Η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε έξαλλη για όλους τους σωστούς λόγους

Πατούλια Κατερίνα
Η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε έξαλλη για όλους τους σωστούς λόγους

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με τη Σίσσυ και αποκάλυψε τα συναισθήματα της παρουσιάστριας του «Χαμογέλα και Πάλι» μετά την απώλεια της μητέρας της, Μίνας.

Έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από την απώλεια της Μίνας Χρηστίδου, της μητέρας της Σίσσυς Χρηστίδου που το απόγευμα της Παρασκευής 4 Φεβρουαρίου έφυγε από τη ζωή.

Ξεκίνησε να απαντά στα μηνύματα συλλυπητηρίων η Σίσσυ

Από τον αέρα της εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως επικοινώνησε χτες με την Χρηστίδου και η Σίσσυ περνάει δύσκολα.

«Μίλησα με τη Σίσσυ, περνάει δύσκολες ώρες, κατάλαβα πως χτες απάντησε σε όλα τα μηνύματα που της έστειλαν συγγενείς και φίλοι και σε εμένα απάντησε πολύ ευγενικά αλλά και στο Instagram απάντησε με ένα ευχαριστώ σε όλους», είπε η Καινούργιου και έπειτα αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που έχουν κάνει έξαλλη τη Σίσσυ τις δύσκολες αυτές στιγμές.

Μόλις χτες η Σίσσυ είχε κάνει ένα story στο Instagram όπου εξηγούσε πως θα αναγκαστεί να κινηθεί νομικά εφόσον οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην κηδεία της κυρίας Μίνας δημοσιευτούν τελικά.

«Ομολογώ πως με θλίψη μόλις ενημερώθηκα, ότι παρά τη θέληση και συναίνεση μας, χθες 6/2 στην κηδεία της μητέρα μου, πραγματοποιήθηκε λήψη φωτογραφιών αυτών των τόσο δύσκολων και προσωπικών στιγμών μας. Με το παρόν, καλώ να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειάς μας να διατηρήσουμε τις στιγμές αυτές προσωπικές και να μην προχωρήσετε στη δημοσίευση του υλικού αυτού. Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου. Ευχαριστώ για την κατανόηση», έγραψε η Σίσσυ εκφράζοντας την αντίδρασή της στις φωτογραφίες που λήφθησαν χωρίς τη θέλησή της.



Παίρνοντας θέση στο ζήτημα αυτό, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε τις σκέψεις που έκανε και η ίδια, μπαίνοντας για λίγο στη θέση της παρουσιάστριας.

«Μπήκαν άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου και σκέφτηκα αν μου συμβεί κάτι αντίστοιχο. Μιλάω για μένα και όχι για τη Σίσσυ, όταν εγώ το έχω κάνει στην εκπομπή μου, δικαιούμαι να ζητήσω κάτι που έχω κάνει σε άλλους», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα.

Το «ευχαριστώ» της Σίσσυς Χρηστίδου στο Instagram και η αντίδραση μετά την κηδεία της μαμάς της

Το σίριαλ με τις φωτογραφίες από την κηδεία:

Σύμφωνα με πληροφορίες του Queen.gr, οι φωτογράφοι που βρέθηκαν μακριά από το νεκροταφείο δεν τράβηξαν κοντινές λήψεις από τις ιδιωτικές στιγμές της οικογένειεας αλλά όταν έγιναν αντιληπτοί από τη Σίσσυ και τον αδερφό της απομακρύνθηκαν. Φαίνεται όμως πως μετά το story της παρουσιάστριας και την πρόθεσή της να κινηθεί νομικά, οι φωτογραφίες δεν θα δημοσιευτούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ