Γη της ελιάς: Έξαλλο το Twitter με τον Θεοδόση- Η φυγή του βάζει σε κίνδυνο τη Μαργαρίτα

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Έξαλλο το Twitter με τον Θεοδόση- Η φυγή του βάζει σε κίνδυνο τη Μαργαρίτα

Αλέξης και Μαργαρίτα κινδυνεύουν μετά τη φυγή του Θεοδόση από τη Μάνη και το κοινό στο Twitter τα έχει βάλει μαζί του.

Ο Θεοδόσης συνεχίζει να δέχεται απειλές στη Γη της ελιάς και όσο κι αν τον πονάει, παίρνει την απόφαση να φύγει εν μία νυκτί από τη Μάνη προκειμένου να σώσει τη ζωή του. Αυτό το γεγονός θα κλονίσει την ψυχολογία τόσο της Μαργαρίτας όσο και του Αλέξη, όμως οι τηλεθεατές φαίνεται πως ανυπομονούν να φύγει ο Θεοδόσης από τη σειρά, καθώς με όλα αυτά που κρύβει, μόνο αγαπητός δεν είναι!

Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο τραγικά, όταν η Μαργαρίτα και ο γιος της αρχίσουν να δέχονται απειλές εξαιτίας των χρεών που θα αφήσει πίσω του ο Θεοδόσης.


https://www.instagram.com/p/CZO49rdLrOj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

athanasopoulos vasilis

Ο Βασίλης Αθανασόπουλος είναι το νέο crush μας και μπαίνει στη «Γη της ελιάς»


Μαργαρίτα και Αλέξης ψάχνουν αγωνιωδώς τον Θεοδόση

Στο αποψινό επεισόδιο (10/2/22/), ο Θεοδόσης μαζεύει τα πράγματά του και εγκαταλείπει για ακόμη μία φορά την οικογένειά του, ενώ η Μαργαρίτα, η οποία δεν έχει ιδέα για όλα αυτά στα οποία είναι μπλεγμένος ο πρώην άντρας της, αλλά και ο Αλέξης, αρνούνται να πιστέψουν πως ο Θεοδόσης τους εγκατέλειψε για δεύτερη φορά.



Αρχίζουν να ψάχνουν τα νοσοκομεία, φοβούμενοι μην έπαθε κανένα ατύχημα, αλλά δεν βρίσκουν άκρη. Ο Αλέξης αρχίζει να υποτροπιάζει ψυχολογικά, καθώς συνειδητοποιεί πως ο πατέρας του τού γύρισε την πλάτη ξανά, ενώ η Μαργαρίτα καταριέται τον εαυτό της που του επέτρεψε να ξαναμπεί στις ζωές τους.

Εν τω μεταξύ, ο Θεοδόσης τούς αφήνει και χωρίς λεφτά, αφού η Μαργαρίτα ανακαλύπτει ότι πήρε μαζί του και όλα τα χρήματα που της είχε βάλει στον κοινό λογαριασμό!

Ο Στάθης διεκδικεί την Ιουλία

Ο Στάθης κάνει μία ακόμη προσπάθεια να προσεγγίσει την Ιουλία και να την πείσει να αφήσει τον Γιώργη και να επιστρέψει σε εκείνον, αλλά η Ιουλία τον αποφεύγει. Ο Στάθης αρχίζει να εξοργίζεται με τον τρόπο που τον αντιμετωπίζει η Ιουλία, με αποτέλεσμα να ακουστούν βαριές κουβέντες από εκείνον.



Παράλληλα, ο Στάθης ξεκαθαρίζει στον Στέφανο πως η παραμονή του στο σπίτι είναι προσωρινή. Μέχρι το καλοκαίρι θα έχει χωρίσει κανονικά με την Αρετή και θα έχει φύγει.


Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τον Θεοδόση και τον κίνδυνο στον οποίο έχει μπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Ο Θεοδόσης εξαφανίζεται από τη Μάνη και η Μαργαρίτα με τον Αλέξη δέχονται απειλές

Γη της ελιάς: Baby boom στη Μάνη με την Ιουλία και τον Γιώργη να περιμένουν παιδί