Γη της ελιάς: Οι λόγοι που οδηγούν τη Μυρτάλη και τον Στέφανο σε οριστικό χωρισμό

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Οι λόγοι που οδηγούν τη Μυρτάλη και τον Στέφανο σε οριστικό χωρισμό

Το γυαλί μεταξύ τους σπάει και δεν ξανακολλάει! Η Αρετή βάζει το... χεράκι της σε αυτόν τον χωρισμό.

Μπορεί οι πρωταγωνιστές της Γης της ελιάς, Μυρτάλη και Στέφανος, να πονέσουν πολύ από αυτόν τον χωρισμό, οι τηλεθεατές, ωστόσο, μάλλον θα... χαρούν, αφού οι δυο τους δεν αποτελούν και το πιο αγαπητό ζευγάρι της σειράς.

Επομένως, μπορούμε να σου ανακοινώσουμε χωρίς φόβο ότι η Μυρτάλη χωρίζει οριστικά με τον Στέφανο και όσο κι αν αγαπιούνται, τα προβλήματα που δημιουργούνται μεταξύ τους εξαιτίας των οικογενειών τους θα αποβούν μοιραία για τη σχέση τους.

gitiselias megatv o gamos

Γη της ελιάς: 'Ηρθε η ώρα για τον γάμο της Ιουλίας - Ο Στάθης αντιδρά και η Αρετή αλλάζει στάση


https://www.instagram.com/tv/CYjP9iiFHA4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι λόγοι που οδηγούν τη Μυρτάλη και τον Στέφανο σε οριστικό χωρισμό

Ο Στέφανος δεν μπορεί να δει με... καλό μάτι την Ιουλία και να αποδεχτεί το γεγονός ότι η Μυρτάλη την αγαπάει πολύ και την έχει σαν μάνα της, ενώ η Μυρτάλη από τη μεριά της δυσανασχετεί που εκείνος είναι πολύ έντονα στο πλευρό της μητέρας του, της Αρετής, και λείπει συνέχεια από το σπίτι τους.

Η Αρετή είναι μία πολύ χειριστική μητέρα, η οποία τώρα που χώρισε από τον Στάθη δε χάνει την ευκαιρία να «εκμεταλλευτεί» την αδυναμία που τρέφει για εκείνη ο Στέφανος και αρχίζει να τον απομακρύνει όλο και περισσότερο από τη Μυρτάλη, επηρεάζοντάς τον σε αρκετά θέματα.


https://www.instagram.com/p/CXpoJQ7As1t/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Στέφανος να παραμελεί όλο και περισσότερο τη Μυρτάλη, ενώ η Αρετή δε σταματά να «ρίχνει λάδι στη φωτιά», προσπαθώντας να πείσει τον γιο της να μην την παντρευτεί. Ειδικά όταν μάθει πως ο γιός της συνόδεψε την αγαπημένη του στο γάμο της Ιουλίας. Όσο κι αν αντιδρά ο Στέφανος στα λόγια της μητέρας του, τον επηρεάζουν και όλο αυτό εντείνει το ψυχρό κλίμα μεταξύ του ίδιου και της Μυρτάλης. Όταν μάθει μάλιστα πως εκείνη γνώριζε για το ειδύλλιο και το γάμο της αδελφής του Βασιλικής με τον Φίλιππο θα θυμώσει μαζί της και θα πάρει την απόφαση να χωρίσουν.

Η Μυρτάλη προχωρά τη ζωή της

Η ρήξη μεταξύ τους, λοιπον, θα είναι οριστική και αμετάκλητη, και μάλιστα ένα νέο πρόσωπο έρχεται για να κλέψει την καρδιά της Μυρτάλης. Ακόμα δε γνωρίζουμε όνομα και πρόσωπο, αλλά αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι ένα παλικάρι από τη Θεσσαλονίκη έρχεται στη Μάνη για να ταράξει τα νερά και να βοηθήσει τη Μυρτάλη να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Στέφανο.

Μάλιστα, θα δούμε τη Μυρτάλη να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με τον νέο της σύντροφο και να εξελίσσεται μία πολύ όμορφη σχέση μεταξύ τους.



Όσο για τον Στέφανο; Μάλλον δε θα πάρει και τόσο καλά την είδηση ότι η Μυρτάλη προχώρησε τόσο γρήγορα τη ζωή της, αφού εκείνος συνεχίζει να είναι κολλημένος μαζί της.

Cover photo: @aphrodite_liantou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter θέλει να γυρίσει στη Μάνη η Αθηνά - Η μητέρα της στην αντεπίθεση

Γη της ελιάς spoiler: Σε κακό θα τους βγουν οι φωτογραφίες! Φίλιππος, Βασιλική σε νέες περιπέτειες

Γη της ελιάς: Η Χάιδω αποθεώθηκε στο Twitter αλλά ετοιμάζεται για νέα κόντρα με την Αρετή