Ο Βασίλης Αθανασόπουλος είναι το νέο crush μας και μπαίνει στη «Γη της ελιάς»

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Βασίλης Αθανασόπουλος είναι το νέο crush μας και μπαίνει στη «Γη της ελιάς»

Ο νέος έρωτας της Μυρτάλης, είναι ο 28χρονος ηθοποιός που ήδη έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες στο θέατρο ενώ στην τηλεόραση θα σας θυμίσει την κλασσική ατάκα της ελληνίδας μάνας «Ζακέτα να πάρεις». 

Το παιδί από την Πετρούπολη που έπαιζε σε παραστάσεις έργων του Σαίξπηρ από τα χρόνια του δημοτικού, είναι ο νέος ηθοποιός που κάνει είσοδο στη Γη της ελιάς στο Mega και ο Βασίλης Αθανασόπουλος ήδη έχει γίνει το δικό μας - σύντομα και δικό σας - crush.


https://www.instagram.com/p/CYecZsTMEGj

«Μένω με τους γονείς μου αλλά νιώθω πια αυτόνομος»

Ο Βασίλης είχε μία έφεση στην υποκριτική από μικρός και μάλιστα στο δημοτικό ήταν πρώτος και καλύτερος, στην θεατρική ομάδα παίζοντας τον πρώτο του ρόλο στο κλασικό έργο του Σαίξπηρ «Όπως σας αρέσει». Οι γονείς του με καταγωγή από την Πάτρα, δεν ήταν καθόλου αντίθετοι να σπουδάσει υποκριτική και έτσι βρέθηκε στην δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών και αφού ήδη είχε περάσει στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης στον Πειραιά. Χειροκροτήθηκε στην Επίδαυρο πριν από 3 χρόνια στην παράσταση «Πέρσες» ενώ είναι και μία πολύ γνωστή φυσιογνωμία στους περισσότερους τηλεθεατές, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε γνωστά διαφημιστικά σπότ. Εκτός όλων των άλλων, έχει και πολύ ωραία φωνή, όπως είδαμε και από την συμμετοχή του στην εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια. Γιατί θέλει τόλμη και καλή φωνή για να τραγουδήσει κάποιος Αdele.



Στην εκπομπή «Στούντιο 4» είχε μιλήσει για την πρόθεσή του πια να μετακομίσει από το πατρικό του: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πετρούπολη, ζω ακόμη με τους γονείς μου, αλλά είμαι έτοιμος στο να κλείσω κάτι, ένα νέο σπίτι για να μείνω. Ήθελα να φύγω, απλά έπρεπε πρώτα να «πατήσω» στα πόδια μου οικονομικά. Έχω κάνει και άλλες δουλειές πριν γίνω ηθοποιός, ως μπάρμαν στα 19 μου. Τώρα πια νιώθω αυτόνομος»



Με την μαμά του βέβαια η οποία είναι μικρή σε ηλικία, όπως τόνισε έχουν μία άριστη σχέση και φυσικά δεν μοιάζει με την καταπιεστική τηλεοπτική μαμά του Δάφνη Λαμπρόγιαννη, στην σειρά «Ζακέτα να πάρεις» στην ΕΤ1 όπου υποδύεται το γιο της Μάνο.

Μπορεί να είναι χαμηλών τόνων και αρκετά σεμνός για την ηλικία του, αλλά να ξέρετε πως στη Γη της ελιάς, θα δείξει ένα πιο δυναμικό προφίλ. Ως στενός φίλος του Λεωνίδα, θα τον επισκεφτεί στη Μάνη και κάπως έτσι με μία ματιά, θα ξεκινήσει το ειδύλλιο με την Μυρτάλη. Εκείνη μάλιστα θα τον επισκέπτεται πολύ συχνά στην Θεσσαλονίκη όπου εκείνος ζει και εργάζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη στέλνει τον Στέφανο στη μαμά του και το κοινό στο Twitter κάνει πάρτι!

Γη της ελιάς: Η Μυρτάλη χάνει τον Στέφανο, χάνει και τη δίκη με τον Ισίδωρο και τον Μάνο

Γη της ελιάς: Οι λόγοι που οδηγούν τη Μυρτάλη και τον Στέφανο σε οριστικό χωρισμό