διστάζει να ανακοινώσει το όνομα

Ωστόσο, η Kylie Jenner και ο σύντροφός της δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη το όνομα του μικρού τους γιου, με μια πηγή της οικογένειας να αναφέρει στο αμερικανικό PEOPLE ότι «θα το μοιραστούν με τον κόσμο όταν η Kylie είναι έτοιμη».

kyliejenner mama defteri fora 5

«Ο Travis και η Kylie διάλεξαν ένα όνομα μαζί, όμως η μαμά του παιδιού θα το μοιραστεί με τον κόσμο σε λίγες ημέρες, καθώς θέλει να βεβαιωθεί ότι της αρέσει το όνομα πριν το ανακοινώσει», είπε χαρακτηριστικά η πηγή.

Το όνομα που εικάζουν οι fans ότι επέλεξε το ζευγάρι

Οι fans του διάσημου ζευγαριου έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν εικασίες για το όνομα του μωρού, με πολλούς από τους followers της Kylie Jenner να πιστεύουν ότι οι γονείς επέλεξαν το όνομα «Angel» για το αγοράκι τους.

Οι θαυμαστές της παρατήρησαν ότι αρκετοί από τους ακόλουθους της 24χρονης συμπεριέλαβαν το όνομα Angel στα σχόλιά τους κάτω από την ανάρτηση με την ανακοίνωση της γέννας, ενώ άλλοι χρησιμοποίησαν emoji αγγέλου.



«Angel Pie», σχολίασε η Kris Jenner στο post, ενώ ο makeup artist της Kylie Ariel Tejada έγραψε: «Ανυπομονώ να συναντήσω το μικρό αγγελούδι»

Η Kim Kardashian συμπεριέλαβε ένα emoji αγγέλου στο σχόλιό της, ενώ η στενή φίλη της Kylie, Stassie Karanikolaou, έγραψε «angel baby❤️».

Ωστόσο, το όνομα Angel είναι πολύ πιθανόν να έχει να κάνει με την ημέρα που γεννήθηκε το μωρό (2/2/22), η οποία αντιπροσωπεύει έναν αριθμό αγγέλου στην αριθμολογία. Οι αριθμοί αγγέλων είναι επαναλαμβανόμενες ακολουθίες ή μοτίβα ψηφίων που φαινομενικά εμφανίζονται σε τυχαία σημεία, όπως για παράδειγμα βλέποντας την ώρα 11:11 σε ένα ρολόι.

Πηγή φωτογραφιών: @kyliejenner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Kylie Jenner αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει στο baby shower που οργάνωσε

Η Kylie Jenner σπάει όλα τα ρεκόρ! Η νέα της πρωτιά έρχεται μέσω Instagram