Ξανά μπαμπάς ο Quentin Tarantino! Η Daniella Pick περιμένει το δεύτερο παιδί τους

Νατάσσα Σχοινά
Ξανά μπαμπάς ο Quentin Tarantino! Η Daniella Pick περιμένει το δεύτερο παιδί τους

Η οικογένεια του δημιουργού θα μεγαλώσει κι άλλο, μία ταινία πριν την απόσυρσή του από τον κινηματογράφο.

Μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του βιώνει ο Quentin Tarantino σε κάθε τομέα. Επαγγελματικά, βρίσκεται προ των πυλών για την αναβίωση του «Kill Bill» με την τρίτη ταινία του franchise, που μάλλον θα αποτελέσει και την τελευταία πριν την απόσυρσή του από τον χώρο του κινηματογράφου, αφού έχει δηλώσει επανειλημμένως πως θα σταματήσει στην 10η δημιουργία του. Στα προσωπικά, κυκλοφόρησαν τα νέα περί δεύτερης εγκυμοσύνης της συζύγου, Daniella Pick, τα οποία και επιβεβαίωσε σε διάσημο Μέσο.

Πρώτη η Ισραηλινή εφημερίδα Yedioth Ahronoth δημοσίευσε την είδηση, χωρίς, ωστόσο, να έχει επιβεβαιωθεί από κάποιον από τους δύο, μέχρι που μίλησε, τελικά, στο E!News. Το ζευγάρι, τα τελευταία δύο χρόνια, είχε το πλάνο να μοιράσει τον χρόνο του μεταξύ Αμερικής και Ισραήλ, όμως με την πανδημία κατέληξε να μένει περισσότερο στο Τελ Αβίβ, καθώς από τη γειτονική του περιοχή Ramat Hasharon κατάγεται η σύζυγός του και αποτελεί και το μέρος που γεννήθηκε ο γιος τους το 2020.



Το πρώτο παιδί του Quentin Tarantino με την Daniella Pick

Ο 58χρονος δημιουργός ταινιών, το 2020, απέκτησε το πρώτο του παιδί με την 38χρονη Pick, τον Leo, που αυτόν τον μήνα γίνεται δύο ετών. Το ζευγάρι, ωστόσο, παραλίγο να μην του δώσει αυτό το όνομα, γιατί φοβήθηκε πως ο κόσμος θα πίστευε πως η έμπνευση πίσω αυτήν την επιλογή ήταν ο Leonardo Di Caprio (σ.σ. Ο DiCaprio, παρεμπιπτόντως, θα ήταν στο «Nightmare Alley» του Guillermo del Toro, αλλά το πρόγραμμά του δε συμφωνούσε με αυτό των γυρισμάτων της ταινίας. Κάπως έτσι, αντικαταστάθηκε από τον Bradley Cooper). Μία εικασία που δεν είνα παράλογο να κάνει κάποιος δεδομένης της πολυετούς αγάπης του δημιουργού για τον ηθοποιό και τις αλλεπάλληλες συνεργασίες τους.

guillermo del toro daniella pick second child2

«Παραλίγο να μην τον ονομάσουμε Leo, γιατί ο κόσμος θα πίστευε ότι τον βγάλαμε έτσι από τον Leonardo DiCaprio. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος. Πήρε το όνομά του από τον παππού της γυναίκας μου και, επίσης, επειδή στις καρδιές μας, ήταν το μικρό μας λιοντάρι», δήλωσε ο Tarantino στο Jimmy Kimmel Live!



Πότε γνωρίστηκε το ζευγάρι

Ο Quentin Tarantino γνωρίστηκε με την Daniella Pick το 2009 κατά τη διάρκεια της περιοδείας του σκηνοθέτη για την προώθηση της ταινίας «Inglorious Basterds» στο Ισραήλ. Μετά από έναν σύντομο χωρισμό, το ζευγάρι ήταν ξανά μαζί το 2016 και δύο χρόνια μετά αποφάσισε να παντρευτεί σε μία μικρή τελετή στο σπίτι του στο Beverly Hills στο Los Angeles.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παντρεύεται η Adele; Το μονόπετρο που πυροδοτεί τις φήμες περί αρραβώνα

Kim Kardashian: «Είμαι πληγωμένη και θυμωμένη αλλά επέλεξα τον εαυτό μου» - Η αντίδραση του Kanye

Ο Alec Baldwin επέστρεψε στη δουλειά μετά τον πυροβολισμό της Halyna Hutchins